Srijeda 6 Prosinac 2023

Pretraga

Izgubljene civilizacije

NLO blizu sunca

04 Lip 2020
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Dosegnuo je sunce. Slike su se pojavile na internetu, NLO-a u svemiru

MOSKVA, 1. svibnja / Radio Sputnik. Ufolozi su u neposrednoj blizini Sunca otkrili objekt nepoznatog podrijetla, objavio je portal "Planet News".
Jedan od znanstvenika, tajvanski ufolog Scott Waring rekao je da je prvi put pronašao predmet neobičnog kubičnog oblika u blizini zvijezde kada je pregledavao tematske snimke službe Helioviewer.

  rs2            
Prema stručnjaku, predmet koji je primijetio je svemirski brod, budući da na prethodno proučenim slikama Sunca različitih godina u oko tih koordinata, ništa slično nije uočeno u njegovoj blizini.
Sa svoje strane, korisnici interneta bili su kritični prema novim nalazima ufologa. Konkretno, ljudi koji su proučavali fotografiju primijetili su da bi, na osnovu slike koju je objavio, "svemirski brod" koji je Waring primijetio mogao biti uobičajeni nedostatak na fotografiji.
Ranije je radio Sputnik javio da je na Antarktici pronađen predmet sličan letećem tanjuru.

izvor
https://radiosputnik.ria.ru/20200501/1570874870.html

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno