Srijeda 30 Rujan 2020

Pretraga

Izgubljene civilizacije

Vječno mlad?

01 Lis 2015
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 rusija naucnik bakterija zivot tajna dugovecnost e1443657496794

 

  

Ruski naučnik tvrdi da je našao tajnu produžetka života!

Prije četiri godine Rusi su u Sibiru našli na bakteriju staru 3,5 miliona godina čiji proteini navodno pomažu jačanju odbrambenog mehanizma u ljudskom organizmu, prenosi The Siberian Times.

Ubrzo su Rusi počeli da ubrizgavaju bakteriju u miševe, a potom i u ljudsku krv, ali sve to jednom naučniku nije bilo dovoljno. U potrazi za „vječnim životom“ naučnik Anatolij Bručkov sa zadovoljstvom je prihvatio izazov i Bacillus F ubrizgao u – sebe!

Rezultati su, kako kaže, neverovatni:

– Radim kao pas, a uopče se ne umaram! – ispričao Bručkov za The Siberian Times. – Rezultati eksperimenata s miševima bili su izvrsni, pa sam pomislio da bi bilo zanimljivo isprobati isto na čovjeku…Nisam dugo tražio dobrovoljca.

Kaže da nije bilo rizika.

– Bakteriju smo našli u jednom jezeru, tu je bila više od tri miliona godina. Lokalni ljudi godinama piju vodu iz tog jezera i žive duže nego ostali. Tako sam zaključio da nema opasnosti ako je ubrizgam u sebe…

Bručkov priznaje da ovo nije službeni naučni eksperiment, ali čini se da bakterija na njega utiče sjajno.

– Ne mogu da objasnim efekte. Ali vam tvrdim da se u dvije godine nisam razboljeo. Nisam osetio nikakve simptome prehlade, nije me ni grlo zapeklo. Možda bi trebalo da odem u neku kliniku da me detaljno pregledaju i donesu sud.

On je potvrdio da se u njegovoj laboratoriji još eksperimentiše s bakterijom.

– Moramo da otkrijemo kako ta bakterija usporava starenje. Šta drži mehanizam u životu? Kako može to da se iskoristi? Na taj način bi trebalo da se posmatra cela priča…

preneseno sa
http://www.vestinet.rs

 

 

 

 

 


bakteriju,priznaje,tvrdim,nisam,razboleo

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno