Nedjelja 5 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Svakako vidjeti! NLO ispaljivao svijetleće kugle

22 Srp 2009
(Reading time: 1 minute)

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

misteriozni, krugovi, nlo-a, u, zraku

U ovom se trenutku čak ni najiskusniji ufolozi ne usuđuju nagađati što se to odvijalo na nebu iznad glavnoga grada Meksika, te u neposrednoj blizini putničkog aviona.

Nepoznati leteći objekt je 22. svibnja u popodnevnim satima iznad Ciudad de Méxica snimio Pedro Hernandez, no šira je javnost za video doznala tek nakon što ga je prije nekoliko dana u svojoj emisiji prikazao ugledni meksički novinar Jamie Maussan.

Na YouTubeu je objavljen 5. srpnja, te ga je otada pogledalo 250 tisuća ljudi, a komentiralo oko dvije i pol tisuće, što samo dokazuje da je riječ o jednoj od najintrigantnijih snimaka godine.
Nažalost, budući da stručnjaci video očito još uvijek detaljno proučavaju, zagonetni ples žutih kugli zasad pokušavaju objasniti tek laici, pa se između ostaloga može pročitati da je Hernandez snimio gomilu balona uhvaćenih u strujanja zraka, ali i to da gledamo kako svemirski brod stvara prostorno-vremenski vorteks.

Ma što bilo, ovo svakako vrijedi pogledati!

izvor: net.hr

nepoznati, leteći, objekt, iznad, meksika

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno