Ponedjeljak 13 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Misterije - Neobjašnjivo

Kotač ispred vremena

07 Svi 2014
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

  točak

 

MISTERIJA: OTKUD KOTAČ NA ZEMLJI 2.500 GODINA PRIJE NEGO ŠTO JE PRONAĐEN
Povjesničari su nam govorili da je najstarija civilizacija koja je napravila kotač 5.000 godina stara a ipak nova istraživanja govore da su postojali i prije toga, ali se ne zna tko ih je koristio.
Generacije ljudi i danas vjeruju da su najstarije civilizacije živjele na Bliskom istoku, Kini iu skupinama rasutim po svijetu.

 

Rečeno nam je da je prije 3.000 čovjek živio u pećinama. "Sada imamo primjer kotača, autića koji je star 7.500 godina", rekao je Klif Dunning koji ga je pronašao.

 

 

 

 

točak 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Starije je od bilo čega što je pronađeno u Centralnoj ili Južnoj Americi a da ima kotače, formirano je od gline a sad je pretvoreno u kamen.
Davut Beliktaj, direktor kulture i turizma u gradu Mardin u jugoistočnoj Turskoj, je izjavio: "U regiji smo, također, pronašli kamene lutke i zviždaljke. Vjerujemo da su zviždaljke i lutke stare oko 5.000 godina ".
Interesantno je da pištaljke još uvijek funkcioniraju poslije toliko tisuća godina.

 točak 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Centralno pitanje je, međutim, koja je to civilizacija bila, a koja je poznavala kotač prije bilo kojeg drugog naroda na Zemlji.
Kako to da je neka, po svemu sudeći izolirana civilizacija, poznavala kotač, a onda nestala pri tom ne Nakon što je završio svoje znanje drugim narodima.
Povijest za sada ne zna odgovor koja je to civilizacija na prostoru današnje južne Turske bila ispred svog vremena za čak 2.500 godina a onda nestala.

 

preneseno sa

www.vestinet.rs

 

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno