Srijeda 29 Studeni 2023

Pretraga

Tajanstvena svjetlost snimljena leteći kraj kineskog svemirskog broda točno ispred kamere

27 Tra 2019
(Reading time: 2 - 3 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Morate se pitati što vanzemaljci misle o našim primitivnim svemirskim programima. Kladim se da je negdje blizu onoga što ljudi misle o psima koji nose naočale za sunce: "kako slatko misle da su ljudi." Pa, možda nam to ne daje dovoljno kredita. Vjerojatno je više kao kad bismo otkrili hrpu žutih laboratorija u kojima je radila mala tvornica pasa koja je izradila sunčane naočale. Trebali bismo istražiti. Možda je baš to prikazano na fotografiji, nedavno otkrivenoj iz prijenosa kineskih svemirskih letjelica Tiangong-1 i Shenzhou-8 u 2011-oj godini. Zanimanje je zanemarino kao i strah da nešto izmiče kontroli.

Iako videozapis dolazi od misije iz 2011. godine, korisnik nazvan "willease" ge je postavio na YouTube 13. travnja 2019. godine, a pokupio ga je i distribuirao popularni NLO kanal The Hidden Underbelly.

Videozapis je dio živog feeda iz misije koja je spojila Shenzhou-8 s Tiangong-1. Isječak je s kraja snimke i pokazuje odvajanje Shenzhou-8 od Tiangong-1. Dok se plovilo udaljava, može se vidjeti sjajna bijela svjetlost koja prolazi pokraj Shenzhou-8 prema fotoaparatu. Zatim, čini da se okrene, isključi fotoaparat i odleti natrag prema brodu. Zatim se fotoaparat odmah pali pod drugim kutom.

shenzu

Postoji mnogo videa misterioznih stvari live snimkama iz prostora gdje se fotoaparat odmah nakon toga odsječe. Da li nacionalne svemirske agencije same režu ovakve snimke ili je riječ o NLO-ima, ne možemo znati sa sigurnošću. Naravno, Vlade ne mogu dopustiti da građani znaju da se tamo nalaze vanzemaljci koji ismijavaju naše svemirske brodove.

Tajanstveno bijelo svjetlo u videu je svakako znatiželjno. Čini se da počinje letjeti prema svemirskom brodu iz vrlo daleka i vrlo brzo. Također se čini da treperi. Teško je reći je li to zato što zapravo treperi ili leti brže nego što kamera može snimiti. Na samom fotoaparatu to ne izgleda kao ništa, jer definitivno izgleda kao da leti ispod lijeve ploče Shenzhou-8. Hidden Underbelly misli da je to neupitan dokaz da postoje NLO-i koji gledaju ono što radimo u svemiru, i kaže:"Nakon gledanja cijelog videa bilo je očito da su misiju Tiangong-1 i Shenzhou 8 pratili neki nepoznati promatrači."

shenzu1
Pa, nemojmo ovdje donositi ozbiljne zaključke. Uostalom, u svemiru je hrpa smeća. U biti postoji oblak svemirskog smeća i leda koji okružuju naš planet. Što god da je ovaj objekt bio, prilično je mali i lako bi mogao biti komadić leda, ili lutajući komad sjajnog metalnog smeća, možda ostatak nekog satelita. Ali to ne znači da nije sumnjivo. Može li biti da je kamera odrezana tako brzo jer je živa snimka gotovo pokazala da Shenzhou-8 skoro biva raskomadan svemirskim otpadom? Uostalom, "strancima" ne možemo dati još više razloga da nam se smiju.

Izvori:

earthsky.org

invasionealiena.com

phys.org

https://mysteriousuniverse.org

O autoru
Danijel Folnegović
Author: Danijel FolnegovićWebsite: http://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Owner
Danijel Folnegović je oduvijek bio zainteresiran za sve što ima veze s paranormalnim. Zarazio se time tamo davne 1993. gledajući prvu epizodu serije Dosije X. Voli pisati o bilo ćemu zanimljivom od NLO-a, vanzemaljaca, teorija urote, teorije o drevnim vanzemaljcima i nerješenim misterijama. Također, ima strast prema SF serijama i filmovima, ali i nogometu. Pokretač je ove stranice i brine o njenom neometanom radu. Povremeno se pojavljuje kao gost u nekim TV i radio emisijama.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno