Četvrtak 25 Travanj 2024

Pretraga

Postoje li u Iraku Zvjezdana vrata 3 dio

19 Svi 2019
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Šokantno! Iračka vlada priznaje da su Nibiru i Anunnaki STVARNI

Tijekom posjeta guverneru Dhi Qar, irački ministar prometa rekao je da je Dhi-Qar mjesto održavanja prve zračne luke, tvrdi da je prva zračna luka sagrađena prije 7000 godina u Iraku od strane drevnih Sumerana, rekao je drevni vanzemaljci Anunnaki koristio je zračnu luku za istraživanje svemira i čak otkrio Pluton.

 

Kazem Finjan: "Možda mnogi od ljudi u provinciji Dhi Qar ne znaju da je prva zračna luka izgrađena na planetu Zemlji prije 5.000 godina, prije kršćanske ere, izgrađena ovdje, u Dhi Qaru. Ako ne vjerujete Pročitao sam knjigu velikog povjesničara Zecharije Sitchina, stručnjaka za sumerske studije, čitao knjige Samuela Kramera ili knjigu koju je napisao HG Wells (sic) o ovome: Povijest počinje iz Sumera. Zračna luka izgrađena na planetu, koji je bio na ovom mjestu.

Kazem Finjan: "Ovo je najsigurnije mjesto za avione da slete i polete jer neki meteorološki faktori koji ograničavaju manevarsku sposobnost aviona ne postoje u zračnoj luci Dhi Qar. Ne samo iznad zračne luke,  nebo diljem Dhi Qara sigurno je za avione, jer ovdje nema negativnih meteoroloških utjecaja. Atmosfera u Dhi Qaru je pozitivna, odavde su sumerski svemirski brodovi krenuli prema drugim planetima, a Sumerani su prvi otkrili 12. planet, koji je priznat od strane NASA-e te ga je nazvala Nibiru, a koja svoju orbitu oko sunca dovršava svakih 3600 godina.

To je ono što je rekao irački ministar prometa, i svima nama jasno da taj ministar zna o čemu govori, a to potvrđuje postojanjeizvanzemaljaca i teoriju drevnih vanzemaljaca.ovaj Soft Disclosure nikada neće biti služben I još važnije, vanzemaljci još uvijek znaju da veliki dio populacije još uvijek želi biti negativan i stoga ih ne prisiljava na situacije za koje nisu mentalno ili duhovno spremni. Na neki način, prvi put, kad sam razmišljao o tim ljudima, "meka objava" tijekom razdoblja od nekoliko godina može biti najbolji način da ova grupa "dođe".


izvor
https://www.disclose.tv/shocking-iraqi-government-admits-nibiru-and-anunnaki-are-real-313485

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno