Srijeda 27 Svibanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Slučajan susret NLO lebdio iznad vulkana na Kostarici

05 Tra 2010
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
nlo, na, kostariciSnimka koja je nedavno objavljena jedan je od dokaza kako je poznati vulkan na Kostarici postao pravi magnet za NLO. Rutinska kontrola vulkana tako je dala neslućene rezultate
Naime, kao i svakog jutra Carlos Valverde, stanovnik Turralba na Kostarici, upalio je svoj kompjuter i otišao na stranicu Observatorio Vulcanologico y Sismologico (OVSICORI – Vulkanski i seizmički obzervatorij) da vidi što ima novog s vulkanom koji se nalazi na njegovom području. No, 27. siječnja ove godine prizor koji je ugledao na snimci nije bio uobičajen. Uz vulkan obavijen maglicom iznad vulkana nalazio se i čudan leteći objekt.

OVSICORI je instalirao kameru početkom siječnja kako bi motrili njegovu pojačanu aktivnost u zadnje vrijeme, a slika aktivnog vulkana Turrialba se slika osvježila, Valverde ponovo ugledao čudan objekt za koji vjeruje da je leteći tanjur.
NLO se pojavio na jednom prizoru, a naredne snimke nisu pokazale čudan ovalni objekt.

"Kompjuter imam u svojoj sobi i uvijek kad se ustanem odem na stranicu da vidim vulkan. Tog dana taj je nepoznat objekt privukao moju pozornost pa sam odmah snimio taj neobičan prizor. Puno se govorilo o viđanju NLO-a u blizini vulkana, a mnogi koji su vidjeli ovu sliku vjeruju da se radi o pravom svemirskom brodu", rekao je Valverde.

Snimka je poslana i na adresu NLO analitičara Edgara Picada Chacóna, koji tvrdi da objekt prema prvim predviđanjima dugačak između 25 i 30 metara.

“Sudeći prema udaljenosti objekta od kamere, nekih 600 metara od kratera vidljivo je da se radi o jako velikom objektu. Još uvijek radim neke analize, međutim evidentno je da se ne radi ni kakvoj fotomontaži. Nije to ni ptica niti kamenje iz vulkana, jer nema traga putanje. Svaki objekt koji prođe ispred kamere ostavlja trag, a u ovom slučaju nema nikakvog traga. Objekt definitivno leti na ovoj snimci i riječ je o nečem zaista zanimljivom", kaže Picado koji dodaje da mu je ova snimka privukla pozornost i za razliku od drugih snimki koje je analizirao ne radi se ni o kakvom svjetlu.

Stručnjaci kažu kako su već primili nekoliko izvještaja u kojima se spominje da je NLO primjećen iznad nekoliko vulkana u Kostarici, ali i Meksika gdje je NLO snimljen 13. veljače ove godine iznad aktivnog vulkana Popocatepetl, najvišeg vrha u Meksiku.
O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno