Utorak 7 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Misterije - Neobjašnjivo

FENOMEN

04 Tra 2014
(Reading time: 4 - 7 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Dr-Velimir--Abramovic

 

Fenomeni naših dana:

Tesla nad Beogradom!


Dio popularnog svjetskog internet pretraživača GUGL - a - karte - iznenada je prije desetak dana " obogatio " svoj ​​uobičajeni sajt na kome je prikazan satelitski snimak Srbije , Beograda , pa na kraju i Muzeja Nikole Tesle u Krunskoj ulici snimkom zgrade muzeja oko koga se jasno vidi plavičasta svjetlost ! Pojavu je u Srbiji registrirao jedino internet portal Telegraf , ali su zato svi u okruženju , u nekadašnjim republikama SFRJ , požurili to da objave , sve sa satelitskom slikom pojave ...
Ubrzo pošto su se vijest i slika raširile u javnosti , posebno stručnoj , prvo je " netko " na snimku nekakvom bijelom " zvjezdicom " gotovo potpuno sakrio plavičastu svjetlost .


Dr. Velimir Abramović , nesporno najveći živi stručnjak za Teslino djelo u Srbiji , kaže za " Treće oko " da je " plavičasta svjetlost " potpuno objašnjiva pojava , a zaposleni u Muzeju Tesle , budući neobaviješteni i neobrazovani , brže - bolje htjeli su da je uklone sa snimaka . Abramović otkriva da je " krivac " za potpunu paniku u Muzeju inženjer , konstruktor Goran Marjanović . Kako se ispostavilo kasnije , on je na užas rukovodstva Muzeja postavio na samom krovu zgrade , u uredu višeg kustosa Muzeja Bratislava Stoiljkovića , strojnog inženjera , repliku Teslinog oscilatora , zavojnice iz njegove laboratorije u Colorado Springsu ...

Zašto je sve to izazvalo toliku pometnju objašnjava Velimir Abramović : " Replika Tesline zavojnice Gorana Marjanovića ima i tzv . Dodatnu zavojnicu koja je , zapravo , glavna konstruktivna tajna koja sa dvadesetak posto vlastitog kapaciteta zrači Transferzalni elektromagnetske Hercijanske valove , a sa oko 80 posto Nehercijanske , longitudinalne skalarne valove koji stvaraju torziono polje ( u sebe uvrnuti prostor ) koje ima osobinu da reflektira ultraljubičaste dio elektromagnetskog spektra ... A to je i objašnjenje plavičaste svjetlosti oko Muzeja na satelitskim snimkama ! "
Muzej Nikole Tesle u Beogradu je vrlo važna , ali čudna institucija , kaže Velimir Abramović.U njemu , dodaje , oduvijek vladaju vrlo poremećeni ljudski odnosi a najnoviji događaj sa snimkom iz svemira , samo je posljedica višedesetljetnog stanja . Nakon otkrića guglam , dodaje Abramović , rukovodstvo Muzeja je reagiralo " zbunjeno i diletantski izjavom koja je ponovno pokazala da se oni i ne bave Teslom " . Oni koji bi trebalo da čuvaju i razvijaju zaostavštinu Tesle , kaže , ni do danas nisu shvatili da Teslin uređaj ( koji oni posjeduju ) i koji ima bioenergetska i psihogena dejstva , treba , pored ostalog , i da harmonizira elektromagnetsko polje zaposlenih s Teslinim idejama ! A one su , kaže dr. Abramović , takve da kada jednom počnete ih razumijevati , potpuno mijenjaju vaš pogled na Kosmos , nauku , ljudsku egzistenciju ...

Abramović dodaje da je rukovodstvo Muzeja Nikole Tesle na sva najnovija dešavanja reagiralo zbunjeno i diletantski , samo dokazujući da se oni " i ne bave Teslom " . Dovoljno je reći , dodaje , da je UNESCO još prije nekoliko desetljeća , proglasio zaostavštinu Tesle i svu njegovu arhivu dijelom svjetske baštine i da bilo koji znanstvenik ili znatiželjnik iz svijeta može u bilo kojem trenutku dobiti tražene podatke od Muzeja . A što se događa u Beogradu : nitko već desetljećima ne može dobiti željene informacije iz Krunske jer rukovodstvo , iako dobiva značajna sredstva od UNESCO i države , uvijek svima šalje isti odgovor - Muzej je u rekonstrukciji i nije trenutno u mogućnosti da vam odgovori na vaše zahtjeve ...

LIGHT ZA " ČIŠĆENJE " MUZEJA

Goran Marjanović postavio je , kažu poznavatelji , na krovu Muzeja uređaj ( oscilator ) da bi " čistio mentalno - etarsko polje Muzeja zbog dugogodišnjih poremećenih međuljudskih odnosa " . Prema njegovim riječima , uređaj je trebao " harmonizira elektromagnetsko polje zaposlenih s Teslinim idejama o harmoniji " . Odmah pošto je slika objavljena na gugl i digla se " prašina " , autor je sam uklonio i odnio uređaj . Kako kaže , jer se radi o " njegovoj tehničkoj tajni " i da " netko ne bi ukrao konstrukcijsko rješenje " ...

Goranov oscilator radi kao emiter Teslinih Nehercijanskih valova , tako da ne može se snimi konvencionalnim tehnikama iz jednostavnog razloga jer - u žiži svog najjačeg djelovanja , pokriva elektromagnetski spektar , a uz to , čisti čak i vakuum od zagađenja !
Stručnjaci kažu da je ljudski mozak elektromagnetski oscilator , a ljudske misli su slike - indiuvidualno modulirani emisije elektromagnetskih valova . Drugim riječima , ukoliko čovjek misli nešto loše , to ima fizičko djelovanje na okolinu ! A Teslin , ili Goranov oscilator , loše misli jednostavno eliminirati!

Teslin oscilator ( Goranov ) , kaže Abramović , emitiraju skalarne valove koji nemaju vektorsko usmjerenje nego se sferno rasprostiru u svim pravcima - oni su osnovni dijelovi Teslinog svjetlosnog etera . To je , kaže , najdublji razinu kozmičkog postojanja , dublji od elektromagnetskog spektra - svjetlosti . Oni su univerzalni i zajednički i za Zemlju , Galaksiju , za cijeli Kosmos . Dejstvo tog polja , kaže Abramović , za sada se može samo posredno detektirati , jer još ne postoje mjerni instrumenti za skalare pošto je još nejasno zračenje Teslinih zavojnica ... !
Posebno zanimljivo pitanje , ponovo pokrenuto " svjetlošću " iznad Teslinog muzeja u Beogradu je i povezanost Teslinih valova sa i dalje do kraja neobjašnjenim dejstvom projekta HAARP ? Velimir Abramović izričito tvrdi da su Teslini , Nehercijanski skalarni valovi ( koji se odbijaju od torzionog polja prostora uvrnutog njihovim djelovanjem ) zapravo anti - HARRP tehnologija koja vraća prirodni raspored frekvencija ionosfere , cijele Zemlje i ljudskih bio - frekvencija !
Suština i krajnji cilj ovog Teslinog izuma ( i dalje neshvaćenog i do kraja istraženog ) je , kaže Abramović , prenošenje ogromnog energetskog potencijala na bilo koju točku naše planete , pa iu Kosmos ! Tesla je , kaže on , poslao takav jedan " bljesak " 1901. ili 1902. na Mars , a to su registrirale sve tadašnje opservatorije !

Malo je poznato da su Sovjeti tek 60 - tih godina prošlog stoljeća shvatili da je čuvenu ekspoloziju u Sibiru , u Tunguske 1908, zapravo izazvao Tesla svojim eksperimentom s prijenosom energije kroz našu planetu . Ni do danas nije objašnjeno , kaže Abramović , zašto u javno objavljenim Teslinim dnevnicima o eksperimentima koje je vršio početkom prošlog stoljeća u Coloradu Springsu , nedostaju samo 2 , ali baš te dvije stranice koje govore o tom dijelu eksperimenta . Njih nema , kaže , ni u tiskanom izdanju , ali ni u Teslinoj ostavštini u beogradskom muzeju !

Skalarne valove IZ " PIRAMIDA "

Cijeli Sunčev sustav sastoji se od stojećih skalarnih polja koja se najbolje manifestiraju na brdima i planinama . A posebno , kaže Abramović , na piramidalnim strukturama zbog njihove pogodne geometrije za koncentraciju zračenja . Uopće nije važno da li su u pitanju prirodne , ili umjetne tvorevine ! One ( ovi oblici ) , jednostavno , emitiraju i skalarna polja i pojačavaju opće osobine etera ! Tesla je , kažu poznavatelji , sve to otkrio i primijenio u svojoj nenadmašnoj tehnologiji bežičnog prijenosa ( kako je govorio ) električnih valova i njihovom prostiranju kroz prirodne medije ...
Prije beogradskih događanja iznad Teslinog muzeja , kaže Abramović , već dvije godine na mjerenjima , kako neki kažu , neobjašnjivih pojava , na Rtnju , u Visokom u Bosni i Hercegovini i od ne tako davno u Barajevu pored Beograda , kontinuirano sudjeluju eminetni znanstvenici iz svijeta : dr. Heiki iz Helsinkija , dr. Bertolis iz Trsta , dr. Mizdrak iz Zagreba , ing. Marjanović ... Uz sve to , imali su " podršku " i jedne žene , ekstrasensa iz Londona koja nikako nije htjela otkriti svoj ​​identitet .
Još prije eksperimenta ing. Gorana Marjanovića u beogradskoj Krunskoj ulici , iznad Muzeja Nikole Tesle , ekipa eminentnih svjetskih znanstvenika vršila je mjerenja sa izuzetno skupim i preciznim instrumentima i pored Barajeva , u blizini Beograda . Tamo , u vikendici Marjanovića , bio je tada smješten oscilator koji je on potom prenio na krov Muzeja . I šta se dešavalo : svi instrumenti , pa i ekstrasens , burno su reagirali kada je uključivan oscilator ing. Marjanovića ...
Nažalost , Tesline ideje su bile očito toliko napredne , da i dan danas malo tko vjeruje njegovim riječima . Za većinu današnjih vodećih svjetskih fizičara onda , a tako i danas , Tesline ideje o Nehercijanskim valovima , longitudinalnim elektrodinamičkim vibracijama , luminoferoznom eteru , bile su i ostale samo san jednog zanesenjaka ... Najnovija zbivanja , ipak , kazuju suprotno !

preneseno sa:
http://www.treceoko.novosti.rs/code/navigate.php?Id=182&editionId=128&articleId=612


Prije beogradskih, događanja iznad, Teslinog muzeja , kaže Abramović , već dvije godine, na mjerenjima

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno