Petak 8 Prosinac 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Antarktik ima drevne piramide i portale

03 Sij 2022
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

PRATITE NAS NA TELEGRAMU

https://t.me/smolka123/16

 

 

Antarktik ima drevne piramide i portale

Časnik ruske vojske Jevgenij Gavrikov, u intervjuu za rusku novinsku web stranicu kramola.inf. Priča o svom osobnom iskustvu na Antarktiku. Tvrdeći da tajanstvena piramida, zvjezdana vrata ili međudimenzionalni portali možda vrebaju usred ledenih planina. Kao i nešto vojne infrastrukture koju je Treći Reich napustio.

Gavrikov kaže da su SAD svjesne svega što se stvarno događa na Antarktiku, gdje su sateliti registrirali ozonsku rupu. Nije slučajno što su Sjedinjene Američke Države odbile potpisati Protokol iz Kyota, i to sve govori. Također, prema ruskom časniku, otapanje ledenjaka i ozonske rupe ne mogu se pripisati ljudskim aktivnostima. To je zbog nečeg tajanstvenijeg.

U posljednje vrijeme bilo je mnogo kontroverzi o tome što bi se moglo sakriti ispod leda Antarktika. Ima onih koji tvrde da se negdje na zaleđenom kontinentu kriju nekakvi portali ili Zvjezdana vrata. Preko koje možete pristupiti drugim mjerenjima. Još jedna fascinantna teorija je da tragovi drevne civilizacije mogu biti skriveni ispod debelog sloja leda. Koji je odavno nestao.

Ili čak podzemni svijet u kojem žive neka vanzemaljska stvorenja. Postavlja se pitanje: možda sve to objašnjava nebrojene znanstvene ekspedicije provedene tijekom godina. Od kojih su neki završili tragično? Nadamo se da će biti još dokaza. Što je bacilo više svjetla na ono što se događa na Antarktiku.


---------------------------------------------
izvor
https://koroleffsov.ru/v-antarktide-est-drevnie-piramidy-i-portaly.html

Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno