Četvrtak 25 Travanj 2024

Pretraga

Izgubljene civilizacije

Dvije Zemlje, Nefili i prevladavanje vanzemaljske manipulacije: Intervju s dr. Brooks Agnew

13 Velj 2024
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Dvije Zemlje, Nefili i prevladavanje vanzemaljske manipulacije: Intervju s dr. Brooks Agnew

Dr. Brooks Agnew proputovao je svijet u potrazi za arheološkim dokazima i zapisima o povijesti drevne Zemlje koje je analizirao u svojoj seriji knjiga od četiri sveska, The Ark of Millions of Years. Otkrio je da je rasa izvanzemaljaca nazvana pali anđeli u drevnim tekstovima, uključujući Knjigu o Henoku, uspostavila rasu divova nazvanu Nefili koji su postali korumpirajuća sila u ranim ljudskim civilizacijama. On vjeruje da Nefili nisu u potpunosti istrijebljeni u Velikom potopu i da su se vratili. Od tada su agenti preživjelih palih anđela koji manipuliraju čovječanstvom kroz rat, religiju i korupciju.

Dr. Agnew tvrdi da četiri od prvobitnih 200 palih anđela nastavljaju djelovati na Zemlji na lokacijama kao što su planina Cheyenne, Colorado, Antarktika, Bliski istok i Azija. Također je opsežno istraživao literaturu o Unutarnjoj Zemlji i zaključio da se ulaz može pronaći na geografskom Sjevernom polu. Konačno, on vjeruje da će čovječanstvo preživjeti napore palih anđela preko Nefila i korumpiranih ljudskih elita da njima manipuliraju tako što više neće podržavati beskrajne ratove i umjesto toga odlučiti se za globalni mir.

izvor

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno