Petak 8 Prosinac 2023

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

ZVJEZDANA VRATA NA MJESECU! FOTOGRAFIJE APOLLA 17

01 Pro 2021
(Reading time: 4 - 7 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

                                                               ZVJEZDANA VRATA NA MJESECU! FOTOGRAFIJE APOLLA 17

Ufolozi su proučavali fotografiju visoke razlučivosti misije Apollo 17 (AS17 / AS17-151-23127), koja prikazuje čudan svijetleći objekt na površini Mjeseca. Objekt izgleda kao nekakav svemirski portal sa svijetlećim plavim prstenom oko tamnijeg središnjeg dijela. Objekt je sličan uređaju prikazanom u izmišljenoj televizijskoj seriji - Stargate SG-1. Fotografija je snimljena s promatračke točke lunarnog aparata Apollo. Istraživači si ne postavljaju nepotrebna pitanja. Pod pretpostavkom da bi Apollo 17 fotografirao Zvjezdana vrata na Mjesecu, a to nije anomalija koju je zabilježila kamera.

  zvjv1

                                                                                                   PORTAL "XENDRA"
Video ukazuje na teorijske temelje održivih crvotočina i uspostavljanje kontakata u Južnoj Americi. Činjenica da vanzemaljci koriste Stargate ili svemirske portale zvane "Xendra". Koji se koriste za kretanje na velike udaljenosti u prostoru i vremenu. Na primjer, Sixto Paz Wells tvrdi da je 1974. prošao kroz Xendru koju su stvorili vanzemaljci. Što ga je odmah prebacilo na Ganimed, jedan od Jupiterovih mjeseca. Zvjezdana su vrata postojala samo privremeno kao projekcija izvanzemaljskog broda.

Tako, prema riječima ufologa, slike preuzete iz NASA-ine arhive prikazuju fantastična Zvjezdana vrata na Mjesecu. Slika se može vidjeti u svim detaljima ako uvećate fotografiju, a zatim dodate nekoliko grafičkih filtera. To je čini da se ističe. Zapravo, ova tajanstvena anomalija, prema nekim istraživačima, možda je izgledala kao pravi Zvjezdani portal. Što se očitovalo na površini Mjeseca, a astronauti Apolla 17 imali su priliku to fotografirati.

  zvjv2          

                                                                 IZVANZEMALJSKE CIVILIZACIJE POSJEDUJU TEHNOLOGIJE STARGATE
Mnoge su izvanzemaljske civilizacije mogle postići vrlo visoku razinu domišljatosti u usporedbi s ljudskim bićima. A također je vjerojatno da su neki od njih možda stigli do nas u antičko doba (teorija drevnih vanzemaljaca). To bi značilo da su takva evoluirana bića sposobna iskriviti prostor-vrijeme i manipulirati dimenzijama kroz svemirske portale ili Zvjezdana vrata. Stoga možemo zamisliti različite načine tumačenja vanzemaljske civilizacije. Ovo je pravo "raskrižje" stvarnosti koje stvara mnogo nesporazuma. O tome kako različite međusobno povezane dimenzije zapravo mogu koegzistirati.

Mnogo je napisano o tome zašto je nakon ovog slijetanja na Mjesec završila misija. Ako prođemo kroz zavjereničke forume, možemo pročitati mnoge zanimljive teorije. O kraju putovanja našem suputniku. U mnogim smo člancima mogli vidjeti slike koje prikazuju strukture. Ono što je danas prave konstrukcije civilizacije izvanzemaljskog podrijetla.

                                                                       SLIKA APOLLA 17,AKTIVIRANA ZVJEZDANA VRATA?
Ova teorija, koja nije nova, potječe iz poznatog programa španjolskog novinara (Fernando Jimenez del Oso). Tko je proputovao cijeli svijet s ovim mitskim programom (La Teoría De La Luna Hueca). I također, tvrdnja ruskog scijentizma 60-ih, čija su imena već ušla u povijest (Mihail Vasin) i Sovjetske akademije znanosti (Aleksandar Ščerbakov). Bili su među prvima, ali ne i jedini. Sada, zahvaljujući UFOmanijinoj analizi slike Apolla 17. Što je bila posljednja NASA-ina misija 7. prosinca 1972., sedma misija astronauta na Mjesec. Može se smatrati da su se otvorila vrata u drugu dimenziju.

Istraživači kažu da su pronašli nešto čudno. Kao što možemo vidjeti na dobivenim slikama anomaliju na površini Mjeseca. Što sumnjivo izgleda kao portal u drugu dimenziju. Ovaj misteriozni plavi krug podsjeća na međuzvjezdanu teleportaciju iz fantastične TV serije. Serija i film govore o portalu koji služi za trenutna putovanja na razne točke u svemiru.

Nije iznenađujuće da sva gledišta nisu ista. I skeptici, naravno, tvrde da je to mana na slici koja je snimljena prije 46 godina. Najzanimljivije je da se NASA-u optužuje da ovakvu vrstu slike uvijek prikriva ili skriva poznatim retuširanjem, navodno radi uklanjanja objekata. Ali iz nekog razloga su zaboravili da nije obrađen!

izvor
https://koroleffsov.ru/zvezdnye-vrata-na-lune-foto-apollona-17.html

 

                                                  MONOLITNI I MISTERIOZNI TUNEL NA MJESTU SLIJETANJA APOLLA 17

   monolite luna06 Sep. 27 15.18.jpg                       

Istraživač NLO-a Marcelo Irasusta otkrio je monolit i tajanstveni tunel na površini Mjeseca. Ili čak dva moguća tunela izgrađena vrlo blizu sletnih stanica (ili lokacija) misija Apollo. Ovi tuneli su misteriozno nestali u novijim verzijama Google Moon karte. Možda zato što NASA ne želi da se neke istine otkriju

   mono1

Istraživač Scott Waring komentirao je ove čudne monolite, navodeći da nisu prirodni. Lovac na NLO-e Marcelo Irasusta otkrio je dva duga tunela na Mjesecu, a na kraju jednog od njih vidi se vrlo visok monolit. Činjenica da se monolit nalazi na kraju jednog od tunela dokaz je da su ti tuneli bili dio podzemnih baza koje su izgradila inteligentna bića.

    monolite luna04 Sep. 27 14.43 585x279                                                       

Svi se pitaju zašto su monolit i tajanstveni tunel skriveni? Što pokušavaju sakriti? Jesu li provedene misije Apolla kako bi se promatrale drevne vanzemaljske strukture? Ili su američke misije bile usmjerene na istraživanje lunarnog krajolika za buduće super-tajne podzemne baze? Srećom, Marcelo Irasusta trenutno pohranjuje slike i čini ih dostupnim svima uz ovaj video (ispod). Slike dobivene iz NASA-e i objavljene od strane Google Moon.

izvor
https://koroleffsov.ru/monolit-i-tainstvennyjj-tonnel-na-meste-posadki-apollona-17.html

 

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno