Srijeda 6 Prosinac 2023

Pretraga

NSA objavila 31 presretnutu poruku ET-evaca

27 Tra 2019
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Da, dobro čitaš. Činilo se službenim: vanzemaljci postoje! NSA (Nacionalna sigurnosna agencija SAD-a) objavila je nakratko datoteku koja nije ostavlja nikakve sumnje i potvrdila postojanje drugih vanzemaljskih civilizacija u svemiru.
31 izvanzemaljska poruka iz svemira je presrećena! U dosjeu nije jasno kada se događaj dogodio, niti savezno tijelo koje je presrelo poruke. Čak se i ne zna je li poruka bila upućena stanovnicima Zemlje ili su poruke oblik komunikacije između njih.

NSAufo

U početku je to izgledalo kao još jedna prijevara koja je bačena u mrežu, ali je datoteka objavljena izravno na internetskoj stranici NSA-e i onda misteriozno nestala. Datoteka koja sadrži poruke objavljena je zajedno s priručnikom za njihovo dekodiranje. Dekodiranje je daleko od jednostavnog, ali postoji upečatljiva činjenica da izgleda jasno da "Mi nismo sami" u Svemiru.

Na ovoj stranici ste mogli pogledati datoteku koju je hostala izvrsna CronacheTerrestri web stranica, koja je misteriozno ugašena, a domena je sada na prodaji. U tom su se dokumentu od stranice 21 do stranice 23 nalazile originalne poruke. Kao i obično, čekam vaše mišljenje i ako znate nešto više o ovoj temi, ne ustručavajte se komentirati. Pokrenite pretraživanje i uživajte.

Autentičnost datoteke mogla se provjeriti na internetskoj stranici NSA-e na sljedećem linku:
http://www.nsa.gov/public_info/declass/ufo/index.shtml
File 41 - Ključ izvanzemaljskih poruka H. Campaignea, ali kako sam napisao u jednom je trenutku sve povučeno s interneta i ne mogu nikako ući u trag nekoj verziji tog dokumenta. Pokušajte i sami kopat, možda nešto iskopate, pa da objavimo i upotpunimo ovaj članak.

Ali kako meni vrag nikad neda mira, pronašao sam arhivu raznih NLO dokumenata, koja je trenutno dostupna na slijedećem linku:

https://search.archives.gov/search?query=Extraterrestrial&submit=&utf8=&affiliate=national-archives

Sad ću se baciti na prekapanje i možebitan pronalazak tog originalnog dokumenta jer očito neću spavati dok ga ne pronađem ...

 

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno