Utorak 5 Ožujak 2024

Pretraga

Izgubljene civilizacije

Sumersko putovanje svemirom: Razmotrite nove dokaze

23 Lis 2022
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Sumersko putovanje svemirom: Razmotrite nove dokaze

Sumerani su bili sumnjivo napredni za svoje vrijeme. A neki nalazi, općenito, navode na sumnju da bi njihova civilizacija mogla nadmašiti našu u razvoju.

Za taj komad pustinjske zemlje na području Iraka i Sirije iz nekog razloga desetljećima se bore najveće svjetske sile. Čini se kao da tamo nešto traže. Ali što točno?

Možda izvori koji opisuju kako su Sumerani putovali svemirom? Profesor Kamal Aziz Ketuli, tijekom ekskurzije u Bagdadskom muzeju, vidio je na jednoj od sumerskih ploča koje datiraju iz 3000. pr. heliocentrični dijagram Sunčeva sustava. Međutim, na to nitko ne obraća pažnju. Kako su Sumerani mogli znati za ovo?

sumer2.2

Ovo nije isti znak. Ovo je iz Britanskog muzeja.

Prisjetite se i činjenice da su mnoge tablete izgubljene ili uništene tijekom američkog otpuštanja. Očevici bilježe da su se u to vrijeme sumerske ploče iznosile automobilima. Koga je njihov sadržaj toliko zanimao? Što ste željeli pronaći u njima?

Još jedan zanimljiv trenutak zvučao je nekako u govoru ministra prometa Iraka. Tijekom putovanja u Dhikar, gdje možete vidjeti drevni zigurat, rekao je da su Sumerani putovali po Sunčevom sustavu i imali svoju svemirsku luku. Što je to - bravura ili frojdovski lapsus? Odakle ministar? Možda vlada zemlje ima saznanja o sposobnostima Sumerana? A je li bilo tajnih nalaza?

sumer3.3

Zigurat.

Opet, okrenimo se tipu zigurata. Tvrdoglavo ih se predstavlja kao hramske komplekse, ali što drugo? Štoviše, vrhovi na svim stvarnim objektima su uništeni. Na maketama vidimo kako su zigurati mogli izgledati prije uništenja, ali to su samo makete, jer se zapravo nije znalo. Međutim, sličnih građevina ima diljem svijeta - američke piramide, stepenaste kineske i egipatske imaju sličan izgled. Postavljene su tako da im nešto može sletjeti na vrh. Možda su zigurati dijelovi sumerske svemirske luke? Ali gdje su onda letjelice koje su sletjele na svemirske luke?

 

izvor
https://salik.biz/articles/86510-kosmicheskie-puteshestvija-shumerov-rassmotrim-novye-dokazatelstva.html

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno