Četvrtak 25 Travanj 2024

Pretraga

Mitologija

Rabini kažu da kupite svijeće i pripremite se za Tri dana tame.

13 Velj 2021
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Rabini kažu da kupite svijeće i pripremite se za Tri dana tame.

Kao što smo primijetili o neobičnim vojnim manevrima koji se odvijaju diljem svijeta, to je možda posljedica pristupa nekih ozbiljnih globalnih događaja. I kao varijantu takvih događaja, naš čitatelj Jash u komentarima se pozvao na izraelske izvore koji upozoravaju: od početka mjeseca Adar (12/2) započinje 2. faza otkupljenja. Prva faza bila je kruna, a druga faza rat.

A 9. veljače na istom je kanalu objavljen još jedan video koji Israel365 News sada detaljno prepričava . Video, objavljen u utorak, zvučna je snimka na hebrejskom jeziku dobivena od anonimne osobe koja prepričava riječi koje je osobno čuo od rabina Yakova Yitzhaka Bidermana, koji je sada na čelu goleme grane lelovskog židovstva.

Videozapis tvrdi da će, prema rabinu, predviđena Jakovljeva zvijezda, u koju mnogi sumnjaju na Nibirua, početi utjecati na Zemlju od ovog tjedna, točnije, od mjeseca Adar, koji započinje 12. veljače:

“Rebbe je rekao da bismo trebali početi vidjeti učinke zvijezde već početkom hebrejskog mjeseca Adar. Nakon Rosha Chodesha (početak novog mjeseca), mnoge će se stvari početi događati u svijetu. Dolazak zvijezde bit će samo jedan od njih ”, kaže video.

“Rebbe je uputio ljude da pripreme svijeće i druge takve stvari, jer će tada biti velika tama. Potresa će biti i u svim zemljama, osim u Izraelu. U Izraelu će šteta biti puno manja. Na moje pitanje kako bismo se trebali pripremiti, rabin je rekao da ne možemo ništa učiniti. Jedino što možemo je vjerovati u Boga ”, prepričava svjedok riječi rabina .

Poznati istraživač teme Nibiru, gospodin Yuval Ovadiy, zamoljen je da prokomentira videozapis Israel365 News. I podsjetio je da su mnogi židovski mistici upozoravali na Jakovljevu zvijezdu, posebno Vilna Gaon, koji je rekao da bi snaga ovog zvjezdanog sustava mogla uništiti svijet.

Rabin Moses ben Maimon, istaknuti autoritet Tore iz 12. stoljeća, čije se presude i danas koriste kao zakon, prethodno je upozorio na isto. Rekao je da bi pojava ove predmezijske zvijezde bila katastrofalna i popraćena ekstremnim prirodnim katastrofama.

Međutim, čini nam se najzanimljivijim proročanstvo Zoharova knjiga, gdje je Jakovljeva zvijezda opisana kao " zvijezda sa sedam zvijezda koje se vrte oko nje ". Zašto nam je ovo proročanstvo najzanimljivije?

Činjenica je da je u ljeto 2020. mlada dama na YouTubeu objavila video, kojemu je u otkrivenju prvo prikazan Kraj svijeta, a zatim naređeno da uzme olovke i crta tamo gdje započinje. Pa je nacrtala:

rab2  


Mističari svih religija, svih zemalja i naroda već jako dugo govore o nadolazećem događaju poznatom kao "Tri dana tame". Odnosno, svi znamo kako će se sve to dogoditi, ali nije bilo jasno kada će se uključiti.

Prije par godina ljudi su počeli sanjati snove. Naravno, snova je bilo i prije, ali govorimo o MASOVNIM snovima i vizijama, u kojima se pojavljuju ili Tri dana tame, ili nešto slično. Nitko nije imenovao datum, to je postalo jasno uskoro. I sad, rabini već razgovaraju kako bi pripremili svijeće.

Prirodno, ne znamo datum. Rabini ili ne znaju, ili kažu da ne znaju, ili možda čak i u ovom videu postoji neka vrsta ljevičarskog svjedoka, budući da sam rabin nije ništa rekao u eter - to jest, barem još jedan izvor svjedoka je potrebno. Ipak, prema Juliji Jahenni, jednoj od katoličkih časnih sestara kojoj su davne 1884. godine prikazana Tri dana tame, sve će doći neočekivano. Bit će nekih nereda i revolucija, zbog kojih će Europa zaroniti u kaos, a onda će se svjetla iznenada ugasiti. To će se dogoditi u četvrtak , pa će tako Tri dana tame biti četvrtak, petak i subota. Ne znamo preciznije, pa pratimo razvoj događaja.

izvor
https://thebigtheone.com/%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d1%8b-%d0%b3%d0%be%d0%b2%d0%be%d1%80%d1%8f%d1%82-%d0%bf%d0%be%d0%ba%d1%83%d0%bf%d0%b0%d1%82%d1%8c-%d1%81%d0%b2%d0%b5%d1%87%d0%b8-%d0%b8-%d0%b3%d0%be%d1%82%d0%be/

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno