Utorak 5 Ožujak 2024

Pretraga

Izgubljene civilizacije

Enkijev povratak i aktiviranje nacrta 12-lančane adamske DNK čovječanstva

16 Lis 2022
(Reading time: 5 - 9 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Enkijev povratak i aktiviranje nacrta 12-lančane adamske DNK čovječanstva

U novoj knjizi Elene Danaan, The Seeders (2022.), opisala je susret s vođom jedne od dvije glavne frakcije Anunnakija, princom Eaom (aka Enki), koji se upravo vratio u naš sunčev sustav. Rečeno joj je da je donio izvorni Adamov nacrt DNK koji se može koristiti za uklanjanje štetnih genetskih promjena koje je neopreznom čovječanstvu nanijela suprotstavljena Enlilova frakcija Anunnakija, koja je prije tisućljeća ostavila svoje miljee (odnosno Duboku državu) da kontroliraju stanovnike Zemlje.

U intervjuu s dugogodišnjim andromedanskim kontaktom, Alexom Collierom, koji je objavljen 8. listopada , postavio sam pitanje o povratku Enki frakcije Anunnakija i Enkija koji nosi dar čovječanstva izvornog Adamovog DNK nacrta. Tražio sam Alexovu perspektivu dok radi s Andromedancima, koji su potpuno odvojena skupina izvanzemaljaca koja bi imala objektivnu perspektivu o operacijama i Galaktičke federacije svjetova i Enki frakcije Anunnakija.

Alexovi odgovori na moja pitanja razjašnjavaju neke od vitalnih egzopolitičkih pitanja pokrenutih Enkijevim navodnim darom, za koji neki mogu posumnjati da je trojanski konj za skriveni cilj. Kako bismo bolje razumjeli kontekst onoga što je ponuđeno, evo što je Elena Danaan [ED] napisala o svom razgovoru s Enkijem u The Seedersima :

[Enki] Vratio sam Gral.

[ED]Izvorni slijed DNK?

[Enki] Da, doista. Kalež izvorne, neiskvarene Terra Human loze. Nepromijenjen izvorni genetski niz. Postoji više lanaca u ljudskom genomu Terra koje je potrebno ponovno aktivirati, a izvorni sekvencijski ključ će to učiniti kada se prenese na izmijenjeni uzorak. DNK je valuta jer nosi formule potrebne za repliciranje drugih oblika inteligencije u cijelom Svemiru. ( str. 479 ).

Enki ovdje sugerira da će dar koji je donio sa sobom, Gral, pokrenuti proces aktivacije 12-lančane DNK koja je svojstvena ljudskom genomu. Vjerojatno bi Enkijev dar aktivirao treći lanac ljudske DNK, koji postaje ključ za aktiviranje preostalih lanaca DNK. Vitalna komponenta ovog procesa aktivacije DNK bila bi obnova ljudske dugovječnosti, za koju religijski tekstovi izvješćuju da je izvorno iznosila tisuću godina za Adama i njegove potomke, kao što su Able, Jarod, Enoch, Lamach, Methuselah i Noa.

Gornji kratki sažetak daje pravi kontekst za moje pitanje Alexu i njegov odgovor:

MS: U svojoj knjizi, The Seeders , Elena kaže da se susrela s Enkijem i da je on rekao da ima dar za čovječanstvo. Da je vratio originalni Adamov DNK i da ga je proslijedio Galaktičkoj federaciji, a oni su ga, zauzvrat, proslijedili Zemaljskom savezu, i oni su gradili sve te medicinske tehnologije koje bi vratile izvorni 12 lančane adamske DNK. Moje pitanje je, znači li to da će povratak na tu izvornu Adamovu DNK ili shvaćanje tog punog inherentnog potencijala biti kroz podvrgavanje ovoj vrsti medicinske tehnologije, ili to možemo učiniti samo putem sredstava za podizanje duhovne svijesti?

AC: Na to je pitanje teško odgovoriti jer ne znam koliko je kemijski oštećen naš DNK trovanjem dovoda vode, dovoda zraka, hrane, zvuka, kroz glazbu, lijekove. ne znam Ne znam koliku je štetu tijelo doživjelo ili pretrpjelo. Jednostavno ne znam, pa ne znam odgovoriti na to pitanje. Za mene bi to moralo biti samo nagađanje i radije ne bih nagađao

Ali ako je on [Enki] dao Savezu ili Federaciji, ako je dao Savezu izvorni nacrt, koji smo mi bili prije nego što je napravio svoje izmjene i tko smo nakon što je napravio izmjene, ako oni grade tehnologiju za tada znaju da duhovno možda nećemo moći obaviti posao. Michael također može biti razlog da nemamo dovoljno vremena duhovno evoluirati do te razine prije nego dođe do promjene. Dakle, već dovodeći našu fizikalnost na to mjesto, ono što čini je da nam kupuje dugovječnost. Ako ništa drugo, kupuje nam veliku dugovječnost. Vjerojatno će dodati stotine godina našem životnom vijeku, našem životnom vijeku tako da možemo nastaviti duhovno evoluirati bez da tijelo popusti.

MS: Znam da bi to bilo jedno od velikih pitanja koja bi ljudi imali da Zemaljski savez uvede ovu tehnologiju, a mi ovdje pretpostavljamo da je Duboka država poražena. Bijeli šeširi izlaze kao pobjednici, otkrivaju puno istine o tome što se događa, a onda uvode ovu tehnologiju i kažu, u redu, prolazeći kroz ovu tehnologiju, puno je smeća koje je ubačeno, otrova koji su stvoren da ... ograniči vaše sposobnosti, mnogo toga se može ukloniti prolaskom kroz ovaj tehnološki proces. Dakle, vi biste to podržali?

AC: Da, sve dok na opremi ne piše Pfizer ili Merc. [smijeh] Da, podržavao bih to... Mislim, postoje... drugi načini da nas ubiju osim da prolazimo kroz cijelu ovu složenu stvar, znaš. Stoga moram vjerovati da je sve ovo obećavajuće i da ima mnogo višu svrhu. Znate da čovječanstvo ima... mi jednostavno ne razumijemo, znate, naše mjesto i našu ulogu i našu vezu s drugim dimenzijama... Ja to shvaćam i mnogim ljudima je teško to shvatiti, ali znate da zaista postoji mjesto za nas. Imamo vrijednost, zbog čega su svi ovi resursi ovdje u našem solarnom sustavu da nam pomognu, ali nas moraju dovesti do mjesta gdje postajemo samoodgovorni.

Moraju nas dovesti do tog mjesta jer neće čuvati djecu... nema šanse... Vjerujem da postoji većina stanovništva koja će to učiniti. Mislim da postoji dio populacije ili postotak koji je jednostavno bio toliko uvjetovan da bude žrtva da jednostavno neće uspjeti. Jednostavno neće uspjeti osim ako ne promijene taj dio sebe i umjesto da budu žrtve, preuzmu punu odgovornost da bezuvjetno budu odgovorni za sebe bez prisile nekog višeg autoriteta. [Video isječak počinje na 31:18]

Alexov odgovor daje uvjerljivo obrazloženje zašto se genetska nadogradnja koju je predložio Enki treba smatrati pozitivnim razvojem za čovječanstvo. Produljenje ljudskog života za nekoliko stoljeća sigurno bi ljudima dalo vremena da aktiviraju punu 12-lančanu DNK koja leži u nama. Vrijedno je podsjetiti da su izvorni Adam i njegovi nasljednici živjeli tisuću godina, tako da bi produljenje našeg sadašnjeg životnog vijeka za nekoliko stoljeća bio samo početak dugog procesa obnove. Produženi životni vijek omogućio bi pojedincima da postanu potpuno informirani o pravoj galaktičkoj situaciji s kojom se suočava naš planet i da se duhovno razviju.

Dakle, kako Galaktička federacija svjetova i Zemaljski savez reagiraju na Adamov DNK nacrt koji je Enki donio na dar? Prema Eleni, Thor Han ju je upravo obavijestio o preuzimanju Galaktičke federacije u posjed holografske medicinske tehnologije koja će se koristiti u izvođenju genetskih nadogradnji. Ono što slijedi je pisani sažetak koji mi je poslala Elena, a koji je proširen u videu koji je objavila na svom YouTube kanalu 9. listopada.

Sinoć sam se povezao s Thorom Hanom i on mi je pokazao da je na brodu Nibiru i vodi operaciju prijenosa medicinskih holografskih tehnologija na GFW plovilo. Nosio je ekološko odijelo. Bili su u teretnom prostoru broda Nibiru; Mogao sam vidjeti brzu viziju velikog ovalnog otvora koji se otvara prema svemiru. Thor Han je promatrao kako osoblje GFW-a utovaruje tehnologije na GFW brod. Spremali su se otići i donijeti ovo u Lunu, koja se razvija u medicinsko središte. Pitao sam TH-a je li upoznao Enkija, rekao je ne, da je imao posla s posadom Nibirua. Zbog toga sam shvatio da, naravno, Enki nije sam u ovom golemom sferičnom brodu. Tu je i cijela Anunnaki ekipa.

Prethodno sam razgovarao o suradnji između Galaktičke federacije svjetova i Zemaljskog saveza u razvoju naprednih tehnologija za obrambenu, transportnu i medicinsku industriju koje će na kraju biti objavljene. Prema nekoliko izvora, te se tehnologije navodno masovno proizvode u naknadno opremljenim postrojenjima na Mjesecu.

Vrijeme objavljivanja ovih holografskih medicinskih tehnologija ovisi o uklanjanju Duboke Države s vlasti. Ovo postavlja pitanje je li Enkijev dar trojanski konj za nepoznati cilj, kao što su predložili neki skeptici.

Povijesni tekstovi kao što je Atra Hasis jasno opisuju Enkija kao ključnu ulogu u stvaranju modernog homo sapiensa i kao zaštitnika čovječanstva od suparničke frakcije Anunnakija koju je predvodio Enlil, njegov polubrat, koji je ljude smatrao prijetnjom. U svojoj knjizi, Bijeg iz raja , Paul Wallis opisuje nekoliko slučajeva u kojima su se Elohim (aka Anunnaki) osjećali ugroženima potencijalom čovječanstva i poduzeli dramatične akcije da ograniče naš razvoj, kao što je prikazano u pričama o Velikom potopu i Babilonskoj kuli. Značajno je da se Enki ili protivio ili nije bio uključen u ove slučajeve ulaska Anunnakija/Elohima kako bi zaustavili ili ometali ljudski razvoj.

Posljedično, postoji dobar razlog za optimizam da je medicinska holografska tehnologija koju je Enki proslijedio Galaktičkoj federaciji svjetova upravo ono što je Elena Danaan opisala u The Seeders , dar čovječanstvu. Odgovor Alexa Colliera otkriva da Andromedanci imaju pozitivno mišljenje o Enkiju i njegovim motivacijama, a Alex podržava korištenje takve tehnologije.

S obzirom na dostupne informacije, postoji razlog da budemo oprezno optimistični u pogledu onoga što se događa iza kulisa u vezi s novim medicinskim holografskim tehnologijama koje mogu obnoviti izvorni Adamov nacrt DNK. Ovu nevjerojatnu tehnologiju, koja će omogućiti produženi ljudski životni vijek o kojem se govori u religijskim tekstovima, u jednom će trenutku u bliskoj budućnosti čovječanstvu ponuditi Zemaljski savez koji surađuje s Galaktičkom federacijom svjetova i Enki frakcijom Anunnakija.

Hoće li Enkijev dar svi prihvatiti? Neki će odbiti iz straha ili neznanja. Drugi će odbiti zbog svog čvrstog uvjerenja da je aktivacija 12-lančane DNK i produljenje života moguće kroz epi-genetske i duhovne prakse koje ne zahtijevaju nikakvu tehnologiju.

Može se, međutim, očekivati ​​da će većina čovječanstva prihvatiti podvrgavanje takvom holografskom medicinskom procesu ako to preporuče čelnici Zemaljskog saveza, što se čini vrlo vjerojatnim s obzirom na njihovo aktivno sudjelovanje u masovnoj proizvodnji takvih tehnologija.

U mom slučaju, ja sam agnostik u pogledu potrebe za holografskim medicinskim tehnologijama za aktivaciju DNK kada se slični rezultati mogu postići kroz epigenetske i duhovne prakse. Međutim, shvaćam da takav organski netehnološki put možda nije praktičan za veliku većinu čovječanstva koje je vodilo život ovisnosti o medicinskim tehnologijama i farmaceutskim proizvodima, ili čija vjerska uvjerenja isključuju epi-genetske i duhovne prakse koje mogu promijeniti vlastiti DNK.

izvor
https://exopolitics.org/enkis-return-and-activating-humanitys-12-stranded-adamic-dna-blueprint/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno