Četvrtak 22 Veljača 2024

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Vojnik američke vojske otkriva o tajnim misijama na Ganimedu i Mjesecu

01 Pro 2021
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Vojnik američke vojske otkriva o tajnim misijama na Ganimedu i Mjesecu

JP je gotovo dvije godine služio u američkoj vojsci i javio se kako bi dao svoj prvi intervju govoreći o tajnim vojnim misijama međunarodne svemirske koalicije na Mjesec, Ganimed i druga mjesta u Sunčevom sustavu.

 secret space missions moon Ganymede 1       

U ovom ekskluzivnom intervjuu Exopolitics Today, JP govori o svojoj prošlosti, zašto se odlučio pridružiti američkoj vojsci, tajnim misijama na Zemljin Mjesec i Jupiterov mjesec, Ganimed, gdje se susreo s različitim izvanzemaljskim entitetima.

On kaže da skupina nedavno pristiglih visoko evoluiranih izvanzemaljaca ima efekte koji mijenjaju život kod vojnika i drugih s kojima dolaze u kontakt.

JP svoje ime i fizički izgled čuva povjerljivim kako bi sačuvao svoju karijeru, ali potiče druge bivše ili služeće američko vojno osoblje da se jave i podijele svoja vlastita iskustva povezana s izvanzemaljcima.

U ovom video intervjuu Exopolitics Today je uključio samo audiozapis kako bi zaštitio njegov identitet.

Na kraju intervjua, kratki 3,5-minutni video koji je kreirao JP gdje on osobno raspravlja o utjecaju Ganimedovih misija na njega i druge vojnike.

izvor
https://ufosightingshotspot.blogspot.com/2021/11/us-army-soldier-blows-whistle-on-secret.html

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno