Srijeda 15 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Misterije - Neobjašnjivo

Hrvatski ufolog: Vanzemaljci stvorili ljude da im proizvode metal za putovanja

13 Lip 2009
(Reading time: 1 - 2 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

hrvatska_ufologijaHRVATSKI ufolog Stjepan Zvonarić izjavio je kako su nam vanzemaljci prije 18.400 godina poslali u Atlantik Karolinski komet koji je prekinuo ledeno doba i stvorio život na Zemlji.

"Podvodni vulkani koje je komet stvorio i aktivirao pokrenuli su tsunamije, promijenili klimu, uzrokovali podizanje temperature i otapanje ledenjaka, što je omogućilo početak razvijanja života kakvog mi danas imamo", tvrdi Zvonarić te dodaje kako vanzemaljci prate razvoj čovječanstva te su genetskim inženjeringom i kloniranjem doveli do stvaranja ljudske vrste, piše Slobodna Dalmacija. Stvorili čovjeka kako bi imali radnika koji će proizvoditi metal i rude za putovanja

Ovaj osebujan znanstvenik iznosi kako se vanzemaljci često vide na Zemlji u područjima gdje ima boksita koji sadrži titanov oksid, zato što je namjera naprednih vrsta u stvaranju čovjeka bilo napraviti radnika koji će proizvoditi metal i rude potrebne za njihov život i putovanja.

On je jedan od dobrih poznavatelja Paškog  trokuta gdje se često može slušati o posjetima "malih zelenih", a njegova je teorija kako se to događa zbog obilja boksita na tom području. Povezao je i Karolinski komet koji je "napravio reda" u Atlantiku s našim otokom tako što tvrdi da su se dijelovi kometa u obliku željeznog oksida stopili s otočkim kamenom.

izvor: index.hr

hrvatska, ufologija, u, hrvatskoj, stjepan, zvonarić

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno