Utorak 5 Ožujak 2024

Pretraga

Tajni projekti

Misteriozni NLO otkriven na malom otoku na Antarktiku

04 Velj 2024
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Misteriozni NLO otkriven na malom otoku na Antarktiku

Na obali otoka Two Hills, u blizini vrha Modyu, istraživači koji su koristili Google karte otkrili su strukturu koja podsjeća na vanzemaljski svemirski brod.

S obzirom na sve veći interes za vanzemaljskim temama, korisnici popularnog internetskog foruma Reddit odlučili su podržati ovu raspravu i podijeliti svoje mišljenje o neobičnom pronalasku.

Predložena svemirska letjelica zapanjujuće podsjeća na uobičajenu sliku iz znanstvene fantastike: sferičnog je oblika, sa širokim metalnim rubom, a procjenjuje se na oko 12 metara u promjeru.

1706865234 53 Загадочный НЛО обнаружен на небольшом острове в Антарктиде

Jedan od anomalnih aspekata ovog mjesta je njegov položaj. U pravilu, ledene formacije uz obalu otoka imaju različite oblike pod utjecajem valova. Međutim, predložena svemirska letjelica leži na boku u području relativno nezahvaćenom vodom.

Raspravu o podrijetlu objekta dodatno je potaknuo Eric Hecker, koji je tvrdio da je na Antarktiku naišao na "moćne strojeve" i tvrdio da je bio u kontaktu s vanzemaljskim brodovima iz dubokog svemira.

Vrijedi napomenuti da je Gekker, dok je radio u Raytheon Technologies Corporation, govorio o tehnologijama koje su modernim ljudima teško razumjeti.

On vjeruje da tehnologija usmjerenog energetskog oružja i sustav detekcije neutrina na postaji Južnog pola mogu imati nekonvencionalne funkcije i komunikaciju s izvanzemaljskim objektima.

izvor

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno