Petak 8 Prosinac 2023

Pretraga

Vanzemaljci,epidemija,NLO,invazija

20 Kol 2020
(Reading time: 7 - 13 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Znanstvenici su rekli zašto su drevni vanzemaljci napustili Zemlju

Znanstvenici su rekli zašto su drevni vanzemaljci napustili Zemlju. Ufolozi misle da su se vanzemaljci zarazili virusom i umrli.

Tajna posjećivanja našeg planeta vanzemaljskim bićima još nije otkrivena, pa znanstvene zajednice službene i neslužbene - iznose nove verzije vanzemaljske invazije na Zemlju.

nlo e1

Dakle, u proteklih stotinu godina arheolozi su pronašli puno neizravnih dokaza da su izvanzemaljska bića na ovaj ili onaj način doletjeli na našu Zemlju i kontaktirala s ljudskim precima. Kao primjer mogu se navesti otkrivene figurice nerazumljivih stvorenja. Sljedeće slike već su stare oko sedam tisuća godina, ali tajna je ostala nerazriješena.

Postoji verzija da su vanzemaljci u davnim vremenima doista posjetili Zemlju na svemirskim brodovima, ali iz nekog razloga nisu ostavili značajan trag u razvoju cijelog čovječanstva, tehnologije i kulture. Moguće je da su se zarazili virusima od lokalnih stanovnika i umrli. Ufolozi smatraju ovu verziju prilično uvjerljivom.


18. svibnja 2020 .: Dan kada se Zemlja promijenila


18. svibnja 2020. dogodio se značajan događaj - prvi put u modernoj povijesti kamera instalirana na Međunarodnoj svemirskoj stanici snimila je tisuće NLO-a uzlijetanje sa Zemljine površine koji su ispunili cijeli vidljivi kut više od četiri minute i poletjeli su u otvoreni svemir.

Ako je netko čekao 100% dokaz postojanja NLO-a na planeti Zemlji, onda je to to. Što je više dokaza potrebno ako su te snimke emitirane s ISS-a i svi stanovnici našeg planeta mogli su ih vidjeti. Nije li to "otkrivanje"? Ono što se dogodilo ne može se objasniti prirodnim uzrocima. Video uvjerljivo prikazuje polijetanje ogromnog broja NLO-a upravo s površine planeta, a s obzirom na činjenicu da kamera bilježi samo dio Zemljine površine i malo otvorenog svemira, sigurno je pretpostaviti da se jednokratno uzlijetanje NLO-a dogodilo ne samo s ovog područja, već sa cijelog planeta općenito.

Nemoguće je objasniti što se dogodilo s svemirskim objektima, jer je vidljivo da se NLO-i dižu s tla. Nemoguće je objasniti što se dogodilo s nesrećom i letom krhotina ili eksplozijom meteorita u gornjoj atmosferi gdje ISS leti (od 350 do 400 km) - budući da su predmeti namjerno letjeli u otvoreni svemir. I činili su to različitim putanjama i različitim brzinama.

Nemoguće je sve ovo objasniti meteorološkim pojavama, jer su one ograničene atmosferom našeg planeta, a sve se dogodilo ne samo u njegovoj atmosferi, već i izvan nje, s obzirom na kretanje ove armade u otvoreni svemir.

Iznenađujuće je zašto NASA-in zaposlenik zadužen za nadziranje videoprijenosa nije isključio kameru kad je sve počelo. Oni to rade vrlo brzo i kada se pojavi jedan NLO, ali u ovom slučaju, došlo je do masovnog preleta NLO-a u kratkom vremenu. U dvije minute masivano polijetanje i još dvije minute odvojene skupine i pojedinačni NLO-i. Sve skupa to je trajalo oko četiri minute i sasvim je moguće da se zaposlenik zadužen za "crveno dugme" za prekid emitiranja jednostavno odmaknuo ili bio ometan.

Zanimljivo je da je gotovo dan nakon što je ovo snimanje dospjelo u mrežu i, shodno tome, ponovljeno, beskorisno je brisati ga iz arhive snimaka prijenosa uživo, ali neobičnom slučajnošću, voditelj programa nadgledanje letova odustao je od NASA-e, a nije objasnio razloge otkaza, rekavši samo , - "pogriješio sam i moram otići." Možda njegova odluka nema nikakve veze s onim što se dogodilo, ali nema puno čudnosti u tako kratkom vremenu. Možda je curenje napravljeno namjerno. Uostalom, nisu svi u NASA-i sami saglasni sa strogom politikom cenzure informacija.

Počeo sam se pitati, što bi sve to moglo značiti? Nadalje, moja je hipoteza, koja se temelji samo na mojim pretpostavkama. Ne prisiljavam svakoga da vjeruje u moju verziju, samo predlažem da vrijeme provedem čitajući (i gledajući) prilično fascinantnu i intrigantnu hipotezu.

Prvo što mi je privuklo pažnju bio je datum - 18. svibnja. Taj mi se datum činio poznatim i vezan za nešto manje senzacionalno, i da - tajanstveni svemirski lutalica, objekt Oumuamua prvi su otkrili astronomi 18. listopada 2017. godine. "Glasnik koji je prvi stigao izdaleka"

  2020 08 20 125216     

                                                  

Oumuamua, prvi međuzvijezdani objekt otkriven u Sunčevom sustavu, doživljava dodatna ubrzanja koja se ne mogu objasniti gravitacijom Sunca i planeta ili utjecajima solarnog vjetra. Promatranja objekta pokazala su da se kreće brzinom od oko 26 kilometara u sekundi duž otvorene hiperboličke putanje.

Oumuamua je duga 800 metara. Njegova je površina tvrda, sa složenim reljefom, te je i od metala na nekim djelovima.

"Naša analiza pokazala je da se promatrana putanja ne može u potpunosti objasniti samo učincima gravitacije Sunca, planeta, Mjeseca, Plutona i 16 najvećih tijela glavnog asteroidnog pojasa, kao ni relativističkim efektima", najavili su znanstvenici.


Pronašli su vrlo slabo "vanjsko" ubrzanje - oko 4,9 × 10−6 m / s2, koje je variralo u obrnutoj proporciji s polumjerom orbite. Oumuamua se smatrala svemirskom sondom, ili čak svemirskim brodom koji je izgubio kontrolu, ne samo ufologa, već i astronoma.

Pretpostavimo da je ovaj objekt zaista ogroman svemirski brod koji je ušao u naš Sunčev sustav s nekom nepoznatom misijom. Da, nije se približio našem planetu, ali nije mogao biti baza, "matični brod", čija je svrha bio odvesti sa planete Zemlje, vanzemaljce u podvodnim i podzemnim bazama, njihovim istraživačkim skupinama ili, štoviše, postati "arka" , koja bi sletjela s ciljem prikupljanja uzoraka na planeti Zemlji, kako bi sačuvali čitavu raznolikost živih i biljnih vrsta. Da bi ih sačuvao, poput Noa, vodio je "svako stvorenje u paru" u arku ...

Početkom godine, ufolog Scott Warring
objavio je video snimljen od strane solarnog opservatorija američke Nacionalne uprave za zrakoplovstvo i svemir NASA SDO (Nasa Solar Dynamics Observatory). U ovom je videu crni trokutasti objekt veličine Mjeseca jasno vidljiv pored Sunca tijekom snimanja. Ne samo da lebdi pored Sunca, već se i polako okreće. Objekt je bio u orbiti oko Sunca najmanje devet mjeseci, rekao je Warring.

"NLO se pomiče malo lijevo, ponekad desno. Ovaj objekt veličine Mjeseca već je dugo vremena orbitirao oko sunca, a cijelo vrijeme NASA je pokušavala sakriti njegovo prisustvo. Sniman je devet mjeseci, a još uvijek je bilo tamo ... , općenito je bio cijelo vrijeme tamo ", - rekao je ufolog na svom blogu etdatabase.com .

Warring odbacuje verziju da je teleskop snimio samo mjesto na Suncu, jer na snimku se vidi kako se zvijezda rotira ispod NLO-a, dok objekt ostaje na mjestu. Da je sunčeva mrlja, okretala bi se sa Suncem. Također odbacuje verziju da je to smetnja ili neka vrsta kozmičke anomalije, jer objekt nije statičan, već se s vremena na vrijeme okreće udesno, zatim lijevo, zadržavajući oblik.

Prema ufolozima, najvjerojatnije postoji jedno razumljivo objašnjenje - ovo je brod, točnije nepomična izvanzemaljska stanica u orbiti Sunca. Tamna boja objekta ukazuje na relativno nisku temperaturu NLO-a. Ali to je sasvim razumljivo, jer ako su izvanzemaljske civilizacije dosegle takvu razinu letova, tada imaju i odgovarajuće tehnologije za proizvodnju takvih svemirskih letjelica, koje omogućuju postavljanje velikih istraživačkih objekata pored zvijezda koje emitiraju toplinu i zračenje.

U korist ove verzije, ufolozi navode i druge slike sa Sunca. Tijekom godina dobivene su različite slike iz svemirskog opservatorija SOHO, koji neprekidno promatra zvijezdu već dva desetljeća, tijekom godina, u kojima se događa gotovo isto - ogroman NLO se pojavljuje u blizini Sunca, određena energetska zraka proteže se od njega do zvijezde, što se čini usisava energiju zvijezde. A onda NLO odmah nestaje. Ti ogromni predmeti raznih oblika - ponekad sferni, ponekad izduženi, ponekad trokutasti. Na slikama su ili tamni ako lebde između Sunca i teleskopa ili su svijetlo bijele (svjetlije od Sunca) ako se nalaze sa strane zvijezde. Dakle, ili je Sunce baza za opskrbu NLO-a, ili je naša zvijezda svojevrsni portal u druge svjetove kroz koje ogromni izvanzemaljski brodovi ulaze u naš sunčev sustav.

A u ožujku se na strani Sunca, koja se u tom trenutku nije vidjela, dogodila snažna eksplozija, koju su zabilježile stanice ESA i NASA. Zvjezdarnica SOHO uhvatila je leteće krhotine navodno nepoznatog divovskog aparata iznad istočne strane zvijezde. Ufolozi vjeruju da bi jedan od NLO-a iz nekog razloga mogao eksplodirati ili tijekom punjenja energijom ili u trenutku prolaska kroz portal.

Iako je ova eksplozija iznenadila predstavnike tradicionalne znanstvene zajednice, budući da je Sunce nedavno pokazalo nisku razinu aktivnosti, sugerirali su da bi to mogli izazvati unutarnji procesi na zvijezdi. A vidljive "krhotine" koje lete daleko od epicentra mogle bi biti posljedica eksplozije ili magnetizma. Međutim, dok su astrofizičari samo uvjereni da ono što su vidjeli definitivno nije sunčeva mrlja.

Od veljače, ufolozi više puta skreću pozornost na činjenicu da su neidentificirani divovski objekti i NLO-ovi skupovi počeli padati u objektive kamera Međunarodne svemirske stanice (ISS).

Istraživači dodaju kako se događaji bez presedana navodno događaju u poznatom svemiru. Primjerice, 2. travnja ISS-ove kamere zabilježile su čitavu flotu NLO-a koja je prošla pored naše planete.

No, najimpresivniji videozapis svih posljednjih tjedana pojavio se na webu početkom travnja. Na YouTube kanalu Jean-Michel Tenac objavljena je snimka Mjeseca, datirana 26. ožujka 2020. godine. Kakva je oprema korištena ne izvještava se.

Astronomi stoljećima promatraju, kako neki ufolozi vjeruju, umjetni satelit Zemlje, promatrajući tamo čudna svjetla. Puno je neobičnih videa i fotografija s Mjeseca. Ali ono što je pokazao ovaj amaterski astronom iznenadilo je čak i iskusne ljubitelje letećih tanjura. Radi jasnoće, drugi dio videa je zumiran i prikazuje tri izdužena predmeta koja lete prilično blizu nad mjesečevom površinom različitih visina, bacajući upečatljive sjene na stjenovitu površinu Mjeseca.

Prema britanskom tabloidu Metro , sada ne preostaje ništa drugo nego uzeti u obzir ili početak invazije vanzemaljaca, ili lažiranje.

U mnogim zemljama svijeta posljednjih mjeseci zabilježen je veliki broj „posjeta NLO-u“. U Belgiji je od početka epidemije coronavirusa zabilježen rekordan broj prijava neidentificiranih objekata od 1989. godine.

U ožujku je bilo 87 izvještaja o izvanzemaljskim svemirskim brodovima, od kojih je većina viđena iznad Flandrije. U samo tri dana - od 28. ožujka do 1. travnja - objavljeno je više od 50 izvještaja o pokretnim svjetlima i predmetima. I samo u prva tri mjeseca 2020. godine nad Belgijom je zabilježeno 188 izvještaja o NLO-u, prenosi The Telegraph . Ufolozi objašnjavaju da su "u ovom trenutku stotine tisuća građana zemlje izolirane zbog pandemije i, vjerojatno, gledaju u nebo mnogo češće".

Objavljene su i publikacije s videom NLO-a na nebu iznad Pariza. 10. travnja usred epidemije nad gradom je lebdio neobičan sferni objekt. Lokalni stanovnici uspjeli su ga snimiti kamerom na pametnom telefonu. "Dok se Pariz isključuje od epidemije koronavirusa, čini se da vanzemaljci pokazuju zanimanje za ljudsko ponašanje. Možda vanzemaljci pokušavaju shvatiti slušaju li ljudi pravila maskiranja, socijalne distancije i druga ograničenja? Ovi podaci će im dati prediktivni model kako što će se dogoditi u bliskoj budućnosti ", - ironično je napomenuo ufolog Scott Waring na svojoj web stranici.

z svih ovih masovnih viđenja NLO-a teoretičari zavjere izvlače jedan zaključak: to dokazuje da vanzemaljci postoje, ali budući da vlade zemalja svijeta to ne priznaju, već naprotiv, na svaki mogući način to negiraju, to znači da je svjetska vlada u dogovoru s izvanzemaljcima, pripremajući se za neke velike razmjere promjene na Zemlji.

Pandemija novog koronavirusa dobro se uklapa u početak ovog plana promjena. Jedino što ostaje nejasno je hoće li nas spasiti vanzemaljci ili obrnuto, sve ide po njihovom planu.

No, koliko god te teorije o vanzemaljskim zemljama izgledale znanstveno, novi koronavirus može imati vanzemaljsko podrijetlo. A ovo je sljedeća verzija ...

Verzija: virus je stigao u Kinu 11. listopada u 0:16 ujutro u postrojenje izvanzemaljskog podrijetla

Ranije ove godine, profesorica Chandra Wickramasingh iz Buckinghamskog centra za astrobiologiju (Velika Britanija) izjavila je da je virus mogao doći na Zemlju iz svemira pomoću meteora koji je eksplodirao nad Kinom u listopadu 2019. godine. Eksplozija je mogla osloboditi virusne čestice. Jednom u gornjim slojevima stratosfere ili su se spustili na Zemlju ili su pali u zračne struje stratosfere koje kruže oko planete.

U ovom slučaju, prevladavajući vjetrovi proširili su bolest po svijetu između 40-60 stupnjeva sjeverne širine. Prema znanstveniku, svi su glavni slučajevi upravo zabilježeni u zemljama "u ovom rasponu". Mediji su odmah proširili teoriju o koronavirusnom pojasu smrti duž linije: Wuhan - Francuska - Italija - Iran - Južna Koreja - Japan - Seattle - Washington - New York.

Astrobiolog Wickramasingh smatra da je meteor koji je eksplodirao nad Kinom "sadržavao monokulturu zaraznih čestica virusa CoV 2019. godine u njemu, koje su preživjele u unutrašnjosti vrućeg meteora". Znanstvenik se drži teorije "panspermije", prema kojoj se život prenosi kroz svemir uz pomoć meteorita, kometa i kozmičke prašine. On vjeruje da su "zarazni uzročnici rašireni u svemiru, noše ih kometi i mogu pasti prema Zemlji kroz troposferu". Oni su u prošlosti mogli dovesti do epidemija takvih smrtonosnih bolesti kao što su određene vrste kravljeg ludila, SARS i pandemija španjolske gripe - gripe koja je bjesnila na Zemlji u vremenu 1918-1919 i odnijela 100 milijuna života (više od 5% stanovništva Zemlja).

Trenutni "svemirski kurir", koji je navodno dostavljao novi koronavirus na Zemlju, zabilježen je kao blistava svijetla kugla vatre koja je proletila nebom iznad sjeveroistočne Kine, oko 0:16 sati, 11. listopada 2019. godine. Svjetlila je tako sjajno da je osvijetlila noćno nebo kao da je bijeli dan, a zatim je isparila u atmosferu.

"Razmatramo naizgled nevjerojatnu mogućnost da su stotine trilijuna zaraznih virusnih čestica otpušteno od tada, uklopljene u sitnu ugljeničnu prašinu", rekao je Wickramasingh u intervjuu za Daily Mail . Izbijanje koronavirusa dogodilo se u regiji Kine gdje je viđena vatrena kugla. Profesor, naravno, ne tvrdi da iz jednog događaja nužno slijedi još jedan događaj. Ali veza između meteorita i koronavirusne infekcije ne smije se isključiti. "Pretpostavljam da je potrebno uzeti u obzir zanimljivu vezu, ali sigurno ne pokazuje da je to bio slučaj", priznao je Wickramasingh.

Mnogi stručnjaci, argumentirajući zašto to ne bi moglo biti slučaj, kažu da virus COVID-19 preživi samo 72 sata, a prenose ga zračne mase, iscrpio bi se do te mjere da bi ga ljudi mogli ignorirati nakon što je pobijedio nekoliko kilometara.

"Virusi iz svemira stari su bicikl koji treba staviti u peć", rekao je virolog Ian Jones sa Sveučilišta u Readingu. zapravo pokazuje da se radi o obrnutoj strani evolucije, kada sve na svoj način uspijeva ući na ovaj ili onaj način. "

izvor
https://versiya.info/science/46720

izvor
https://earth-chronicles.ru/news/2020-05-21-140524

izvor
https://www.newsru.com/russia/23apr2020/zagovor_part4.html

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno