Četvrtak 2 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Misterije - Neobjašnjivo

Osveta majke prirode.

02 Lip 2018
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

  Berezniki rusija 640x452

RUSKI GRAD PROŽDIRE ZEMLJA: Odjednom se pojavila rupetina široka 400, a duboka 700 metara – VIDEO

Krajem 19. vjeka podignut je grad iznad jednog od najvećeg rudnika soli na svijetu. Posle 140 godina taj rudnik je i dalje u funkciji, a građani su u problemu jer grad jednostavno tone.

Berezniki je grad od 150.000 stanovnika na Uralu sagrađen tačno iznad rudnika umreženog mnogobrojnim tunelima. Ovo područje je bogato kalijevom solju, a Rusi su to odlučili maksimalno da eksploatišu.

I dok su pod zemljom vrijedno radili rudari, iznad rudarskih okana su živjeli ljudi, radili, djeca su išla u školu.

I sve je to nekako funkcionisalo do 2007. godine kada se usred grada odjednom pojavila rupetina široka 400, a duboka 700 metara. Ljudi su ostali šokirani, ali bio je to tek početak njihovih nevolja.

Zemlja pod njima je stalno podrhtavala, svakodnevno su se otvarale nove i nove rupe. Zemlja je gutala automobile, kuće, neke su bile veličine nekoliko nogometnih terena.

Ubrzo je cio grad počeo da tone, zemlja ga je bukvalno proždirala. Vlasti su sve vrijeme pokušavale da smire paniku i govorile stanovnicima da je sve u redu, ali bilo je jasno da ništa nije kako treba i da će uskoro cio grad da nestane.

Prošlo je više od 12 godina od kolapsa, a situacija u Berezniku nije se promjenila.

Zgrade stoje nakrivljene, neki djelovi grada izgledaju poput napuštenih gradova oko Černobila, ogromne kratere ispunila je voda, a kako danas izgleda grad snimili su dronom novinari RT.

Pogledajte video:


preneseno sa
http://webtribune.rs

je,više,od,kolapsa,kako

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno