Petak 12 Travanj 2024

Pretraga

Misterije - Neobjašnjivo

U blizini Sunca svakodnevno se pojavljuju nove anomalije

09 Stu 2020
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

U blizini Sunca svakodnevno se pojavljuju nove anomalije.


Krajem kolovoza 2020., u Teksasu je snimljena serija vrlo kontroverznih fotografija zalaska sunca

  sa1

     sa2   sa3          

Tako se s desne strane Sunca lako prepoznaje odbljesak leće, koji se često pokušava prikazati kao Nibiru. Ali "bljesak" lijevo od Sunca odražava se u vodi i odražava se ne samo u vodi duž vidne linije, već i u vodi duž vidne linije Sunca. Eto, sad svi, kažu "što je ovo?".

Dugo je jedan od najuvjerljivijih argumenata protivnika nibirologa bilo opažanje skeptika koji, kažu, ako NASA laže, zašto astronomi amateri šute? A prije pet godina to je zaista bilo tako  amateri nekako nisu puno gledali u Sunce, niti su razmišljali o njemu, ali nisu dijelili svoja otkrića. Međutim, sada se situacija promijenila i mnogi neovisni astronomi promatraju Sunce koristeći se vlastitim velikim i sofisticiranim teleskopima ili NASA-inim satelitima koji objavljuju njihove slike na mreži ili oboje.

Na primjer, Planet X News u svom najnovijem videu prikazuje fotografiju satelita STEREO od 31. kolovoza (usput rečeno, 27. kolovoza tamo su vidjeli isto):

  sa4        

Još jedan profesionalni amater, Bruce Schwartz, zvani "Bruce koji sve vidi", u svom videu od 2. rujna prikazuje čitav niz "artefakata" koje je pronašao u blizini Sunca, gledajući ga kroz 14-inčni teleskop:

  sa5

        sa6       

Drugi astronom amater na svom kanalu, Terry's Theories, izvještava 29. kolovoza da je vidio nešto poput asteroida u blizini Sunca, ali samo asteroid veličine Mjeseca:

  sa7


I danas ima puno takvih opažanja iz Sunčeve regije. Netko tamo vidi nekakve goleme sfere, netko drugi objekat različitog oblika, ali manje veličine. Štoviše, ponekad se na Zemlji primijete takve "leteće kocke":U međuvremenu, na samoj Zemlji, s jedne strane, sve se vlade pretvaraju da ne postoje "Marsovci" i "Nibiru", s druge strane, svugdje se vodi sinkronizirana svjetska borba s nekom vrstom "pandemije". Istodobno, "Marsovci" i "Nibiru" vide svi, ali nitko "pandemiju" ne vidi točno.

Sve je to vrlo čudno i jako podsjeća na vremena Smaka svijeta, prije kojih će se, kako kažu proročanstva, svijet preokrenuti, nakon čega će uslijediti svojevrsni "reset". Stoga sve zanima odgovor na pitanje "kada će pritisnuti gumb?" Odnosno, kad se uobičajeni sustav svjetskog poretka općenito rasprši i svijet će se ponovno pokrenuti?

izvor
https://thebigtheone.com/%d0%b2%d0%be%d0%b7%d0%bb%d0%b5-%d1%81%d0%be%d0%bb%d0%bd%d1%86%d0%b0-%d0%ba%d0%b0%d0%b6%d0%b4%d1%8b%d0%b9-%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d1%8c-%d0%bf%d0%be%d1%8f%d0%b2%d0%bb%d1%8f%d1%8e%d1%82%d1%81%d1%8f-%d0%b2/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno