Ponedjeljak 8 Kolovoz 2022

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Proročko upozorenje za 17. srpnja. Hoće li oceani kipjeti?

06 Lip 2021
(Reading time: 3 - 5 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Proročko upozorenje za 17. srpnja. Hoće li oceani kipjeti?

Dana 31. svibnja 2021. Marina, poznata mnogim našim čitateljima, autorica je kanala KANAL POKAJANJA - IZRAEL !!! Izrael je u eter izašao s videom u kojem govori o planovima za uvođenje izvanrednog stanja u Izraelu negdje sredinom srpnja. Informacije su gotovo službene, ljude već pozivaju da se pripreme, ali nitko ne zna točan datum:

Budući da svi već dugo živimo u globaliziranom svijetu, događaji koji će se vjerojatno dogoditi u Izraelu neće biti lokalni. Barem ti događaji (na primjer, globalisti će narediti ajatolama da napadnu Izrael) mogu imati globalne posljedice, maksimalno - Izrael će postati samo jedna od scena na kojoj će se odigrati neka apsolutno globalna drama. Odnosno, Nibiru može stići, može započeti Treći svjetski rat, može se dogoditi pomak pola, i tako dalje. Na primjer, često citirani 444prophecynew vidoviti ANNO.DOMINI  nakon proročkog upozorenja:

  kipi2

U viziji u snu putovao sam u duhu do obalnog američkog grada (meni nepoznatog) sa sveučilišnim kampusom. Ovaj se grad nije nalazio izravno na samoj obali mora, već daleko od nje. Grad nije bio metropola, ali je bio dovoljno velik - s visokim zgradama i kulama. Sunce je sjalo iznad nas, a dan se činio normalnim: učenici su išli na nastavu, prolazili su automobili.

Tada se odjednom voda tajanstveno pojavila na ulicama i pločnicima, prvo metar ili više, a zatim 2 metra, i podigla se poput plime koja se brzo kretala. Svatko tko je napustio jednu zgradu da bi stigao do druge morao je prolaziti kroz vodu, što sam i učinio. Voda je bila hladna, ali nedovoljno hladna da izazove pothlađivanje.

Sa strahom sam se pitao je li tsunami došao s oceana, ali nisam vidio divovski val. Pogledao sam na istok, prema oceanu, i umjesto toga ugledao ... guste oblake pare koji su se dizali u daljini. Vrlo brzo voda koju sam prešao postala je topla, pa čak i vruća. I ova gotovo kipuća voda izlila se iz oceana!

Jedino što mi je prošlo kroz glavu bilo je da samo podvodni vulkanizam, nuklearna reakcija na podmornici ili meteor koji slijeće u ocean mogu tako brzo zagrijati toliko vode.

Općenito, što će se dogoditi i da li nitko ne zna, ali pozornost skreće korelacija između sredine srpnja, o kojoj Marina govori s nacionalnim danom žalosti za Židovima, odnosno danom kada je Prvi i Drugi jeruzalemski hramovi su uništeni . Globalisti, kako pokazuje povijesna praksa, tradicionalno su kamli 9. avgusta, na primjer, globalna marioneta Heinrich Himmler dobila je službeno odobrenje nacističke stranke za "konačnu odluku" 2. kolovoza 1941. ili 9. avgusta, 5701 prema židovskom kalendaru.

Takve slučajnosti ne postoje u prirodi, stoga će, najvjerojatnije na Av 9, odnosno 17./18. Srpnja, globalisti ponovno skandirati, na primjer, naredit će Iranu da raketnim udarom napadne Izrael ili će DPRK organizirati drugi 11. rujna u Sjedinjenim Državama, nakon čega će se sve okrenuti. Izraelska obavještajna služba o tome općenito zna i čini se da se zemlja priprema za nekakvu lokalnu ili globalnu krizu.

Nećemo prepričavati Marinin video, pogotovo jer su ga mnogi gledali, ali nisu svi čitali priče ispod videozapisa, a u međuvremenu žena po imenu Elena Zacharias Blank tamo zapisuje sljedeće:

Shalom Marina je moja sestra! U noći na 16. svibnja molila sam i zamolila Gospodina da mi pokaže dane koji dolaze. A ja sanjam da majka i ja idemo u neki grad u šetnju. Rođaci su meni i mojoj majci rekli da kupimo 2 kiflice i što više vode. Rekli su nam da požurimo jer će ovaj grad biti zatvoren u 19 sati. Pogledao sam na sat i rekao da nam je ostalo 1,5 sata, trebamo požuriti. Kupili smo vodu i 2 kiflice za 0,35 centi.

Grad će biti zatvoren u 7 sati - to je vjerojatno pokazatelj 7. mjeseca, odnosno srpnja. San je bio 16. svibnja. U snu kažem da nam ostaje 1,5 sata - ovo je 1,5 mjeseca do srpnja. 2 koluta - 2 proroka. Cijena lepinja je 0,35 - ovo je vjerojatno 3,5 godine. Rođaci su Izrael. Ne kažem ništa, samo gledam događaje. Dođi Gospodaru naš! Maranatha!

Kako nam se čini, san je zaista proročanski. Postoji li nekakva poruka odozgo ili je to djelo podsvijesti - nećemo pogađati, ali 17./18. Srpnja nešto dolazi i na ovaj bi se datum teoretičari zavjere sada trebali usredotočiti prikupljajući sve nagovještaje i sve informacije o mogućim događajima na današnji dan. Ako se nešto priprema, zasigurno će dati savjet zemljama i narodima, globalisti imaju takav stil prikazivanja svega sa slikama sjajnih časopisa i na televiziji.

Moguće je da će se ranije dogoditi neka vrsta nužde manjeg obima. Dakle, kako gospodin Latter Time Apostol piše u komentarima  16.06.2021., Ovo je otprilike 666: dvije šestice su očite, a treća je zbroj preostalih brojeva. Prema tome, kraj svijeta može početi i ranije, pa pratimo razvoj događaja.

izvor
https://thebigtheone.com/%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%80%d0%be%d1%87%d0%b5%d1%81%d0%ba%d0%be%d0%b5-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d1%83%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b6%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d0%b5-%d0%bf%d1%80%d0%be-17-%d0%b5-%d0%b8%d1%8e%d0%bb/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno