Subota 4 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Dokazi o Područiju 51 (Area 51) - 2

31 Kol 2009
(Reading time: 4 - 8 minutes)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 
najtajnija, baza, na, svijetu U uzaludnom pokušaju da spasi Ebea, americka Vlada je odlucila emitirati u svemir poziv za pomoc. Odgovora nije bilo ali projekt nazvan “Sigma” nastavljen je sa punim entuzijazmom.
Tajna svjetska vlada
Nekako u isto vrijeme, predsjednik Truman dogovorio je sa vladom SSSR-a suradnju u slucaju eventualne opasnosti od strane Vanzemaljaca. Napravljeni su i razradeni planovi obrane u slucaju napada na našu planetu. Osnovana je nezavisna komisija strucnjaka, " Grupa Bilderberg ”, koja je imala zadatak koordinirati americko-sovjetsku saradnju. Grupa se prvi puta sastala 1952. godine u Hotelu Bilderberg, a glavni štab je smješten u Genevi u Švicarskoj. S vremenom je ova grupa izrasla u TAJNU SVJETSKU VLADU, koja danas kontrolira najvažnije svjetske dogadaje i manipulira predsjednicima i dužnosnicima svih država. Najveci uticaj ima americki predsjednik George Bush, koji je dugogodišnji pripadnik samog vrha svjetske masonske lože
Pocetkom 1953. godine novi predsjednik ušao je u Bijelu kucu. Bio je to general Dwight David Eisenhower. Postao je poznat po svom nacinu donošenja odluka: kada se savjetinici nisu mogli medusobno složiti, nakon što bi saslušao sve alternative, odluku je donosio on sam.
Tokom 1953. godine, pronadeno je deset oštecenih NLO-a, sa 26 mrtvih i 4 živa Vanzemaljca. Cetiri NLO-a pala su u Arizoni, dva u Teksasu, jedan u New Mexicu, jedan u Louisiani, jedan u Montani i jedan u Južnoj Africi. Stotine ocevidaca vidjelo je padove tih letjelica. Eisenhower je bio svjestan da tajnu vezanu za letece tanjire ne može javno obznaniti niti otkriti Kongresu. Pocetkom 1953. obratio se svom prijatelju Nelsonu Rockfelleru i njih su dvojica osnovali su grupu “MJ-12”. Medutim, vrijeme je pokazalo da je odluka da traži pomoc od Rockfellera bila najveca greška predsjednika Eisenhowera, kako za Ameriku, tako i za cijeli svijet. Rockfeller je, naime, najodgovornija osoba za skrivanje istine od javnosti.
Godine 1953. astronomi su otkrili velike objekte u svemiru kako se približavaju Zemlji. Isprva, mislili su da su to asteroidi. Medutim, ubrzo su ustanovili da bi to mogla da bude eskadrila kozmickih brodova. Projekt “Sigma” to je i dokazao, buduci da su uhvaceni radio-signali sa tih vanzemaljskih letjelica.
Kada su NLO-i došli u blizinu Zemlje, zauzeli su vrlo visoku geosinkroniziranu orbitu iznad samog ekvatora. Bilo je nekoliko ogromnih letjelica cija namjera nije bila poznata. Pomocu projekta “Sigma” i novoosnovanog projekta “Plato”, koristeci se kompjutorskim "binarnim" jezikom bilo je moguce dešifrirati radio-signale Vanzemaljaca i odrediti mjesto njihovog spuštanja.
Pod stogo kontroliranim okolnostima, daleko od ociju svjetske javnosti, ostvaren je kontakt licem u lice sa bicima iz drugih svjetova, tvrdi Richard J. Boylan! Mjesto spuštanja bilo je u pustinji, a poznati film "Bliski susreti trece vrste" romantizirana je verzija stvarnog dogadaja. Cilj projekta “Plato” bio je samo jedan - uspostaviti diplomatske odnose sa Vanzemaljcima, a to je i postignuto. Da bi dokazali svoje dobre namjere, došljaci su na Zemlji ostavili nekoliko svojih pripadnika, a nekoliko Zemljana otišla je njihovom letjelicom.
area51

Susreti sa Vanzemaljcima
U meduvremenu, rasa humanoidnih izvanzemaljaca spustila se u vojnu bazu na Floridi i uspostavila neposredni kontakt sa americkom vladom. Od Amerkanaca su zahtjevali samo jedno – da smjesta prekinu sa nuklearnim pokusima i unište svo nuklearno oružje. Na zahtjev americke vlade za razmjenom tehnologije Vanzemaljci su odgovorili negativno! Duhovno nismo još spremni niti za tehnologiju koju vec imamo, a još razvijenija tehnologija u rukama naših znanstvenika i politicara potpuno bi uništila planet Zemlju. Do definitivnog dogovora nije došlo jer su predstavnici americke vlade smatrali da bi razoružavanje u ovom trenutku predstavljalo veliku opasnost za cijeli svijet. Nisu vjerovali Vanzemaljcima! Da li su donijeli pogrešnu odluku?
Treci susret sa Vanzemaljcima odigrao se 1954. godine u poznatoj vojnoj bazi Edwards Air Force. Baza je bila zatvorena tri dana, nitko nije mogao uci niti izaci. Povijesni dogadaj bio je unaprijed planiran. Svjedoci su potvrdili da su vidjeli tri NLO-a kako lete iznad vojne baze, i na njih je cak otvorena vatra. Srecom, bez pogodaka. Predsjednik Eisenhower susreo se sa Vanzemaljcima 20. februara 1954., a jevnosti je priopceno da je otišao zubaru u Palm Springs. Tom prilikom potpisan je formalni ugovor izmedu Vanzemaljaca i SAD. Štoviše, planeta Zemlja dobila je prvog izvanzemaljskog ambasadora, koji je bio u bazi još od drugog interplanetarnog susreta. Njegov naziv i titula bili su "Njegovo Svemocno Visocanstvo Crill (Kril)". U uskim vojnim krugovima, posprdno je nazivan "taoc Kril".
Ubrzo nakon ovog susreta, predsjednik Eisenhower doživio je srcani udar! Osim predsjednika, susretu su još prisustvovali Franklin Allen (novinar), Edwin Nourse (fizicar), Gerald Light (sa Instituta za metafizicka istraživanja) i katolicki biskup Maclntyre iz Los Angelesa. Njihova reakcija na ovaj susret trebala je biti pokazatelj moguce reakcije javnosti cijelog covjecanstva. Odluceno je da javnost još uvijek ne bi smijela saznati za ove kontakte, a kasnija ispitivanja pokazala su da je takva odluka bila ispravna.
Ugovor koji je postignut sadržava i tacku koja obje strane obvezuje na šutnju. Vanzemaljci su se obavezali na pružanje pomoci u obliku novih tehnologija koje ne mogu nanijeti nikakvu štetu ako dode u krive ruke. Sa svoje sirane, americka vlada je dozvolila Vanzemaljcima da u znanstvene svrhe vrše ispitivanja na ljudima, ali pod uvjetom da se osoba vrati na mjesto otkuda je odvežena, da joj se ne smije nanijeti nikakve ozljede i da joj se izbriše sjecanje na dogadaj. Takoder, Vanzemaljci su se obavezali da ce obaviještavati Komisiju Majesty Twelve (MJ-12) o svakom svom kontaktu sa ljudima i svakom obavjenom eksperimentu. Isto tako, dogovorena je razmjena diplomata na ambasadorskom nivou.

Uloga dr. A. Hyneka
Izvanzemaljci su ostali na Zemlji, a Zemljani su otišli na njihov maticni planet, i dogovoreno je vrijeme povratka. Taj dogadaj prikazanje u filmu "Bliski susreti trece vrste". Zanimljivo, tehnicki savjetnik u filmskom projektu bio je nito drugi do pokojni dr. J. Allen Hynek, covjek koji pedestih godina pobijao postojanje NLO-a da bi kasnije predvodio grupu istraživaca i znanstvenika koji su javno priznavali da su leteci tanjiri nepobitna cinjenica!
Autor ovog teksta Richard J. Boylan, za vrijeme svoje službe u americkoj mornarici, u okviru projekta “Grudge” procitao je tajni izvještaj o kontaktima sa alienima. Autori tog izvještaja bili su pukovnik Friend i dr. J. Allen Hynek, postavljeni na to mjesto od strane ClA-e! Dr. Hynek je bio taj koji je nebrojeno puta opovrgavao prisutnost NLO-a i štampi davao objašnjenja poput "to je samo plin iz mocvare koji isparava" ili “o je bio roj insekata”, “jato divljih ptica”, “meteorološki baloni”, “opticki fenomeni”... Dr. Hynek je zvanicno bio clan glasovitog projekta "Plava knjiga" ("Blue book"), a tajno je bio odgovoran za izgradnju nekoliko podzemnih baza za Vanzemaljce i za razmjenu novih tehnologija.
Podzemne baze u kojima borave Vanzemaljci izgradene su ispod indijanskog rezervata Four Corners, na granicama država Utah, Colorado, New Mexico i Arizona, te u podrucju pod nazivom Dreamland. Dreamland je sagraden u pustinji Mojave, u mjestu Yucca, gdje se danas leteci tanjiri vidaju gotovo svakodnevno!
U novooformljenom projektu "Redlight", grupa znanstvenika i vojnih eksperata dobila je zadatak da istraže nacin leta NLO-a. U tu svrhu sagradena je super tajna podzemna baza u mjestu Groom Lake u Nevadi, na poljima gdje su se inace testirala nova oružja. Tako je nastala famozna AREA 51, cije su postojanje americka vlada i CIA dugo vremena osporavali. Za ulazak u nju danas je potrebna posebna, tkz. Q dozvola. Iznad površine tla, podrucje je nazvano Dreamland, a ispod površine The Dark Side of the Moon.
Prema informacijama i dokumentaciji koju posjeduje autor ovog teksta Richard J.Boylan, danas najmanje 600 Vanzemaljaca suraduje sa americkim znanstvenicima i osobljem CIA-e. Zbog straha od implantacije, samo odabranim pojedincima dozvoljeno je kontaktirati sa Vanzemaljcima, a njihove su aktivnosti pod neprekidnom kontrolom.

Majesty Twelve - zavjera
Ultra tajnim memorandumom NSC5510, americki je predsjednik Eisenhower (Ajzenhauer) osnovao komisiju Majesty Twelve (MJ-12), koja je imala za cilj da koordinira i kontrolira sve u vezi sa kontaktima sa Vanzemaljcima. U to vrijeme nastao je i memorandum NSC5412/1, kojim bi se americkom Kongresu objasnila namjera tajnih sastanaka, ukoliko bi Kongres saznao za to. Grupe MJ-12 brojala je 19 clanova, a njeno osnovno pravilo glasilo je da se nikakva akcija ne može poduzeti bez suglasnosti najmanje 12 clanova.
Pripadnici te grupe bili su redom birani iz americkog Vijeca za vanjske poslove, a kasnije iz tzv. Trilateralne komisije. Gordon Dean. George Bush i Zbigniew Brzezinski bili su medu njima. Vecina pripadnika MJ-12 regrutirana je iz tajnih udruženja "Skull and Bones" i "Scroll and Key", koje egzistiraju u sklopu sveucilišta Harvard i Yale!
Trilateralna komisija, koja je svoje ime dobila je po znaku nazvanom "Trilateral insignia", amblemu koji su svemirski brodovi imali prilikom povijesnih susreta, radila je u tajnosti sve do 1973. godine. Za vrijeme Eisenhowera i Kennedya, komisija je lažno nazvana Komitet 5412, odnosno Special Group. Za vrijeme predsjednika Johnsona korišteno je ime Komitet 303, buduci je u knjizi "Tajna vlada" kompromitirano ime Komitet 5412. Za vrijeme Nixona, Forda i Cartera upotrebljeno je ime Komitet 40, a za vrijeme Reagana, Komitet PI40. Svih tih godina mijenjao je samo ime, dok su ciljevi i aktivnosti ostale iste.Izvor: http://ce-4.forumotion.com, autor: PEPE-Top Secret Riba

Za Vas uredili i odabrali: Miro-sinj i folka09
O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno