Utorak 14 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Buđenje znanja

Piramide,Srbija

28 Stu 2014
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 piramide srbija

         

Srbi tvrde: I mi imamo piramide! Čak dvije! Nevjerojatne podudarnost s onim bosanskim!

Navodne piramide smještene su iznad sela Visoka i nevjerojatno sliče onim bosanskim u Visokom.

 

Dva brda u Srbiji, smještena 30-ak kilometara od Arilja, Mali Ostreš i Veliki Ostreš, smješteni iznad sela Visoka, tvrde mještani i ekolog Zoran Raković nevjerojatno podsjećaju na piramide.

Brda piramidalnog oblika, točno iznad sela Visoka, otkrio je još prije nekoliko godina Požežanin Zoran Raković, ekolog iz lokalnog društva Rzav - Bože spasi Rzav, pišu srpski mediji.

"Putovao sam tim krajem, napravio nekoliko fotografija, i tek kad sam došao kući, imao sam što vidjeti", kazao je za srpske medije Raković. Nakon daljnje analize Raković je ustvrdio kako su ove dvije piramide nevjerojatno slične s onim bosanskim u Visokom.
Iznenadilo ga je i što su se našle u mjestima istog/sličnog naziva mjesta.

"Preklopio sam fotografije bosanskih i ovih piramida i utvrdio da je ugao na vrhu piramida, one u Visokom i ove u Visokoj, skoro pa identičan. Onda sam utvrdio da su obje na istoj geografskoj širini, negdje na 43. paraleli. Pa sam još utvrdio da su i Mali i Veliki Ostreš orijentirani prema zvijezdi Sirijus, kao i piramide u Gizi", kazao je ekolog.

Zoran Raković kaže da nije siguran kako su dva piramidalna brda nastala, no namjerava dalje istraživati. "Tko zna, možda su prirodno nastali, a možda nisu", kazao je Raković.

preneseno sa
http://www.dnevno.hr/vijesti/regija/138841-srbi-tvrde-i-mi-imamo-piramide-cak-dvije-nevjerojatne-podudarnost-s-onim-bosanskim.html

 

 

 

 

 

fotografije,ovrh,utvrdio,ugao,širini

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno