Četvrtak 25 Travanj 2024

Pretraga

Zemlja se osvečuje

02 Ožu 2020
(Reading time: 3 - 6 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Vanzemaljac o koronavirusu
Moram odmah reći da se te informacije ne temelje na pojačanim konkretnim argumentima medicine utemeljene na dokazima. I osobno više volim upravo takav tijek, iako su događaji skriveni. Fantazija ili ne,meni je svejedno.

Je li cijela zemlja žarište?
Moj prijatelj, stranac(možda je i vanzemaljac), na pitanje što se događa u svijetu."Ništa posebno, rat je počeo."

uznemiren sam, on nikada ne govori u prazno, a svaki put, usprkos očitoj apsurdnosti i nepouzdanosti, njegove su se riječi ostvarile. Zbog toga sam ga nazvao sivim Nostradamusom. Ili Wang. Nisam odredio spol, to je za njih teže, samo 6 spolova, postoje frakcijski. Ima na primjer 3/5/2. Odlučio sam da je to još uvijek ON.

- Koji rat? Upitao sam: "Na Bliskom Istoku?" Turska ee opet nešto dogovorila s nama? Bjelorusija se pridružila NATO-u preko noći? Gdje? Što je?
Ne, - odgovorio je vanzemaljac, - Zemlja je prihvatila izazov čovječanstva. A ovo je rat u cijelosti.

zemlja u2         


Vidi, izvanzemaljac je nastavio ravnoga lica, - prvi put sam se morao susresti s civilizacijom koja tako intenzivno uništava svoj raj. Teško je pronaći takvu podudarnost, nije čudno da su religije uvijek cvjetale. Zamislite mornare na brodu u oceanu, kako trgaju jedra, pile jarbole, bušu rupe ispod vodene linije.

Upute čovječanstvu se nastavljaju
Vaše divlje uništavanje pretvorilo je planet u truli panj. Iz otpada svog života možete stvoriti suputnika. Nikad nisam upoznao tako ljubazan planet.

"Kako ste to znali?" Imate li sonde skeniranje?

"Mi nemamo ništa takvo, Zemlja nam je to sama rekla."

- Mislim? Pa je rekao?

"Ona ima vrlo drevni um i poseban misaoni sustav." Ali vi, proučavajući prizore svjesnosti u viših primata, i domišljatosti hobotnica, to ne primjećujete.

Sada se tisuće vrsta brišu sa lica zemlje i nikad ih nećete vidjeti. Zemlja je to njegovala.

Pa tko je u pravu, Putin,Trumpm ili neuravnotežena djevojka?

- Dakle, Gretta je bila u pravu kad je tražila da se zaustavi rudarstvo, ali tada nastaje kolaps cijele industrije! Zaista joj nedostaje osnovno znanje. Zar ne?

- To sigurno, nije dovoljno. Jadna djevojka ni ne zna djelić onoga što se događa, ali oni imaju operativne informacijske centre velikih korporacija, gdje se slivaju sažeti podaci. Ali su toliko šokantni da ne dolaze na stolove predsjednika. Oni su izvan stvarnosti. Stoga su tako samozadovoljni i dopuštaju sebi da ironično gledaju na klimu i ekološki pokret.


Ovo nije djevojka koja vrišti histerično, već Zemlja. Tko to ne čuje, samo zemljani crv (ništa uvredljivo, crvi nemaju sluha i očiju, samo dodirne i fotoosjetljive stanice).

Jednom riječju, pripremite se za rat. Zemlja će lansirati svoje geomagnetsko oružje, rekonfigurirati polove, promijeniti klimu. Ima još mnogo iznenađenja o kojima nemate pojma. A kad se otvori Sjeverni pol, tada će doći nova, najbrža faza. Mnogo je puta oprostila, ali sada je donijela konačan zaključak: vaša je vrsta opasna za opstanak ostalih

"Možda Musk ili neko drugi ima vremena, a mi ćemo naseliti čak malu koloniju negdje na Marsu ili barem na Mjesecu?", Nadam se. I prezirni osmijeh na svom ljubičasto naboranom licu.

Planeti ne samo da znaju razmišljati, već i komuniciraju. Taj svemirski šum koji je sada snimljen u različitim rasponima nosi mnogo više informacija. Dugo smo to mogli slušati i proučavati. Nijedno vas nebesko tijelo više neće prihvatiti. I svi pokušaji da se učvrsti bit će očajni. Planeti se znaju braniti. Vjerujte i ne bacajte novac. Možete reći da vam je Zemlja dala kartu u jednom pravcu.

Koronavirus je glupost
- A kakva je to životinja taj koronavirus? Mogu li pronaći lijek za to? Ili možda SAD već dugo ima cjepivo? Je li to njihov posao?

  zemlja u1           

- Ovaj virus u smislu budućih događaja samo je pripremna faza za labavljenje imunološkog sustava. Sljedeće će se pojaviti brže nego što ljudi to mogu podnijeti. Ali to će utjecati na mozak. I tako. Sve u kompleksu bit će vam teško preživjeti. Zemlja se priprema za novi ciklus, ali bez vas.

Prvo, planete ne kontaktiraju pojedinačne predstavnike bilo koje vrste, ima drugačiju mjeru i pristup problemima, rekao bih statistički. Drugo, čuli smo toliko boli, ogorčenosti, i što je najvažnije, morala je toliko izdržati da je postalo jasno da je pitanje riješeno. Planeti se nikada ne predomisljaju. Čak ni sunce ne može utjecati na njih.

- Imamo li izlaz? Upitao sam.
"Imate vrlo malo vremena." A još manje želje ", odgovorio je bijesni vanzemaljac. Uskoro ćete to i vidjeti.

Oprosti za pticu ...
Nikada nisam vidio ovog izvanzemaljca tako bespogovorno, prije toga razgovarali smo o dubokom svemiru i problemima komunikacije između civilizacija. I uvijek je razgovor bio pozitivan. Rado je govorio o svom državnom sustavu. Pogotovo o izbornom sekvencijalnom sustavu upravljanja, u kojem je svaki prema nekom algoritmu postao vođa nacije. Moram reći da su to vrlo razvijena i dugovječna bića. I ne čudi što su svi bili spremni zauzeti ovo odgovorno mjesto. Ali nisam mislio da ga ekologija toliko brine.

Pepeljasta nijansa njegove kože opet je postala gotovo neutralno siva, njegove krupne zelenkasto žute oči gledale su me bezobrazno. Ispružio je ud, a odnekud mu je doletio čudni smiješni golub . Shvativši njegove sposobnosti, pretpostavljao sam da je ovo poput pojedinačnog holograma koji mi je poslan u mozak.

"Ovo je lutajući golub", objasnio je vanzemaljac, kao da se divi. (Golub je bio stvarno lijep). Uzeo sam ga iz sjećanja Zemlje. NE postoji i NEĆE BITI BILO ŠTA, ali ovo je kreativnost planete, njegova radost. Nemojte se iznenaditi ako je ovo bila posljednje upozorenje.

Oprezno sam pružio ruku da je dodirnem, ali Grey je odmaknuo ruku i ptica se rastopila, baš kao i on. Grey je neočekivano nestao ...


izvor
https://zen.yandex.ru/media/id/5be2a7b1aecdfb00aae63940/inoplanetianin-pro-koronavirus-i-ne-tolko-5e340ee0e41fd74ec64b69b3

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno