Subota 11 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Misterije - Neobjašnjivo

Otkrivena velika kristalna piramida u Bermudskom trokutu

22 Lis 2012
(Reading time: 3 - 6 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 
piramida-bermudski-trokut

Bermudski trokut - tajanstven, nezemaljski, ponekad smrtonosan. Neustrašivi istraživači su desetljećima ronili u labirint misterija skrivenog duboko unutar najzagonetnijih mjesta na Zemlji.

Neki nagađaju da se bizarna anomalija vremena, nestanci i čudni fenomeni mogu objasniti prirodnim pojavama. Ostali su ustrajni u tome da su relikvije naprednih i nepoznatih kultura ostavili fantastičnu tehnologiju - velike energetske strojeve koji doslovno savijaju prostor i vrijeme, te otvaraju portale u druge dimenzije....

Američki i francuski istraživači su postigli monumentalno otkriće: djelomično prozirna, piramida kristalnog izgleda, uzdiže se iz dna Kariba - njeno podrijetlo, starost i svrha su potpuno nepoznati.

Gigantska struktura, možda i veća od Velike Keopsove piramide u Egiptu, na početku identificirana od strane liječnika 1960. godine, neovisno je potvrđena od strane ronilačkih klubova iz Francuske i SAD-a.

piramida-bermudski-trokut2Otkriće je potreslo znanstvenike diljem svijeta. Hoće li i oni nahrliti da ga istraže? Ne, oni će ga vjerojatno više studiozno ignorirati. Ako ih se pritisne, tek će se službeno predstaviti kao vrlo skeptični, osobito u svjetlu potencijalnih posljedica.

Neke tvrdnje inženjera mogu potvrditi da su piramide izvorno napravljene kao masivni izvori energije, te podržati tvrdnju da drevni grad-država Atlantida nije niti postojala, ili čak neće niti dati odgovore na misteriozna zbivanja koja su zabilježena od 19. stoljeća u regiji Atlantika nazvanoj Bermudski trokut.

Prema povijesnim činjenicama, piramidu je slučajno otkrio doktor Ray Brown iz Arizone tijekom 1968. godine.

Brown je bio na Karibima na odmoru i ronjenju s prijateljima u regiji na Bahamima poznatoj kao "Jezik Oceana" (eng. the Tongue of the Ocean). To je područje dobilo takav naziv, jer se u obliku jezika proteže morsko dno od otoka koje oštro pada prema mnogo većim dubinama.

Kada je vidio svoje otkriće, doktor je objasnio da je bio odvojen od svojih prijatelja tijekom ronjenja s njime. Kada im se pokušavao ponovo pridružiti, došao je iznad masivne strukture koja se diže iz oceana: crni, nezgrapan objekt ocrtavan svjetlijim filtriranim sjajem sunca kroz vodu. Objekt je bio u obliku piramide.

Budući da mu je preostalo malo kisika u boci, nije mogao potrošiti dovoljno vremena da istraži piramidu, ali je zato pronašao čudnu kristalnu kuglu.

Donio ju je na površinu, a kasnije kada su istraživači proučili drevni kristal, bili su zapanjeni njenim svojstvima.

 

Da li kristalna piramida uzrokuje misteriozne pojave bermudskog trokuta?

Neki su istraživači Bermudskog trokuta godinama teoretizirali da postoji čudan izvor energije na dnu mora u tom dijelu oceana koji utječe na zrakoplove, brodove i plovila.

Nekoliko istražitelja pretpostavljaju da ako je legendarni Atlantis doista postojao da ostaci njegovog mitskog energetskog stroja (vrtloga vibracija) još uvijek mogu biti netaknuti na dnu oceana. Takav stroj, tvrde oni, vjerojatno bi bio piramidalnog oblika, te ujedno i izvorni povijesni predložak kojeg su kasnije kulture diljem svijeta kopirale mnogo kasnije.

 

Tajanstvene piramide razbacane diljem svijeta

piramida-bermudski-trokut3Piramidalne strukture su otkrivene preko Sjeverne, Srednje i Južne Amerike, istočne Europe, ledene tundre Sibira, Sjeverne i Srednje Kine, a možda i Antarktika. Piramida na Južnom polu se zasad ne može potvrditi, jer je duboko ispod leda više od jedne milje i njene slike su kontroverzne.

Prije nekoliko godina, tajanstvene ruševine (tragovi nepoznate kulture) otkrivene su na malom otoku zvanom Malden u sredini Tihog oceana. Ruševine su dokazivale da postoje ostaci drevne piramide.

Vjernici u drevnoj zemlji Lemuriji (također zvane Mu) su vjerovali da su ti ostaci mogli biti sve što je ostalo od te drevne zemlje, dok su drugi nagađali da je to mogao biti punkt kolonije Atlantide.

Antropolozi iz biskupskog muzeja u Honolulu (Hawaii) su istražili ruševine 1924. godine i nisu našli piramidu. Ono što je znanstvenik Kenneth Emory uspio pronaći je dokaz da se malo polinezijsko pleme naselilo tamo i to na kraće vrijeme, ali vjerovatno ne prije 16. stoljeća.

Unatoč tom nalazu, više otkrića je došlo s malenog otoka tijekom nadolazećih godina.

Istraživač Mitch Williamson zadire dublje u misterije.

Istraživač Rich Hoffman je napisao sljedeće o nekim Williamsonovim nevjerojatnim otkrićima: "Postoji 40 kamenih hramova na Maldenovom otoku koji su slični u dizajnu zgrada u odnosu na one u Nan Madol na Pohnpeima, a koje su udaljene čak 5475 km. Ustvari, cestom od bazalta koja se pruža na dnu Tihog oceana nekoliko stotina metara ispod površine vode su povezani ovi otoci.

"To ukazuje na kulturu koja je stara više od 50.000 godina i da je cijela ta zemljana masa nekada bila iznad površine vode, na kojoj je živjela civilizacija koja nije imala nikakvih problema s pomicanjem ogromnih kamenih blokova za gradnju vrlo velikih i kompleksnih društava o kojima ne znamo apsolutno ništa, osim činjenice da ih je netko izgradio, te d su starija i od biblijske povijesti.

"Ipak, nitko ih ne razmatra, jer se ne uklapaju u naše razumijevanje ljudske rase i naše porijeklo."

Isto se može reći i za razbacane ruševine Kariba koje ukazuju na vrlo veliku civilizaciju koje se protežu od obalnih voda Florida Keysa, prema Bahamskim vodama, prolazeći blizu Biminia i istočnog Atlantika.

Kuba također ima podvodne ruševine duž njezine obale koje su možda bile dio istog kompleksa grada-države.

Hoffman također spominje nevjerojatno izvješće istraživača Tony Benika koji je ostvario važno otkriće još jedne velike piramide ispod 10000 metara vode u sredini Atlantika.

Benik tvrdi da je piramida prekrivena ogromnim kristalom.

A ako to nije dovoljno, Hoffman dijeli otkriće ekspedicije Ari Marshalla 1977. godine, čiji je tim otkrio manju piramidu Cay Sal na Bahamima. Marshall je napravio podvodne fotografije te piramide koja je potopljena ispod 150 metara vodene mase.

Prema riječima Marshalla misteriozna piramida svijetli. Također izvijestio da je voda oko piramide bila svjetlucava, te da je tekla blistava bijela voda iz otvora na piramidi.

Unatoč tome što je voda na toj dubini tamna (pošto ne dopire mnogo svjetla na tim dubinama), voda koja okružuje nevjerojatnu piramidu je obasjana sjajem iz strukture i pojavila se u obliku fosforne zelene boje.

Nastavak istraživanja ovog pronalaska nije službeno nastavljen.

Svojstva kristalnih piramida

piramida-bermudski-trokut4Neke teorije o Atlantidi govore da su njene piramide izgrađene od kristala ili da su barem njihovi vrhovi prekriveni kristalnom tvari.

Može li takvo što zapravo generirati, pohranjivati i opskrbljavati energijom? Odgovor je potvrdan.

Eksperimenti prije nekoliko desetljeća su pokazali da piramide imaju tendenciju djelovanja na neki način kao prirodni električni kondenzator prikupljanja i skladištenja energije oko njih. Što je piramida veća, veći je i kapacitet prikupljanja i pohranjivanja energije. Sastav piramide je vrlo važan. Nakon što je jedna napravljena od kristala, znatno bi mogla povećati svoju moć.

Kristal je odavno poznat po tome da ima energetske aplikacije i pokazuje prirodna piezoelektrična svojstva.

Nekadašnji radio prijemnik koristio je kristale germanija za hvatanje radiovalova i pretvarao ih u električne signale koji su bili obrađeni i emitirani preko slušalica u zvuk valova duplicirajući ljudske glasove, glazbu i druge zvukove.

Snaga piramide, kažu istražitelji, je imanentna obliku piramide. To je arhitektura koja je dokazana da djeluje kao energetski akumulator i pojačalo energetske sile.

Ako bi se tvrdnje istražitelja dokazale istinitim, to bi značilo da su nedavno neke od svjetskih poznatih piramida već počele pražnjenje zraka sirove energije u svemir, pa bi samim time se pokazalo da su piramide istinski prirodni generatori energije i snage. (pogledajte: Energetske zrake svjetskih piramida)

Autor Ivan Abramović

izvor: 4-D Portal

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno