Ponedjeljak 25 Svibanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Misterije - Neobjašnjivo

VIDEO: Helići snimljeni kako love meteorološki balon ili NLO?

26 Kol 2012
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
helic

U snimci nastaloj na Havajima možemo vidjeti okrugli objekt, snimljen iz automobila, oko kojeg kruže dva vojna helikoptera. Što je tajanstveni objekt?

Iz same snimke nije nam posve jasno kakav to objekt helikopteri pokušavaju 'privesti' ili otpratiti, no internetom već kruže brojne teorije.

Kao i u svim slučajevima u kojima se spominju NLO-i, i ovdje se objašnjenja protežu od toga da su vojne letjelice odjednom zainteresirane za meteorološke balone, pa sve do teorije da se raid o zbunjenom izvanzemaljskom letaču kojem je vojska samo poželjela osigurati siguran prolaz.

Ova se zgoda dogodila usred bijela dana pa niti ne čudi što postoji snimka događaja koju svakako pogledajte u nastavku:

 

izvor: net.hr

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno