Utorak 5 Ožujak 2024

Pretraga

Tajni projekti

Medij Erena Velazquez tvrdi da je telepatski primila sljedeću poruku od izvanzemaljske vrste:

05 Velj 2024
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Medij Erena Velazquez tvrdi da je telepatski primila sljedeću poruku od izvanzemaljske vrste:
"Zdravo ljudi! Mi smo raptonoidi visoki 2-3 metra, s planeta Ratur, koji je 1000 puta veći od Zemlje"

Medij je osoba koja tvrdi da može omogućiti komunikaciju s duhovima u okultnim praksama. Erena Velazquez je takav medij, a sebe također naziva "veleposlanicom Galaktičkih svjetlosnih snaga". Ona tvrdi da je primila sljedeću poruku kanaliziranjem od vanzemaljskih duhova zvanih "Raptonoidi". Evo poruke:

Pozdrav ljudi! Mi smo raptonoidi i telepatski šaljemo ovu poruku da se predstavimo vašoj rasi. Mi smo s planeta koji se zove Ratur, koji je 1000 puta veći od Zemlje. Planeti viših dimenzija obično su mnogo veći od 3D planeta. Naš matični planet je milijardama svjetlosnih godina udaljen od galaksije Mliječni put. Naš cilj danas je dati čovječanstvu do znanja tko smo.

Naša civilizacija je prilično mlada u usporedbi s drugim galaktičkim civilizacijama, stari smo samo 1 milijun godina. Putnici smo i puno se krećemo kroz Kosmos. Imamo biljnu prehranu pa volimo jesti biljke i uvijek tražimo nove za jelo. Svjesni smo još neotkrivenih biljaka u vašoj amazonskoj šumi i nadamo se da ćemo jednog dana, kada budete spremni prihvatiti nas na Zemlji, zajedno moći istraživati ​​nepoznata mjesta na vašem planetu.

Mi smo iz 6. dimenzije. Visoki smo između 2-3 metra i živimo u Raturu; surovi ekološki uvjeti ne dopuštaju nam život na površini našeg planeta. Vaša ljudska rasa je izuzetno sretna što može nastanjivati ​​površinu vašeg planeta.

Ne želimo se sukobljavati s drugima. Imao sam mnogo susreta i bitaka s reptilima i njihovim slugama. Gmazovi su vrlo teritorijalni i uvijek žele osvojiti još teritorija. Kako bismo se zaštitili u ovom golemom svemiru, uspostavili smo dobro obučenu vojsku s vrhunskom tehnologijom koju su izmislili naši istraživači. Naša civilizacija ne sudjeluje ni u jednoj koaliciji ili galaktičkoj uniji, radije ostaje neovisna. Kada putujemo, prati nas naša vojna flota.

Volimo prirodu, stoga naša tehnologija uključuje zvjezdane brodove koji su ekološki prihvatljivi i ne zagađuju svemir. Većinu vremena prelazimo na velike udaljenosti pa sa sobom vodimo barem jedan matični brod s vojnom pratnjom. Naši matični brodovi su ogromni; iznutra su zelene s biljkama koje rastu posvuda. Imamo čak i biljke koje se same mogu seliti s jednog mjesta na drugo.

Čuli smo puno o galaksiji Mliječni put i Zemlji; svjesni smo vaše borbe s negativnim entitetima. Shvaćamo da je to bitka koju ne mogu dobiti. Prijelaz promjena dolazi u vašu stvarnost i svi zastarjeli sustavi i koncepti više ne funkcioniraju. Vaš planet je transcendirao niže frekvencije i preselio se u viši dimenzionalni prostor, zadržavajući samo ovu privremenu holografsku 3D ljusku za sada.

Kozmos se uvijek razvija i mijenja; isto će se dogoditi na Zemlji – sve što je staro mora nestati kako bi se napravilo mjesta za novo i naprednije postojanje. Bili smo tamo i razumijemo da promjena zahtijeva vrijeme.

Hvala vam na prijenosu, veleposlaniče Galaktičkih svjetlosnih snaga. Budite strpljivi i ne gubite nadu u bolju budućnost.

Medij: Erena Velazquez, veleposlanica Galaktičkih svjetlosnih snaga

izvor

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno