Petak 8 Prosinac 2023

Pretraga

Svjetska vlada dobila je poruku s prijetnjama od vanzemaljaca: mediji su saznali detalje

09 Kol 2020
(Reading time: 3 - 6 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Svjetska vlada dobila je poruku s prijetnjama od vanzemaljaca: mediji su saznali detalje

Ovo je prijevod članka veterana Segodnya, ugledne elektroničke publikacije bivšeg američkog Stejt departmenta i obavještajnih dužnosnika. Vanzemaljci su navodno upozorili svjetsku vladu koja kontrolira Zemlju da moraju brzo uspostaviti "red u kući" ili će dobiti "konačni sud", takozvani "Ponovno resetiranje prostora"?

(Napomena autora: Ovaj je članak napisan za dobro informirano aktivno i umirovljeno vojno osoblje, službenike obavještajnih službi i veterane obavještajne službe, političare na visokoj razini i članove Kongresa. Ako nemate znanje o temi Tajnih svemirskih ratova, čitanje ovog članka vjerojatno je gubitak dragocjenog vremena).

„Nekoliko izvora na najvišoj razini, uključujući glavnog urednika Veteransa Segodnye, Gordona Duffa, tvrde da je poslana vrlo ozbiljna poruka grupi super elita i oligarha.

Poruka je bila mračna, militaristička i dostavljena tijekom nedavnog sastanka neke gornje skupine super-oligarha, ne CFR-a (Vijeća za vanjske odnose) ili Trilateralne komisije, već možda skupine poput Hodočasničkog društva.

Moglo bi se očekivati ​​da će biti izuzetno teško dobiti točne informacije o tako osjetljivom sastanku i onome što se događa iza zatvorenih vrata s visokom razinom sigurnosti, ali Gordon Duff pružio je potvrdu onoga što se dogodilo na ovom sastanku.

Kao nepotvrđena pretpostavka možemo reći da je jedan navodno vrlo visoki dužnosnik UN-a iznio vrlo mračnu poruku za elitu, superoligarhe u ime određene skupine stranaca.

Bit poruke je upozorenje da ako super elite ne zaustavi samovolju, korupciju na svim razinama i širenje zla na planeti, tada će vrlo moćan Kozmički entitet pokrenuti "konačnu presudu" ili totalno "Kozmičko resetiranje" na planeti Zemlji.

A 90% prisutnih na ovom sastanku neće biti u takvoj dvorani za dvije godine.

Još nije jasno koja je skupina vanzemaljaca poslala ultimatum. Vjerojatno prijetnja dolazi od entiteta koji su odgovorni za širenje zla na našem planetu već tisućama godina, a koji je poznat kao glavni parazitski entitet na planeti.

Što, konkretno, može biti "konačna presuda" ili potpuno "kozmičko resetiranje" na planeti Zemlji? Ne mogu vam pružiti točne podatke o tome kakva će biti presuda o "Sudnjem danu" ili što će postati stvarni razlog. Može se samo obrazovati nagađanje.

  bjeli          


Ovo može biti upozorenje da, ako društvo ne riješimo korupcije i zla, vrlo brzo moderna civilizacija, kakvu je poznajemo, prestaje postojati. Možda će to biti masovni pomor. Ili će, možda, biti izazvan građanski rat, neredi u velikim gradovima, požari velikih urbanih područja, praćeni masovnim rasturanjem i masovnim uhićenjima Ministarstva za domovinsku sigurnost (DHS); ili provociranje svjetskog nuklearnog rata; ili će možda započeti masovni globalni ekonomski kolaps, svugdje gubitkom električne energije i uništenjem urbane infrastrukture.

Ili će, možda, doći do izravnog geofizičkog napada na planet Zemlje od strane grupe vanzemaljaca koji koriste napredne svemirske oružane sustave te če da uzrokuju svjetski vremenski kolaps ili ekološku katastrofu. Ili će možda biti ciljan veliki meteoritni udar. Ili je izravna invazija zle, parazitske, kanibalističke skupine stranaca poznate pod nazivom Dracos, Red zmija.

Možda je to rješenje koje podrazumijeva novu globalnu poplavu koja će proizaći iz upotrebe elektromagnetskog oružja. Možda će to biti klimatska katastrofa ili višestruke, ponavljajuće se katastrofe. Ili iznenadna spontana detonacija čitavog nuklearnog potencijala.


Međutim, postoji verzija da jedna dobroćudna skupina stranaca, poznata kao visoki bijeli nordijci, pokušavaju upozoriti elitu i super-oligarhe da ako se ne odreknu prakse zla, ubojstava i nasilja, izgubit će sve što posjeduju, jer cijeli svijet bit će u ruševinama kao rezultat nuklearnog WW3.


Postoji i verzija da je svrha upozorenja spriječiti skupinu super-elita i vanzemaljaca Dracosa da koriste zajednički razvijeno visokotehnološko oružje pomoću tehnologije warpa, što predstavlja prijetnju za galaksiju ili šire.

U članku se također kaže da će u skoroj budućnosti biti otkriveno prisustvo vanzemaljaca na Zemlji i prisutnost svemirskih letjelica među zemljacima koji djeluju na principu antigravitacije.

Konkretno, nedavno su se pojavile informacije o insajderu, koji je rekao da je služio u tajnoj svemirskoj floti Zemaljskih obrambenih snaga.

Informant je dao izjavu da je proveo gotovo tri godine na službi u tajnoj svemirskoj floti, piše exopolitics.org. Ovom flotom upravlja međunarodna organizacija pod nazivom Zemaljske obrambene snage.

U ekskluzivnom intervjuu objavljenom na televiziji ExoNews, zviždač koji koristi pseudonim Kapetan Kay rekao je da Zemaljske snage obrane vrbuju vojne regrute iz raznih zemalja, uključujući Kinu, Rusiju i Sjedinjene Države. Tvrdi da ga je regrutovao tajni ogranak američkog marinskog korpusa nazvan Specijalna divizija nakon što je 17 godina ranije na Marsu radio na zaštiti pet ljudskih kolonija od autohtonih marsovskih životnih oblika.


Svjedočenje kapetana Kaya opisuje tri različite vrste svemirskih boraca i tri bombardera u kojima je obučen za letenje. Trening se odvijao u tajnoj lunarnoj bazi pod nazivom Lunar Operations Command, na Saturnovom mjesecu Titanu, i u dubokom svemiru.

Svemirski borci i bombarderi imali su razne pogonske sustave, u rasponu od korištenja nuklearnih reaktora, uključujući nuklearnu fuziju, elektro-gravitacijske sustave, svemirske diskove za vrijeme putovanja i tradicionalnije raketne pogonske sisteme niskog potiska. Također ukazuje na postojanje najmanje pet velikih svemirskih nosača u obliku cigara koji su sposobni za međuzvjezdani let, a koji su dom manjih boraca i bombardera. Kapetan Kay kaže da je služio u jednom pod nazivom EDF SS Nautilus, dugačak oko 1 kiometra.

Kapetan Kay kaže da se strogo pridržava pravila o nikakvoj komunikaciji sa Zemljom tijekom vojne službe i obaveznih zahtjeva tijekom operacija izvan Sunčevog sustava. Nakon što je završio 20-godišnju službu, kapetan je prošao ceremoniju umirovljenja u zapovjedništvu Lunarnih operacija, kojom su predsjedali VIP-ovci, uključujući bivšeg ministra obrane Donalda Rumsfelda.

Neki od svjedočenja kapetana Kay-a u skladu su s tvrdnjama drugih ispitanika koji opisuju tajnu svemirsku flotu. Najistaknutije među njima je svjedočenje bivšeg američkog predsjednika Ronalda Reagana, koji se 11. juna 1985. u svojim dnevnicima osvrnuo na vrlo tajnu svemirsku flotu, gdje je pokazao da je "naša svemirska putnička sposobnost takva da bismo mogli poslati 300 ljudi u orbitu".

Brojni doušnici i aeronautičari izašli su u javnost kako bi otkrili različite detalje naprednih tehnologija protiv gravitacije koje, prema riječima Bena Richa (bivši izvršni direktor Lockheed Skunkworks), mogu „ugostiti vanzemaljce kod kuće“. Kapetan Kay trenutno traži dokumente kako bi potvrdio svoje nevjerojatno iskustvo, a sada je ponudio svoje svjedočenje kao dokaz napredovanja ljudske civilizacije koja ima tajnu svemirsku flotu. "


izvor
http://cenznet.com/2017/06/14/%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%83%D1%87%D0%B8%D0%BB%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB/

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno