Utorak 5 Ožujak 2024

Pretraga

Izgubljene civilizacije

Na Zemlji ima najmanje 40 zvjezdanih kapija

12 Pro 2019
(Reading time: 3 - 5 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Na Zemlji ima najmanje 40 zvjezdanih vrata koja vode u druge svjetove

Prema parapsihologu iz Australije Janu Grimbriaru, na Zemlji postoji najmanje 40 tunela koji vode u druge svjetove. Svake godine mnogi ljudi nestanu u njima. Moguće je da postoji više tunela - jednostavno, nitko ni ne pretpostavlja njihovu lokaciju.

Povjesničari su sigurni da su drevne zemaljske civilizacije znale za tunele - "zvjezdana vrat", i također su ih znale koristiti.

Trenutno samo mogućnost prelaska u paralelne svjetove i pristup najvišoj tehnološkoj razini tamo mogu objasniti megalitske strukture koje su idealno orijentirane u prostoru, prisutnost u rukopisima drevnih kalendara zapanjujuće preciznosti, rezervne dijelove nepoznatih uređaja koji su pronađeni u slojevima povezanima s predglacijalnim razdobljem i još mnogo toga.

Razlozi katastrofa koji su uništili drevne civilizacije i imali pristup tunelima vremena još uvijek nisu poznati. Od tada je izgubljeno znanje o putovima do "zvjezdanih vrata".

Ali činjenica da ne znamo kako koristiti tehnologiju "vrata" uopće ne znači da su stanovnici drugih svjetova također "zaboravili" na njih.

U svibnju 2011. godine stanovnik američkog grada Fort Wortha (Texas) uspio je snimiti jedinstven fenomen - na nebu su se pojavili snažni bljeskovi svjetla. Nakon što su se zaustavili, nisu zabilježena oštećenja, samo je nekoliko transformatora propalo. Prema teksaškim meteorološkim službama, oko 210 takvih pojav zabilježeno je istog dana u okrugu Tarrant između 8 i 21 sat.

Nakon toga, ispostavilo se da se isti fenomen i istovremeno dogodio u Portugalu.

2000. godine somalijski gusari počeli su harati u Adenskom zaljevu. Istovremeno, prema informacijama koje su procurile u medije, u Adenskom zaljevu se pojavio ogromni lijevak koji je posjedovao golemu energiju, kao i čudna svojstva koja se ne mogu objasniti poznatim fizičkim znanjem.

  2gate            

Mišljenje da međunarodne vojne snage (Rusija, Kina, SAD, itd.), Usmjerene na suzbijanje gusara, nisu angažirane u uništavanju tih morskih razbojnika (ogromni nosači zrakoplova protiv malih brodica), ali u istraživanju ovog zanimljivog i tajanstvenog fenomena, opravdano je. Glavna svrha proučavanja lijevka je saznati odakle je došao, odakle vodi i kakvu prijetnju zemlji mogu nanijeti?

U dubokoj prosinjskoj noći 2009. godine mnogi stanovnici Norveške bili su svjedoci misteriozne pojave - ogromna svjetlucava spirala se razvila na nebu, koja je postupno poprimila oblik crnog lijevka koji je pokrivao cijelo nebo. Petnaest minuta kasnije lijevak je nestao. Telefoni norveškog meteorološkog centra eksplodirali su pozivima uplašenih stanovnika zemlje. Nakon nekog vremena, potomci neustrašivih Vikinga došli su do zaključka koji je zadovoljio sve znatiželjnike - odlučili su da Rusi testiraju još jednu balističku raketu i nisu uspjeli. Ruska strana nije potvrdila ove pretpostavke, ali za Norvežane to više nije bilo važno.


Postoje dokazi da se ista spirala pojavila na nebu Australije godinu dana nakon norveške.

Zanimljiva je sljedeća činjenica - mjesec dana nakon pojave norveškog lijevka, Adena je dobila oblik spirale, sličnu onoj koja se pojavila na nebu sjeverne zemlje.

Bez sumnje je zanimljivo postoji li veza između ovih pojava u različitim područjima Zemlje? Mnogi bi željeli znati što se stvarno događa u Adenskom zaljevu. Veliki broj pretpostavki i pretpostavki do sada se ne uklapa ni u jednu shemu. Zaključci se temelje na dostupnim činjenicama, koje nisu dovoljne za stvaranje informiranog mišljenja.

To su činjenice:

Prosinac 2009. - pod izgovorom da se bore protiv Al-Qaede, Sjedinjene Države započinju vojnu operaciju u Jemenu (država blizu Adenskog zaljeva). Za svjetsku zajednicu pokrenute su informacije o postojećoj globalnoj prijetnji od djelovanja terorista.

Siječnja 2010. - dogodio se potres čija je snaga bila 6,5 ​​bodova po Richterovoj skali. Ali čudna situacija - nitko od stanovnika naselja, u blizini kojih se dogodio potres, nije osjetio drhtanje.


Od 2003. godine, akcije gusara u Adenskom zaljevu značajno su ojačane: uzimaju se taoci, ogromne sume otkupnine za brodove s teretom i ljude iznuđuju.

Od 2009. godine, pod izgovorom borbe protiv piraterije, započela je međunarodna vojna operacija. U zaljevu se neprestano nalaze ratni brodovi mnogih država svijeta: Njemačka, SAD, Kina, Rusija, Velika Britanija itd.

Svima je postalo jasno da u Adenskom zaljevu postoji magnetska anomalija nepoznatog porijekla. A svaka nepoznanica uzrokuje puno nagađanja.

Vjeruje se da su ispod vode zaljeva "zvjezdana vrata" ili svemirski portal, koji izvanzemaljske civilizacije koriste za prodor na Zemlju. I u ovom su slučaju moguće sljedeće situacije: vanzemaljci dolaze u miru, pokušavaju spasiti čovječanstvo od pogrešaka koje mogu dovesti do njegovog uništenja. Velika je sumnja da će vojna moć zemljana uspjeti zaustaviti miješanje izvanzemaljske inteligencije u zemaljske poslove.

Druga opcija - vanzemaljci su neprijateljski raspoloženi prema zemaljskoj civilizaciji. A u ovom slučaju malo je vjerojatno da će vojna moć zemljana moći pružiti dostojan otpor.


U međuvremenu se u Adenskom zaljevu provodi izmišljeni scenarij sa "somalijskim gusarima". Broj plovila koji prolaze kroz zaljev znatno se smanjio. A vojna operacija provedena u uvali najvjerojatnije ima za cilj - kontrolu nad svemirskim portalom. Trenutno nitko neće reći istinu o stvarnim događajima koji se događaju u Adenskom zaljevu.

No, ne samo da su gigantski vrtlozi i "svjetlosne emisije" privlače pažnju znanstvenika i vojnog osoblja svih zemalja. U posljednje vrijeme u raznim državama čuju se misteriozni zvukovi koji su toliko jaki da čak i upale alarme automobila. Ti su zvukovi slični snažnim zvučnim signalima i snimljeni su u Kanadi i Europi. A u Njemačkoj su čak uspjeli snimiti zvuk tih "nebeskih trubača". Stručnjaci sugeriraju da su ti zvukovi uzrokovani elektromagnetskim šumom iz radijacijskih pojaseva i aurora borealis, ili su posljedice prijenosa ili odjek podzemnih potresa: ali to ne zvuči uvjerljivo.


izvor
http://esotericnews.ru/na-zemle-suschestvuet-ne-menee-40-zvezdnyh-vrat-veduschih-v-inye-miry.html

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno