Utorak 5 Ožujak 2024

Pretraga

Tajni projekti

Srušeni NLO s 'Android' bićima unutra koja su još bila živa

07 Pro 2023
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Srušeni NLO s 'Android' bićima unutra koja su još bila živa

Nedavno sam gledao gotovo trosatnu NLO raspravu obavještajca Davida Gruscha s Joeom Roganom. U ovom videu, Chris Lehto prolazi kroz sve svoje bilješke, analizirajući Gruschova otkrića o tajnim programima za pronalaženje nakon nesreće, dvoznamenkastom broju pronađenih letjelica i vladinom uznemiravanju koje je, kako kaže, pretrpio kad je pokušao razotkriti ovo šokantno zataškavanje.

Postoje dvoznamenkasti brojevi obrta i dvoznamenkasti biološki lijekovi u različitim oblicima. Mike Herrera je rekao da smo zarobili dva do tri godišnje. Moja pretpostavka je da nakon više od 30 godina, ako uhvatite dva do tri godišnje, oni imaju oko 60 do 90 oporavka, zamislite samo to.

Ne samo da SAD ima UAP radnu skupinu, već su iza kulisa surađivali s Kinom i Rusijom koje imaju vlastite podatke o nesrećama, ali i padovi NLO-a koji su se dogodili u drugim zemljama tijekom godina, poput pada NLO-a u Italiji 1933. godine.

NLO koji se srušio u Italiji 1933. zapravo je bila letjelica u obliku tanjura od oko 10 do 20 stopa, ali nikakva tijela nisu pronađena na mjestu pada 1933. godine. Treba spomenuti da je papa P. 12. bio umiješan i nakon što je letjelica pronađena, Franklin D. Roosevelt ju je poslao natrag u SAD.

Ili NLO koji se srušio uz obalu Pertha u Australiji 1981. godine. Osim SAD-a, Japan, Francuska i Australija bili su uključeni u izvlačenje letjelice.

Iz oceana su izvukli NLO s 2 živa entiteta unutra. Izvučeni su i držani na životu, prebačeni u Perth, zatim prebačeni na Havaje, a zatim u Područje 51 gdje su Zračne snage preuzele kontrolu.

Kao i talijanski NLO iz 1933., i ovaj je NLO završio u SAD-u i nije iznenađenje da je ovaj događaj nestao iz zapisa.

Kad je riječ o nekim tijelima koja su pronašli, kaže se da su Androidi. Stvoreni biološki lijekovi, ali možda nisu biološki u smislu u kojem mi mislimo o biološkim lijekovima.

Sa svim tajnim programima za pronalaženje NLO-a diljem svijeta, mislim da oni to ne dijele jer će to biti veliki udarac vladama svijeta kada javnost sazna da su vlade godinama lagale o postojanju programa za povlačenje NLO-a kao kao i da su povratili NLO-e koji nisu s ovog svijeta, uključujući entitete bilo biološke ili Android.

izvor

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno