Srijeda 15 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Misterije - Neobjašnjivo

NLO

30 Lis 2013
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

     NLO-i-gaenje-broda-685x455

NLO-i gasili američki ratni brod?


Snimke NLO-a su i dalje prilično mutne, no ova ima i dosta dobro opravdanje – snimana je s plaže s dosta velike udaljenosti, a na snimci se vidi brod obavijen dimom oko kojega kruže misteriozna svjetla.

Odmah na početku snimke jedno od  svjetla nestaje iza broda, nakon kraćeg vremena dva su leteća svjetla odletjela, ali jedno je ostalo uz brod cijelo vrijeme. Reakcije promatrača su prilično oduševljene, a zaključak je da NLO pomaže u gašenju zapaljenog broda.

Kako nema nikakvih drugih vijesti u američkim mainstream medijima, teorije zavjere su se već rasplamsale, pa jedni tvrde da su izvanzemaljci zapravo zapalili brod, dok drugi brane teoriju da pomažu u gašenju.

preneseno sa
http://www.antenazadar.hr/clanak/2013/09/nlo-i-gasili-americki-ratni-brod/
svjetla nestaje, iza broda, nakon kraćeg, vremena dva ,su leteća svjetla
O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno