Utorak 6 Lipanj 2023

Pretraga

Ancient Aliens Theory

Semir Osmanagić u Zagrebu - 1. dio

27 Sij 2014
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

SemiriDanijel4

 

 

 

 

U ugodnoj i opuštajućoj atmosferi Wiglow centra na Zagrebačkom velesajmu u subotu 25.1.2014. prof.Semir Osmanagić je održao predavanje o Bosanskoj dolini piramida. Izvjestio nas je o novim otkrićima koja su otkrivena kao i o cijelom tijeku iskapanja i otkrivanja dijelova velikog mozaika.

Mora se naglasiti da ovo nije bilo klasično predavanje o Drevnim vanzemaljcima povezanim  sa  piramidom . Nego se više po naputku ljubaznih domaćina skoncentrirao na energije koje se pojavljuju u i oko piramide.

 

 

 

 

weglow

 Moglo se saznati mnogo, ali stvarno mnogo o zvukovima i energijama koje piramida prima i odašilje.  Prof.Osmanagić je cijelo vrijeme koristio projektor povezan sa osobnim računalom, pa mi je gotovo nemoguće prenjeti vam sve te informacije ovim putem, ali ću se potruditi da dobijem neke audio i video zapise, pa da ih možete vidjeti u jednom od slijedećih članaka o ovoj temi.

Od zanimljivih informacija samo ću navesti neke koje sam utipkao u mobitel, a koje su mi se nekako činile najzanimljivijima.

Keopsova piramida je rađena u svetoj ili sakralnoj geometriji i sva je prožeta iracionalnim broj Pi. Više o tome možete saznati na stranici udruge kameleon na slijedećem linku:

http://udruga-kameleon.hr/tekst/3107/

O Keopsovoj se piramidi mnogo toga zna, pa tako i taj njen fenomen broja Pi u njenoj gradnji, ALI zanimljivo je i to da se Piramida sunca također čak i još preciznije sagradila na ovom prekrasnom iracionalnom broju. Zanimljivo je i to da su njena sjeverna , južna, istočna i zapadna strana savršeno poravnate sa stvarnim stranama svijeta s odstupanjem od tek dvije sekunde. Kako su drevni graditelji to sve mogli znati, pričamo o pećinskim ljudima za koje znanost tvrdi da su tada živjeli????????

Starost piramide sunca je procijenjena na cca 29.000g. Što je više od 20.000g. starije od Keopsove piramide. Podatak je dobiven datiranjem organskog materijala sa jednog lista koji se slučajno našao na pravom mjestu u pravo vrijeme i talijanski arheolozi su ga iskopali i zatim dali datirati na čak tri fakulteta da bi bili 100% sigurni u starost.

piramida suncaMeni je sve bilo jasno o tome podatku, pošto jako dugo pratim tematiku, ali vidio sam da je cijela gomila ljudi u dvorani ostala bez teksta. Po meni su trenuci takvih otkrića neizmjerno važni jer ne samo da nam govore da o povijesti nemamo pojma, nego ispadamo glupi i zatucani kad tvrdimo da se neka napredna civilizacija obrušila na Zemlju i očito stvorila vrlo vjerojatno „na svoju sliku i priliku“ radnika, vrlo vjerojatno genetskim inženjeringom, kako stalno tvrdim. Dr.Osmanagić tvrdi da smo mi tek 5. civilizacija u toku vremena i da su te piramide ostaci od neke predhodne civilizacije koja je živjela na ovim prostorima.  Djelomično se sa tim slažem, ali ne i u potpunosti, jer mi neke informacije fale. Kada ih budem proučio, možda se i u potpunosti složim ili ne složim sa tom teorijom.

Kako god bilo ovo je fenomenalno otkriće i trebalo bi biti više istaknuto u medijima, ali neke "više"  slie brane prolazak informacija u medije. Zamislite samo kad bi se javno priznala točnost svih ovih podataka, cijelo povjest čovječanstva bi se morala mijenjati, skoro sve povjesne knjige bi mogli baciti i smijati se njihovom sadržaju. Svi muzeji bi morali micati eksponate ...

 

Uskoro ću opširnije, ovo je toliko zanimljivo sve, ali na žalost radne obveze zovu ...

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno