Srijeda 27 Svibanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Misterije - Neobjašnjivo

DREVNA BIĆA IZ LEGENDI,DOISTA STVARNOST.

21 Ožu 2014
(Reading time: 1 - 2 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

  rusija divovski kosturi 

Bizarni kosturi iskopani u Rusiji: mitsko biće poput Satira i gigantski konj
Napisao Irena Dujmušić

Ukoliko su izvještaji ruske NTV točni, arheolozi su u Rusiji, u mjestu Nevinnomissk u drevnim humcima iskopali dva neobična kostura – jedan nalik na mitsko biće Satir dok je drugi humak otkrio divovski skelet konja.
Arheolog Savenko iz Stavropol okruga koji je sudjelovao u otkriću navodi da nema znanstveno objašnjenje za ono što su iskopali. On ovaj kostur opisuje kao biće kozjeg ili ovčjeg tijela s ljudskom glavom.

 

Relativno blizu slučajno su iskopani i ostaci konja epskih razmjera. Ovaj divovski kostur konja ima razmak između ramena od gotovo dva metra i pokopan je s počastima neuobičajenim za životinje u tom razdoblju. Bio je položen na leđa u posebno "svetište" ispunjeno travom. Kostur je poslan na razmatranje, a stručnjaci antropolozi su opovrgnuli sve fantastične teorije o mitološkim vrstama bića, no još uvijek nisu objavljeni rezultati testiranja.

U video uratku kojeg možete pogledati OVDJE, kostur neobičnog bića s ljudskom glavom je predstavnica muzeja u Stavropolu nazvala 'Čovjekoovan' – a predstavlja glavu čovjeka mlađeg od 25 godina s tijelom ovna.

Savenko je odbacio sve ne znanstvene teorije oko ovog otkrića, navodeći da su u ovom okrugu nalazili već ranije gotovo kompletne ljudske kosture, no nedostajale su im ruke ili noge, koje su zamijenjene na primjer kozjim.

Iako su znanstvenici odbacili teorije o mitskim bićima, zagonetka o ovim pojavama još nije riješena. Za sada tamošnji stručnjaci samo navode da je riječ o Mračnom dobu, možda zbog takvih sličnih artefakata pronađenih u Sjevernom Kavkazu. Po ostalim arheološkim značajkama ovo je ukop tipičan za to doba, a u grobu su pronašli i oružje te posuđe.

Savenko navodi da je ovo vjerojatno jedinstveni ritual te da je moguće da se radi o nekoj posebnoj osobi koja je morala tako biti pokopana.


preneseno sa
http://www.nexus-svjetlost.com/vijesti/misterije/item/886-bizarni-kosturi-iskopani-u-rusiji-mitsko-bice-poput-satira-i-gigantski-konj

Savenko je, odbacio, sve ne znanstvene, teorije, oko ovog otkrića

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno