Ponedjeljak 1 Lipanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Misterije - Neobjašnjivo

Munjeviti NLO

29 Svi 2018
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

nlo1

Američki mediji: Munjeviti jajoliki NLO u procurjelom izveštaju Pentagona

Izveštaj iz 2009. godine ne nosi nikakav logotip agencije ili datum, ali je nekoliko službenika potvrdilo da je napisano kao dio programa Pentagona na kom je radilo nekoliko agencija

OTKRIVEN je izveštaj koji sadrži nove detalje o susretu s NLO-om koji je šokirao pilote američke vojske iznad Tihog oceana, piše Las Vegas Now.

Sve je dokumentovano i u videozapisima koji su objavljeni u decembru prošle godine, a izveštaj sadrži opis susreta iz "prve ruke".

Od 10. novembra raketni projektil je u nekoliko navrata uspeo da zabeleži radarske kontakte s nečime što se u izveštaju naziva "Anomalous Aerial Vehicle (AAV)".

Jedan od pilota izvestio je da se AAV pojavio na visini od otprilike 19 hiljada metara. Nekoliko trenutaka su lebdeli, a onda su vrlo brzo otišli. Izjavio je i kako nikad nisu dobili tačan trag na letelici jer su se kretali brzinom balističke rakete, a radar nije bio namešten na program koji bi mogao pratiti takvu brzinu.
AAV je napravio još jedan kontakt 14. novembra, no vrlo kratak.

Prvi avion koji je krenuo u istragu letjeo je blizu mesta gde je zabilježen AAV, no ništa nije pronađeno. Međutim, pilot je primetio komešanje mora što ga je podsetilo na ubrzano uranjanje u ocean, kao što to rade podmornice.

Izveštaj pretpostavlja da je to uzrokovao AAV no da je bio "ogrnut" nečime ili nevidljiv ljudskom oku.

Tokom idućeg pokušaja da istraže AAV, opet su uočena čudna ugibanja vode, a iznad površine letjeo je čudan objekt u obliku izduženog jajeta, odnosno "Tik-Taka". Pilot je u svom opisu napisao "čvrsta bjela, glatka površina, bez rubova, jednolično bez krila".

Kao i prethodnog puta, AAV je jednostavno nestao.

U izveštaju je stajalo i kako je jedna podmornica bila na tom mestu u trenutku kada se AAV pojavio, ali nije bilo nikakve neobične aktivnosti tokom incidenta.

preneseno sa
http://www.novosti.rs


u,da,je,to,i

             

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno