Subota 11 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Buđenje znanja

Otkrivena dvorana zapisa.

16 Pro 2014
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

  giza plato

Zašto se krije da je ispod nogu Sfinge pronađena čuvena Dvorana zapisa?
Prije mnogo godina, radar čiji zraci prolaze kroz zemlju, otkrio je neke anomalije u tlu platoa Gize. Čuveni egipatski arheolog Zahi Havas je odmah pokušao da to diskredituje.

Postoje pećine koje se protežu ispod dvije velike piramide u Egiptu i veoma blizu šapa Sfinge, tačno tamo gde Edgar Kejs predvideo da će biti pronađene. Nepotvrđeni izvori kažu da je sada moguće bušiti kroz slojeve stijena do komore u kojoj je smještena Dvorana zapisa.

 

Kejs je tvrdio da ti zapisi čuvaju povijest svijeta prije uništenja Atlantide i govore o preživjelima koji su osnovali civilizaciju u Egiptu i Meksiku, kao i mnogo, mnogo toga još. Smatra se da se sve to desilo prije oko 13.000 godina.

    „Zapisi su… [sadrže] „… podaci o Atlantidi iz početaka tog perioda kada je duh uzeo oblik ili započeo zaposjedanje te zemlje“ – Edgar Kejs.

Postoje, navodno, 3 komore. Mi smo uvijek znali da Havas odgovara nekome. Spekulacije su se fokusirale oko eventualnih dokaza da piramide nisu stvorili Egipćani, već jedna vrlo napredna grupa, najvjerovatnije Nefilimi, prije 13 milenija. Egipatske vlasti, razumljivo, ne bi bile veoma srectne da ovo znanje izađe u javnost. Dakle, imamo demant na Nilu! Havas je sada u penziji, pa se nadamo da postoji šansa za nova saznanja.

Britanski istraživač Endru Kolins veruje da sazvježđe Labud emituje i kosmičke i gama zrake koje prodiru u pećine i izazivaju bljeskove svetlosti u potpunom mraku. To su vidjeli mnogi, uključujući astronaute u svemiru. On tvrdi da su čak i rudari ovo doživljavali. Ti zraci mogu, na suptilan način, da izmjene genetski materijal i ubrzaju evoluciju. Moramo se zapitati da li takođe utiču i na Sunce, na neke, nama nepoznate, načine.

Iako je Kolins otkrio tunele još 2008. godine, ove informacije su dobile veoma malo odjeka u štampi. Tuneli su otkriveni zračnim posmatranjem kompleksa piramida i poređenjem sa sazvježđem Labud! U njemu se nalazi zvijezda, plavi super div, za koju se veruje da emitira super valove X-zraka, dovoljno jake da spale sve milionima milja unaokolo. Neki svjedoci kažu da, ponekad, unutar piramida možete videti treperenje ovih X-zraka.

Bljeskovi svjetlosti

Činjenica da Egipćani nisu izgradili piramide je poznata na ovim prostorima i ranije. Neverovatna istina je da čovjječanstvo zna o postojanju zemljine energetske mreže hiljadama godina. Zemljina mreža je, jednostavno, ponovo otkrivena u 21. vjeku. Sada imamo neoborive dokaze da su „primitivne kulture“ iz prošlosti, drevne kulture koje su imale tako ‘ograničeno razumjevanje fizike’ znale za suptilne energije Zemlje i za obrasce njene mreže!

Testovi su, takođe, sprovedeni sa radioaktivnim otpadom iz nuklearnih elektrana. Oni su pokazali smanjenje nivoa radioaktivnosti nakon izlaganja moćima unutar piramide.

Tokom rasprave o jednoj drugoj stvari, Terens Ejm takođe govori o neobičnoj, novoj čestici iz Sunca koja mjenja materiju. Sada su dokazi izašli na površinu da se nešto, potencijalno mnogo opasnije, dešava duboko u skrivenom središtu našeg Sunca: Nikada prije viđene čestice – ili neka tajanstvena sila – emituje se iz Sunca i udara Zemlju.

Naučnici su zadivljeni, jer ova nova čestica mjenja zračenje radioaktivnog raspada! Sunce, takođe, može prouzrokovati mutacije. Još jednom smo se zatekli kako se igramo Boga sa novim otkrićem u vezi neutrina, nove čestice do sada nepoznate ljudima. Da li je moguće da postoji utjecaj sazvježđa Labud?

Skoro smo propustili da spomenemo da mnogi osećaju da su drevni Atlantiđani pokušali da spriječe zemljotrese, izazvane tektonskim pokretima, korišćenjem energije piramida.

Međutim, bili su bespomoćni da ga spreče zbog nagle promjene magnetnih polova Zemlje.

preneseno sa
www.vestinet.rs

 

 

 

 

 

skoro,pokušali,ljudima,moguče,polova

        

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno