Ponedjeljak 8 Kolovoz 2022

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

Što su drevni Židovi znali o ravnoj zemlji, Nibiruu i tamnoj tvari

04 Lip 2021
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Što su drevni Židovi znali o ravnoj zemlji, Nibiruu i tamnoj tvari

Jedno od područja moderne fizike i kozmologije koja se aktivno razvija je takozvana tamna tvar, koja se sastoji od hipotetičkih čestica, koje su odlučili nazvati darkino.   

Smatra se da su glavna postulirana svojstva ovih čestica nesposobnost darkina da stvori kompaktne objekte poput crnih rupa i neutronskih zvijezda. Vjeruje se da kada se darkinosi okupe u svemiru tvore neku vrstu guste i relativno kompaktne jezgre, a oko sebe stvaraju nešto poput oblaka plina. Da bi ilustrirali ovaj fizički sustav, stručnjaci za svjetlost koji proučavaju tamnu materiju čak su smislili zanimljivu umjetničku usporedbu s diskotekom, na čijem plesnom podiju smiju samo oni koji se liječe od covida, a svi neodgovorni antiakseri rasuti po klubu.

Jedna od tih formacija nalazi se u središtu Mliječnog puta i zove se Strijelac A *. Prije se vjerovalo da se tamo skriva gigantska crna rupa mase do milijarde Sunca, ali sada, kako pišu u novoj studiji, postoji nešto poput kugle tamne materije oko koje se oblaci plina lijepo rotiraju:

ezgif.com gif maker  

Još jedno novo veliko znanstveno djelo o tamnoj tvari objavljeno je nekoliko dana ranije i ondje svijetli adepti više nisu razmišljali o mjerilu jedne Galaksije, već su odlučili sastaviti konturnu kartu raspodjele tamne tvari u Svemiru. Karta izgleda otprilike ovako:

  drevzi2

drevzid3

Proučivši ovu konturnu kartu, proslavljeni astronomi kliknuli su jezikom i zaboravili na kartu, ali manje proslavljeni ljudi s bolje funkcionirajućim mozgom primijetili su vrlo neobičnu podudarnost slike s drugom slikom - slikom koja je u drevnom židovskom ilustrirala strukturu svijeta rasprave:

 drevzid4

Kao što možete vidjeti usporedbom dviju slika, analogija je zaista zanimljiva. Ispada da je tamna tvar poput Zemlje, a svjetleća tvar, odnosno zvijezde i galaksije, poput neba. Stoga je možda izvorni crtež svemira izgledao kao da ga astronomi crtaju sada, ali kasnije generacije pisara napisale su sve pogrešno:

  drevzid5      

Ne znamo koliko je ova verzija bliska istini, ali ako je točna, onda ćemo dalje nagađati, prvo detaljnijim promatranjem drevnih crteža:

  drevzid6   

Kao što slijedi sa slike, vjerojatno neće biti vrlo ispravno Zemlju smatrati tamnom materijom, nego je područje Svemira s tamnom materijom potpisano riječju Šeol, odnosno Pakao.  I sada, prema rezultatima studije kojom smo započeli ovu temu, čini se da se jedan od ovih Pakla nalazi u središtu Galaksije.

Istodobno, što je vrlo čudno, svakakve vrste telepata i kontakata bez pozivanja na tamnu materiju i drevne židovske tekstove govore isto - odnosno da se najbliža kaznionica za kršitelje svemirskih pravila nalazi u Strijelcu A *. Svi su ghouli tamo odvedeni.

Općenito, slučajnost koju je primijetio ovaj gospodin Andy Uhrig doista je vrlo neobična i sasvim je moguće da su karte Ravne Zemlje, kao, pomoćne karte Svemira, koje su tumačili pisari sljedećih generacija. A ako je ta hipoteza točna, ako je nastavimo, ne može se sjetiti još jednog čudnog predmeta koji se dobro uklapa u teoriju darkina - ima ogromnu masu, nevidljiv je i okružen je nekom vrstom oblaka:

  drevzid7

Iz ovih korespondencija može se dogoditi da je Nibiru nešto poput Strijelca A *, samo manji, a ako je Strijelac A * poput Šeola, odnosno kaznene ustanove galaktičke razmjere, onda je Nibiru poput vozila koje čisti planete od uljeza , preuzme ih poput usisavača i odvede negdje u podzemni pakao.

Upravo takvo otkriće o Mračnoj zvijezdi koje je svećenik Oleg Omolenko primio prije mnogo godina, propovijed se može preuzeti s POVEZNICE , o Nibiruu. I ako je u ovom otkriću gospodina Molenka sve ispravno rečeno, onda su žeteoci već na putu, možda čak i ovdje, pa pratimo razvoj događaja.

izvor
https://thebigtheone.com/category/%d1%8d%d1%81%d1%85%d0%b0%d1%82%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%b3%d0%b8%d1%8f/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno