Utorak 7 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Misterije - Neobjašnjivo

Čudni zvukovi parali nebo Njemačke šireći paniku među stanovništvom

20 Svi 2016
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Germany strange sky sounds 700x350

Čudni su zvukovi prijavljeni u Njemačkom gradu Schwabingu prošloga tjedna. Prouzročili su paniku među stanovnicima koji su je opisali "glasna kao helikopter".
Prema jednom stanovniku buka je bila toliko glasna da je telefonirao susjeda u nadi da zna odgovor na pitanje što je prouzrokuje, ali nije našao odgovor.


Kako nisu primječene nikakve letjelice, počeli su odgovore tražiti po internetu. Pronašli su video postavljen na Youtube. Video je sadržavao zvuk jednak onom koji oni čuju, ali dolazio je iz oblaka, a oblak je bio jedva vidljim, gotovo proziran.
Komentari ispod videa daju se sažeti na slijedeće:
"Koji je to vrag??"

Videosu odnjeli policiji u Minhen, ali i policajci su imali jednak broj upitnika iznad glava kao i građani koji su došli prijaviti nepbičan zvuk i naravno, nisu mogli dati nikakvo službeno priopčenje.
Tog dana, 12.5.2016. nije bilo nikakvih policijskih akcija koje bi uključivale helikoptere, a sami piloti i zemaljsko osoblje zaduženo za rad helikoptera je gotovo sigurno da zvuk ne proizvodi helikopter.

Nitko nije dobio nikakav zadovoljavajući odgovor i cijela je stvar još uvijek pod velom misterije.

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno