Petak 8 Prosinac 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Ulazi u podzemne građevine na Marsu

03 Sij 2022
(Reading time: 3 - 5 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

PRATITE NAS NA TELEGRAMU

https://t.me/smolka123/16

 

Ulazi u podzemne građevine na Marsu

 

Prema NLO istraživačima, Mars ima ulaz u povezane podzemne strukture. Jesu li to vanzemaljske baze ili vrata ljudskih kolonija na Marsu? Pa, ove slike koje vam prikazujemo su s rovera Curiosity. Gdje se čini da su ulazi u podzemne strukture pristupne točke marsovskim strukturama.

Jedan od tih ulaza u utrobu Marsa može biti tajanstvena "anomalija" koju je fotografirao rover Curiosity. A ovaj snimak može biti neočekivano otkriće. Na jednoj od mnogih fotografija visoke razlučivosti koje je dokumentirao rover Curiosity. Nedaleko od planine Sharp, možete vidjeti tajanstveni kupolasti objekt vidljiv u pozadini fotografije koju je snimila NASA-JPL.

                                                                                    Tajni vanzemaljski Bunker
U nizu podešavanja slike, čini se da postoje (i jasno su vidljive) rupe ili prozori ispod ove "kupole". Smješten po obodu same kupole. Možda je ovo drevni vanzemaljski artefakt koji je na crvenom planetu pronašao rover Mars Curiosity. Ili ulaz u podzemnu bazu?

1093ML0048440040500338E01 DXXX

                                         Ulazi u podzemne građevine na Marsu. Procijenjena baza je na gornjoj slici.foto: mars.nasa.gov

Može li artefakt predstavljati ostatke marsovske ispostave ili možda gornju polovicu djelomično zakopane letjelice. Koju je fotografirao rover promatrajući i istražujući površinu Marsa? U nastavku vam pokazujemo video postavljen na YouTube kanal Paranormal Crucibe, gdje je anomalija (ili Alien Access Dome) grafički prikazana.

Čini se da su ove moguće strukture izgradili vanzemaljci koji bi možda željeli sakriti svoju prisutnost od posjetitelja s drugih planeta. Slike navodnih izvanzemaljskih struktura također su pronađene na Google Earth / Mars. A na YouTube ih je objavila Sandra Elena Andrade 2. prosinca 2015.

Međutim, neki izvori navode da su tajanstvene strukture izvorno otkrili neki lovci na anomalije. Kao što je Marcelo Irasusta, koji je rekao da je pronašao neke strukture. Unatoč NASA-inim pokušajima da sakrije slike pomoću softvera Photoshop. Prema riječima istraživača NLO-a Scotta Waringa, fotografija je vidljiva na videu. Prikazuje pažljivo skriveni ulaz u ogromnu podzemnu bazu za vanzemaljske svemirske brodove.

underground bases on mars22 Pro

                                                                                foto: segnidalcielo.it


                                                          Napuštena baza za prvo ljudsko naselje na Marsu
Iako lovac na NLO Dahbu77, koji je objavio video ispod, tvrdi da neke strukture još uvijek imaju vanzemaljce koji zauzimaju bazu. Umjesto toga, Waring vjeruje da postoje tajne podzemne strukture smještene na 45 ° 56 ″ 46, 91 ″ N 23 ° 32 ″ 15, 49 ″. Možda su ih napustili vanzemaljci koji su ih izgradili u prošlosti. I trebao bi poslužiti kao idealno mjesto za prvo ljudsko naselje na Marsu.

Dahbu777 izrazio je entuzijazam zbog otkrića i ljut je na NASA-u jer skriva dokaze o vanzemaljskom životu na Marsu. Prema njegovim riječima, NASA se nije mogla pretvarati da bi golemi podzemni ulaz na Mars mogao biti samo stijena ili ... obična sjena. On inzistira da su ti nedavni dokazi vrlo jasni i nepobitni. “Kada se na Marsu napravi senzacionalno otkriće, ismijava se kao stijena ili sjena! Uzastopno. Pokušavaju pronaći izgovor za objekte pronađene na površini crvenog planeta."

Također je kritizirao skeptike koji podržavaju NASA-inu politiku zataškavanja. Naime, politika skrivanja istine o vanzemaljcima i NLO-ima. O prisutnosti drevnih civilizacija i arheološkim nalazima na Marsu. Izmišljanje raznih isprika za prikrivanje priče, video dokazi o posjetima vanzemaljaca Zemlji i drugim planetima u Sunčevom sustavu.

 

izvor
https://koroleffsov.ru/vkhody-v-podzemnye-sooruzhenija-na-marse.html

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno