Ponedjeljak 13 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Postoje li u Iraku Zvjezdana vrata 2 dio

18 Svi 2019
(Reading time: 16 - 32 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Eksopolska perspektiva preventivnog rata protiv Iraka

Većina, ako ne i sve, kritike motivacije Busheve administracije za pokretanje preventivnog rata u Iraku usredotočuju se na kombinaciju imperijalnog svjetonazora konzervativnih političara na vlasti u Washingtonu, te korporativnih interesa koji pokreću politički program Busha. uprava. Ova studija pružit će radikalno drugačiju političku analizu motivacije Busheve administracije za odlazak u rat i objašnjenja koje su njegovi kritičari ponudili. Ova studija pruža egzopolitičku analizu političkih dimenzija povijesne izvanzemaljske prisutnosti koja se odnosi na Irak i američki preventivni napad. Tvrdit će se da se suprotstavljene tajne vladine organizacije bore s proxy sredstvima kako bi preuzele kontrolu nad drevnom izvanzemaljskom tehnologijom (ET) koja postoji u Iraku, kako bi se pripremila za predstojeći niz događaja koji odgovaraju 'prorokovanom povratku' napredne rase. ET-ova. Columbia Space Shuttle je vjerojatno bio visoko rangirana žrtva takvog proxy rata namijenjenog za slanje poruke tajnim organizacijama u SAD-u zbog preventivnog rata protiv Iraka.

 

  maxresdefault  

U provođenju ove analize, ova studija ispituje dostupne dokaze o povijesnoj prisutnosti ET u Iraku, a zatim primjenjuje ove dokaze kako bi bolje razumjela suvremenu političku situaciju u Iraku. Studija će zatim analizirati motivaciju glavnih političkih aktera u potencijalnom američkom preventivnom ratu protiv Iraka. Studija se zaključuje donošenjem nekih preporuka vezanih uz politiku o tome kako odgovoriti na nasljeđe prisutnosti ET-a u Iraku i njegov suvremeni politički značaj.


o autoru

Dr. Michael E. Salla održao je akademske sastanke u Školi međunarodnih službi, Američkom sveučilištu u Washingtonu (1996.-2001.) I na Odsjeku za političke znanosti Australskog nacionalnog sveučilišta u Canberri, Australija (1994.-96.). Predavao je kao pomoćni profesor na Sveučilištu George Washington u Washingtonu 2002. godine. Trenutno istražuje metode Transformacijskog mira kao istraživača u rezidenciji u Centru za globalni mir (2001-2003) i upravlja Programom ambasadora mira u Centru. koja koristi transformacijske tehnike mira za individualno samoosnaživanje. Doktorirao je na Vladi Sveučilišta Queensland u Australiji i magistrirao filozofiju na Sveučilištu Melbourne u Australiji. Autor je filma Putovanje heroja prema drugom američkom stoljeću (Greenwood Press, 2002.) i autor / coeditor triju drugih knjiga: Eseji o miru (Central Queensland University Press, 1995.); Zašto je završen Hladni rat (Greenwood Press, 1995); i islamski radikalizam, muslimanske nacije i Zapad (1993.). Autor je više od sedamdeset članaka, poglavlja i prikaza knjiga o miru, etničkim sukobima i rješavanju sukoba. On je proveo istraživanje i terenski rad u etničkim sukobima u Istočnom Timoru, na Kosovu, u Makedoniji i na Šri Lanki. Organizirao je niz međunarodnih radionica koje su uključivale srednjoročne i visoko rangirane sudionike iz tih sukoba. Ima osobnu web stranicu na www.american.edu/salla/.


Uvod*

U svom obraćanju predsjedniku Georgeu W. Bushu iz 2003. o stanju u Uniji izjavio je da je "najveća opasnost s kojom se sučeljavaju Amerika i svijet, izopćeni režimi koji traže i posjeduju nuklearno, kemijsko i biološko oružje". (1) U svom govoru predsjednik Bush je rječito izrazio svoju glavnu motivaciju za pokretanje preventivnog rata protiv Iraka kako bi spriječio "dan užasa kakav nitko od nas nije poznavao". Kritičari preventivne politike predsjednika Busha, uključujući političkog komentatora, Roberta Fiska, tvrde kako predstojeći američki rat protiv Iraka "ne odnosi se na kemijske bojeve glave ili ljudska prava: riječ je o nafti". (2) Prema još jednom istaknutom političkom komentatoru, Michaelu Lindu, motivacija leži u preventivnoj vojnoj doktrini koju zagovaraju 'neokonzervativci' poput zamjenika ministra obrane Paula Wolfowitza, čija su stajališta o politici dobila veću važnost nakon napada 11. rujna. (3)


Većina, ako ne sve, kritike motivacije Busheve administracije za odlazak u rat, usredotočuju se na kombinaciju imperijalnog svjetonazora konzervativnih političara na vlasti u Washingtonu, D.C., i korporativnih interesa koji vode politički program Busheve administracije. Ovaj rad će dati radikalno drugačiju političku analizu motivacije Busheve administracije za odlazak u rat i objašnjenja koje su njegovi kritičari ponudili. Tvrdit će se da je usredotočenost na čimbenike koji podupiru ratni napad protiv Iraka koji posjeduje oružje za masovno uništenje; ili o kritikama protiv američkog imperijalizma i korporativnih interesa, nisu toliko pogrešne, već jednostavno odražavaju ograničenu političku paradigmu za razumijevanje motiva koji stoje iza američke vanjske politike.


Politička paradigma koja će se koristiti u ovom radu temelji se na exopolitici'. (4) Ova paradigma polazi od pretpostavke da na Zemlji postoji izvanzemaljska (ET) prisutnost koju tajne vladine organizacije odriču znanja javnosti i izabranih javnih dužnosnika. Umjesto nepotkrijepljene 'teorije zavjere' s malim značajem za suvremena politička pitanja kao što je preventivni američki rat protiv Iraka, bit će dokazano da egzopolitička analiza može pružiti sveobuhvatnije razumijevanje onoga što motivira Bushevu administraciju za pokretanje preventivnog napada. protiv Iraka.


Egzopolitika kao područje u nastajanju javne politike prvenstveno se temelji na dokazima iz niza izvora koji podupiru ideju o prisutnosti ET-a koju poznate tajne vladine organizacije to potiskuju od opće javnosti i izabranih političkih vođa. (5) Najvažniji dokazi potječu od bivših vojnih i vladinih dužnosnika koji su iznijeli svjedočenje 'zviždača' u nizu nevladinih inicijativa za promicanje otkrivanja prisutnosti ET-a. (6) Iako se mnogi ne slažu oko vjerodostojnosti dostupnih dokaza i zauzimaju različite stavove za ili protiv postojanja prisutnosti ET-a i neobjavljivanja te nazočnosti od strane vlade, egzopolitika se temelji na pretpostavci da takva rasprava ne bi trebala onemogućiti raspravu o implikaciji takve prisutnosti među kreatorima politike i široj javnosti. Stoga, kada se ispituje suvremeni međunarodni problem kao što je američki preventivni rat u Iraku, može se istražiti stavove koje nude oni koji koriste egzopolitičku analizu, i uzeti u obzir vjerodostojnost tih za sveobuhvatnije razumijevanje vanjske politike, bez obzira na tekuću raspravu. zbog uvjerljivosti dostupnih dokaza. To je neophodno jer će oni koji su aktivno uključeni u program neotkrivanja biti dezinformacija korištenja, zastrašivanje i druge strategije za odvraćanje svjedoka, izobličenje dokaza i odvraćanje pozornosti javnosti od prisutnosti ET-a i na način na koji se on odnosi na niz suvremenih političkih pitanja. Konačno, tajna kampanja neotkrivanja podataka mora se uzeti u obzir u provođenju egzopolitičke analize u smislu vjerojatnosti tog utjecaja i / ili kompromitiranja dostupnih empirijskih dokaza koji bi inače potvrdili prisutnost ET-a. Stoga, egzopolitička analiza ima neke ključne razlike od konvencionalnijih pristupa političkoj analizi koji se temelje na tradicionalnoj društvenoj znanstvenoj metodi slobodne, objektivne analize dostupnih procesa, institucija i aktera u javnoj politici.


Slijedi eksopolitička analiza političkih dimenzija povijesne nazočnosti ET-a koja se odnosi na Irak i američki preventivni napad na režim Sadama Huseina. U provođenju ove analize najprije ću ispitati dostupne dokaze o povijesnoj prisutnosti ET u Iraku; zatim primijeniti ove dokaze kako bi bolje razumjeli suvremenu političku situaciju u Iraku; Zatim ću analizirati motive glavnih političkih aktera u budućem američkom preventivnom ratu protiv Iraka; i konačno zaključiti donošenjem nekih preporuka.


Koji su dokazi o povijesnoj prisutnosti ET u Iraku?Najjači dostupni dokazi za povijesnu nazočnost ET u Iraku potječu od klinastih tableta koje izravno bilježe vjerovanja i aktivnosti drevnih Sumerana čija je civilizacija počela gotovo preko noći u 3800. pr.ne. Većina tih klinastih tableta odnosi se na priče o Sumerancima koji su u interakciji sa svojim 'bogovima'. Većina arheologa u početku je prihvaćala da su to samo mitovi i da im nije pridavao nikakvu važnost osim da daju uvid u mitsko-vjerska uvjerenja drevnih Sumerana. To gledište dobilo je veliki izazov 1976. godine kada je sumerski učenjak, Zecharia Sitchin, objavio prvi od niza knjiga o svojim prijevodima tisuća sumerskih tableta. (7) Umjesto da priče o bogovima tretiraju kao mitove koji su imali malo empirijske relevantnosti, Sitchin je tablice protumačio kao doslovne opise događaja koji su se događali u to vrijeme.

  sg1 1017 talion stargate 640x360         


Sitchinovi prijevodi sumerskih klinastih tableta otkrili su precizne informacije o nizu tema za koje tvrdi da ih civilizacija u početnim fazama svog razvoja nije mogla ostvariti bez očite prethodne civilizacije. Prema Sitchinu, Sumerani su imali detaljno znanje o svim planetima u Sunčevom sustavu, razumjeli precesiju ekvinocija, a također su razumjeli složene medicinske postupke. Što se tiče toga gdje su mogli steći ovo detaljno znanje, Sitchinovi prijevodi sugeriraju da su Sumerci dali jasan odgovor na njegov krajnji izvor. U svojim su pločama otkrili da su sva njihova znanja došla iz rase izvanzemaljskih posjetitelja 'Anunnaki' ('oni koji su došli s neba na Zemlju') koji nisu bili samo učitelji za Sumerce, već su također odigrali ulogu u stvaranju ljudske rase. Podrijetlo ove ET utrke bilo je planet nazvan Nibiru koji je imao dugačko eliptično putovanje oko Sunca i vraćao se u ovo područje Sunčevog sustava svakih 3600 godina. (9)


Kada je Sitchinovo inovativno djelo prvi put objavljeno, ono je izazvalo veliku kontroverzu i intenzivnu raspravu između onih za ili protiv njegove glavne teze o povijesnoj prisutnosti ET u Sumeru koja je bila odgovorna za pokretanje izuzetne sumerske civilizacije. Među onima koji su pozitivno reagirali na Sitchinovu tezu bili su osnovani popularni autori, kao što je Erik Von Danniken, koji je 1969. napisao knjigu najprodavanijih kola bogova, koja je predložila povijesnu prisutnost ET-a u različitim dijelovima planeta. Još jedan popularni autor, David Hatcher Childress, detaljno opisuje tehnologiju ET-a koju posjeduju drevne civilizacije u njegovim raznim knjigama. Manje poznati autori poput Williama Henrya slično su objavili knjige koje podupiru Sitchinovu tezu. (12)

Da bi poduprli Sitchinovu tezu, mnogi autori obično navode biblijske tekstove koji se odnose na 'bogove' koji su živjeli na Zemlji i bili u interakciji s čovječanstvom. Biblijski tekst koji se najviše spominje je apokrifna knjiga Henoka. Dok je Henokova knjiga bila isključena u većini verzija Starog zavjeta, ona je ipak bila dio drevne hebrejske znanosti i doista je uključena u etiopske i slavenske verzije Starog zavjeta. Enohova knjiga opisuje pobunjeničku skupinu anđela, 'Nefilima', kojih je bilo 200, a naselili su se na Zemlji i prožimali se s ljudskom populacijom prije nego štoih je opozvao nadređeni 'Elohim'. Knjiga Enoha pruža kontekstualne pojedinosti za tajanstvene stihove u Knjizi Postanka koja opisuje vrijeme kada su se 'sinovi bogova', Nefili / Anunnaki, prožimali s čovječanstvom i stvorili rasu divova / heroja koji su vladali nad njima."Nefili su bili na zemlji u one dane - i poslije - kad su sinovi Božji otišli kćerima ljudskim i imali djecu sa njima. Bili su junaci starih, slavnih ljudi." Pristaše Sitchinove teze kažu da je to dio biblijskih dokaza da je napredna ET civilizacija zapravo postojala na Zemlji, imala dugu interakciju s čovječanstvom i čak imala ulogu u stvaranju ljudske rase.

Uz sve veći broj autora, neovisnih arheologa i biblijskih komentatora koji podupiru Sitchinovu tezu, postoji veliki broj pojedinaca koji tvrde da su u telepatskoj komunikaciji s rasama ET-a koji otkrivaju informacije o povijesnoj prisutnosti ET-a u Sumeru. Jedan od tih ET kanala je Jelaila Starr koja tvrdi da je u kontaktu s bićima iz Nibirua, i redovito objavljuje online informacije iz Anunnakija na svojoj web stranici. (16) Drugi je Sheldan Nidle koji 'kanalizira'ET civilizaciju iz zvjezdanog sustava Sirius daje opsežne informacije o povijesnoj prisutnosti i utjecaju Anunnakija u svojim knjigama i internetskim stranicama. (17)

Postoji velika kontroverza oko toga u kojoj mjeri takva različita zbirka dokaznih izvora može potkrijepiti Sitchinovu tezu o povijesnoj prisutnosti ET-a u Sumeru. Unatoč kontroverzi koju ti izvori stvaraju, oni pružaju bogatstvo informacija koje zaslužuju detaljnije ispitivanje u smislu njihovih posljedica za javnu politiku. Budući da se egzopolitika temelji na pretpostavci prisutnosti ET-a koja je podložna neotkrivanju tajnih vladinih organizacija, moguće je pružiti egzopolitičku perspektivu na Sitchinovu tezu usprkos tekućoj raspravi o dosljednosti i točnosti dostupnih dokaza.


Kako se povijesna prisutnost ET-a odnosi na američku politiku u Iraku?

Nezavisni arheolog koji raspravlja o izravnoj vezi između drevne ET prisutnosti u Sumeru (južni Irak) i sadašnje usredotočenosti SAD-a na režim Sadama Huseina, je William Henry. Henryjeva glavna teza je da je u sumerskim vremenima postojala tehnološka naprava koju on opisuje kao 'Zvjezdana vrata', koju su Anunnaki / Nephilim koristili za putovanje natrag i naprijed iz svoje rodne planete i Zemlje, te kako putuju oko galaksije. (18) Henry se usredotočuje na sljedeću scenu koju opisuje Sitchinova interpretacija klinaste tablice ritualnog teksta Uruka:


Pronađene su slike koje pokazuju da božanska bića stoje uz ulaz u hram i drže polove kojima su pričvršćeni prstenasti predmeti. Nebeska priroda prizora označena je uključivanjem simbola Sunca i Mjeseca .... s prikazom Enlila i Enkija uz prolaz kroz koji Anu pravi veliki ulaz. (19)

Umjesto jednostavne hramske scene koja uključuje šefa Sumerana Anunnakija, Anu i njegova dva sina, Enlil i Enki, Henry predlaže da gore navedena scena predstavlja transportnu napravu koju koriste Anu i drugi iz elitne Anunnaki. Ako je tako, onda je takva naprava najvjerojatnije smještena u sumerskom gradu Uruku koji je bio grad utemeljitelj sumerske civilizacije i dom Gilgameša, glasovitog kralja epa o Gilgamešu. (20)


Sitchin i autori poput Davida Childressa koji raspravljaju o različitim tehnologijama koje su koristili ET i drevne civilizacije, propustili su značenje Zvjezdanih vrata u vlastitim prijevodima gore navedenih tekstova i istraživanja ET transporta. Oba su djelovala u konvencionalnoj paradigmi u kojoj se prijevoz odvija preko raketnih vozila. Sitchin se usredotočuje na svemirske letjelice s raketnim pogonom u svom opisu Anunnakija i njihovih raznih putovanja na i od Zemlje. Na primjer, opisujući prijevoz koji su koristili Anunnaki u premještanju između njihovih zemaljskih i svemirskih lokacija, Sitchin je napisao: "Tekstovi otkrivaju da ih je tri stotine -" Anunnaki neba "ili Igig - bili pravi astronauti koji su ostali na brodu. svemirska letjelica bez da se zapravo spusti na Zemlju. Orbitirajući Zemlju, ove svemirske letjelice lansirale su i primile letjelicu do i od Zemlje. " (22)

Stoga se može zaključiti da su Anunnaki koristili dva oblika prijevoza. Jedan je bio oblik poznate raketne tehnologije koju je koristio stanovnik Anunnaki na Zemlji koji je Sitchin opisao kao "rangirani Anunnaki" koji je upravljao Zemljom i čovječanstvom prema diktatima svojih sunarodnjaka iz svemira. (23) Druga transportna tehnologija bila je Zvjezdana Vrata koja je vjerojatno korištena samo od najviše klase Anunnakija, koja je zadala zadaću prikupljanja Zemljinih resursa rezidentnom i svemirskom Anunnakiju (bogovi najmodavci / buntovni anđeli). Interpretirajući babilonski ep o stvaranju, stječe se predodžba o načinu na koji su zadaci bili dodijeljeni i hijerarhiji Anunnakija na način na koji je "vrhovni bog" Marduk dijelio zadatke svom podređenom Anu, šefu Anunnakija:


Došao je do Anhua i poslušao njegove zapovijedi: stotinu nebeskih stajalo je kao stražar. putevi Zemlje određeni s neba; I na zemlji, šest stotina koji su živjeli. Nakon što su naredili sve njihove upute, Anunnaki Neba i Zemlje dodijelili su svoje zadatke. (24)

Tako su Anunnaki djelovali na obalama i na Zemlji iu Svemiru kako bi zadržali kontrolu nad planetom. S obzirom na strogu hijerarhiju autoriteta koju je Sitchin opisao u svojoj detaljnoj analizi Anunnakija i njihovih međusobnih odnosa i čovječanstva, vjerojatno je da bi Zvjezdana Vrata bila poštovana i bila bi predmet strahopoštovanja od strane stanovnika Anunnakija i čovječanstva koji su mogli samo promatrati operacije, ali im nije bilo dopušteno da ga sami koriste. Kao takav, bilo bi samo ograničen broj Zvjezdanih Vrata oko planeta, sa sumerskim Zvjezdanim vratima koje su se nalazile u najvažnijim drevnim sumerskim gradovima - najvjerojatnije drevnoj prijestolnici Uruka, domu drevnih kraljeva, nalazi se u južnom Iraku. Znakovito je da je, nakon 12-godišnjeg zatišja u iskopavanjima, tim njemačkih istraživača 2002. godine nastavio iskopavanja u ukopanom gradu Uruku. Pomoću magnetometra koji je u stanju detektirati prisutnost umjetnih objekata ispod tla i snažnog računalnog sustava u Njemačkoj, njemački geofizičari uspjeli su mapirati zakopane strukture drevne prijestonice od 5,5 km2, gdje se nalazila sumerska civilizacija.


Važan događaj u sumerskim opisima Anunnakija bio je posljednji odlazak s planeta tijekom niza kataklizmičkih događaja koji su kulminirali u razdoblju od 1800. do 1700. godine prije Krista. Uistinu, konvencionalni arheolozi podupiru mišljenje da je u to vrijeme došlo do regionalnog kataklizmičkog događaja. (27) Ako su u stvari postojala dva načina prijevoza koje je koristio Anunnaki, kada je većina stanovnika Anunnaki odustala od konvencionalnih raketnih brodova, elitni Anunnaki najvjerojatnije su napustili zemlju koristeči Zvjezdana Vrata i zatvorili ih. Predvidivo, s obzirom na poštovanje i strahopoštovanje oko Zvjezdanih vrata, nisu ostavljena nezaštićeno u prijelaznom razdoblju između njihovog odlaska i ponovnog aktiviranja s prorokovanim povratkom Anunnakija.


Veliki broj izvora opisuje sadašnje doba u smislu 'prorokovanog povratka bogova / Anunnakija'. Pojam 'prorokovanog povratka' u kontekstu bivše Anunnaki prisutnosti varira u značenju prema trima različitim perspektivama. Prva perspektiva temelji se jednostavno na ideji da se bogovi ili 'Anunnaki' fizički vraćaju kako bi nastavili istaknutu ulogu u utjecaju na ljudska pitanja i nadgledali korištenje resursa planeta. (28) U takvom scenariju, prvi val Anunnakija bi došao stvoriti povoljne uvjete za očekivani povratak Anunnaki elite. To bi podrazumijevalo da se najmodavac Anunnaki prvi put vraća i aktivira sumerska Zvjezdana vrata koja bi bila potrebna za povratak njihovih vođa. Vjerojatno bi se to najavilo kao sveti događaj koji bi trebalo slaviti cijelo čovječanstvo. Autori, Clive Prince i Lyn Picknett, tvrde da je postojao prepoznatljiv lanac globalnih događaja koji uključuju ključne vjerske i političke aktere koji pripremaju čovječanstvo za takav povratak. (29)


Druga perspektiva "povratka bogova / Anunnakija" je povratak njihovog rodnog planeta, planeta Nibiru, doista, bilo je mnogo interesa generiranih nizom knjiga i web stranica posvećenih temi povratka. Mnogi autori ističu razne astronomske dokaze koji podupiru ideju o desetom planetu koji se dugo špekulira o orbiti Urana i Neptuna jer je otkriveno da je Pluton (otkriven 1930.)otkrili su ga dva astronoma iz US Naval Observatory krajem sedamdesetih, Tom van Flandern i Richard Harrington počeli su objavljivati niz radova koji podržavaju postojanje desetog planeta. (30)


Najšire citirana referenca koja podupire tezu o desetom planetu koji je poznat, ali nije objavljen široj javnosti, je niz priopćenja za javnost astronomskog tima koji su pretraživali dio neba koji su procijenili van Flandern i Harrington. bio bi tamo gdje je bio deseti planet. U prosincu 1983, glavni astronom zadužen za infracrveni astronomski satelit (IRAS), koji je vodio laboratorij za mlazni pogon, dr. Gerry Neugebauer, najavio je moguću potvrdu takvog planeta. The Washington Post Reporter sažimajući tu izjavu napisao je: "[nebesko tijelo koje je možda toliko veliko kao ... Jupiter i možda ... dio ovog Sunčevog sustava pronađen je u pravcu konstelacije Oriona orbitalnim teleskopom. (31) Nakon što je ukupno šest glavnih novina obuhvatilo najavu, došlo je do povlačenja najave i javne šutnje astronoma o mogućem postojanju desetog planeta. Počele su se pojavljivati ​​glasine o aktivnoj kampanji suzbijanja informacija i zastrašivanja od strane tajnih vladinih organizacija. Na primjer, jedan od astronoma s US Naval Observatory, dr. Richard Harrington, govorio je javno i pisao članke o hipotetičkom planetu X i bilo je nagađanja da je to izravno doprinijelo njegovoj preranoj smrti od 'prirodnih uzroka' 1992. . (33)


Treća perspektiva o tome što znači 'prorokovani povratak bogova / Anunnakija' može se naći u autorima koji se usredotočuju na značenje nadolazećeg kraja trenutnog ciklusa Maya od 5.200 godina. Prema Johnu Major Jenkinsu, Maje su bili svjesni načina na koji se ekvliptička ravnina sunca usklađuje s galaktičkom ravninom na periodičnoj osnovi. To omogućuje da intenzivnije kozmičke energije dosegnu Zemlju iz galaktičke jezgre. Tada postoji odgovarajuće povećanje ili smanjenje razine ljudske svijesti, tj. Dijelovi mozga ili idu online ili off-line, jer ti ciklusi Maja prolaze kroz njihove različite faze. Prema Jenkinsu, 2012. godina odgovara kraju trenutnog ciklusa Maja i dovest će do brze transformacije globalne svijesti. Brojni autori o tome govore kao o New Ageu prosvijećenog globalnog mišljenja i povećanog ljudskog potencijala. 'Prorokovani povratak bogova' stoga može značiti brzu ljudsku svijest dok uspavani dijelovi mozga dolaze u red kad solarna ekliptika dođe u ravnotežu s galaktičkom ravninom. U ovom objašnjenju, čovječanstvo bi samo razvilo 'božanstvene' moći koje bi spontano postale dostupne velikom broju ljudi. Brojni autori, na primjer, opisuju zapanjujuće sposobnosti i psihičke moći sve većeg broja djece širom svijeta. (36)


Ukratko, dostupne informacije o 'prorokovanom povratku bogova' mogu se shvatiti kao važna prekretnica u rastu ljudske civilizacije. 'Prorokovani povratak' može se protumačiti ili doslovno ili metaforički da znači ili fizički povratak 'bogova' / Anunnakija; povratak tajanstvenog 10. planeta u Sunčev sustav; ili brz rast u svijesti čovječanstva kako se solarna ravnina usklađuje s galaktičkom ravninom. Unatoč kontroverzi oko toga što točno označava takav "povratni povratak", čimbenici u tom povratku koji se najviše odnose na trenutačnu političku situaciju u Iraku i preventivnu vojnu intervenciju SAD-a mogu se identificirati i analizirati. Prvi je čimbenik da ET-transportni uređaj, Zvjezdana Vrata, ili neki drugi važan ET-artefakt, mogu biti pokopani u pustinji južnog Iraka, koji će vjerojatno igrati ulogu u 'prorokovanom povratku bogova'. Drugo, moguće je da će doći do povratka desetog planeta koji igra ključnu ulogu u povratku Anunnakija i / ili koji značajno utječe na globalno okruženje. Naposljetku, postoji mogućnost brzog ubrzanja ljudske svijesti kako se približava kraj kalendara Maja 2012. godine.


Eksopolska analiza američke politike prema Iraku


Ako u Južnom Iraku postoji Zvjezdana Vrata koja će igrati ulogu u takvom "prorokovanom povratku bogova", onda je najvjerojatnije da tajne vladine organizacije koje uvelike utječu ili kontroliraju Bushevu administraciju,su svjesne postojanja i uloga Zvjezdanih Vrata. Irački predsjednik Hussein najvjerojatnije je također svjestan postojanja takvih Zvjezdanih Vrata koji bi mogli zaključiti njegovi arhitektonski projekti s namjerom oživljavanja veličanstvenosti ranih mezopotamskih civilizacija i učvršćivanja njegova mjesta kao obnovitelja prošle slave Iraka. Što je još važnije, njegovo dopuštenje da njemački tim arheologa obnovi iskopavanja u sumerskom gradu Uruku nakon detaljnog podzemnog kartiranja, sugerira da je to možda lokacija Sumernih Zvjezdanih Vrata. To znanje o zakopanim Zvjezdanim vratima također može biti dio razloga zašto se njemačka vlada javno protivila američkom ratnom ratu protiv Iraka. Ako uistinu i Huseinov režim i Busheva administracija vjeruju da se Zvjezdana Vrata nalaze u pijesku južnog Iraka, onda najvjerojatnije postoji rasa koja će joj omogućiti pristup i kontrolu. Teza Williama Henryja je da je to uistinu politička podloga nastavka vojnog sukoba u Iraku. (38)


Iz perspektive Busheve administracije, kontrola sumerskih Zvjezdanih Vrata omogućila bi tajnim vladinim organizacijama da nastave svoju globalnu kampanju neotkrivanja prisutnosti ET-a. (39) To snažno implicira sklonost tajnosti Bushove administracije i poništavanje mnogih inicijativa za slobodu informacija iz ranije Clintonove administracije. Kontrola Zvjezdanih Vrata, uz bilo koja Zvjezdana Vrata koja su možda uspostavljena u glavnim gradovima drugih civilizacija, npr. Egipćana, Inka i Azteka; vjerojatno bi tajnim vladinim organizacijama dala veću moć utjecaju na civilizacije ET-a koje su trenutno u interakciji s planetom, ili se predviđa da će doći na mjesto događaja u nekom događaju povezanom s 'prorokovanim povratkom bogova'. U najmanju ruku, kontrola sumerskih Zvjezdanih Vrata omogućila bi tajnim vladinim organizacijama da diktiraju tempo globalnih transformacija koje ET civilizacije obećavaju uvesti Zemlji sa svojom naprednom tehnologijom, superiornim znanjem i pojačanim psihičkim sposobnostima.

Na dijelu Huseinovog režima, kontrola nad Zvjezdanim vratima omogućila bi mu da ga aktivira i ispuni proročanstvo olakšavajući povratak napredne rase ET-a, elitnih Anunnakija. Predsjednik Hussein vjerojatno zamišlja da bi u zamjenu za svoju odanost eliti Anunnakija bio nagrađen s pozicijom velikog globalnog autoriteta. Možda bi čak i sebe vidio kao neku vrstu ljudskog spasitelja koji bi olakšao povratak bogova koji bi riješili sve probleme čovječanstva, i okončali vladavinu tajnih vladinih organizacija koja bi održavala neotkrivanje prisutnosti ET-a. Značajno je da europske vlade, kao što je Njemačka, a možda čak i Francuska i Rusija, možda daju veći utjecaj na buduću kontrolu nad Zvjezdanim vratima nudeći diplomatsko pokriće za Huseinov režim kao quid pro quo za dopuštanje nastavka arheološkog iskopavanja u Uruku. , Ove vlade i tajne organizacije povezane s njima koje imaju pristup znanju o prisutnosti ET-a, najvjerojatnije imaju duboku sumnju u spremnost SAD-a da razmjenjuju informacije i kontrolu nad budućnošću Sumerskih Zvjezdanih Vrata i bilo koje druge ET tehnologije otkrivene u Iraku ,

Sitchinova teza o drevnoj prisutnosti ET u Sumeru u kombinaciji s idejom raznih ET transportnih naprava koje su drugi autori opisali u istraživanju drevnih civilizacija i nastavku arheoloških iskopavanja prve sumerske prijestolnice Uruka 2002. godine, daju podršku Williamu Henryju teza o Zvjezdanim vratima koja je pokopana u pijesku južnog Iraka. To pruža važne kontekstualne informacije koje pomažu u razumijevanju istinskih motiva Busheve administracije u pokretanju preventivnog napada na Irak.


Može se tvrditi da su Bushova administracija i Huseinov režim u utrci protiv vremena kako bi dobili ulaz i kontrolu nad Zvjezdanim vratima u ruševinama Uruka ili na nekom drugom mjestu u Iraku, prije prorokovanog povratka Anunnakija. U ovom trenutku postoji zastoj. Husein kontrolira teren u južnom Iraku i dopušta njemačka istraživanja u Uruku, dok koalicija koju predvode SAD kontrolira nebo i prati situaciju. Bushova administracija želi kontrolu nad teritorijem Iraka kako bi preuzela kontrolu nad iskopinama Uruka kako bi otkrila svoje zakopane Zvjezdane kapije i pažljivo ga nadzirala i kontrolirala. Nasuprot tome, Husein želi pronaći i aktivirati Zvjezdana Vrata za svoju veću slavu i vjerojatno dobrobit čovječanstva.

Primarna dokazna potpora za gore navedenu raspravu zasigurno je slaba za konvencionalne stručnjake javne politike i može zvučati bolje za izmišljeni triler nego za ozbiljnu javnu raspravu. S konvencionalne perspektive, rasuti asortiman nezavisnih arheoloških autora, radikalne egzegetske interpretacije biblijskih tekstova, spisi 'kanala' znanja ET, spekulativni radovi astronoma jedva da predstavljaju uvjerljiv izvor informacija za razumijevanje motivacije američke vanjske politike. Prevladavajuća objašnjenja Bushove administracije koja je ili posvećena iskorjenjivanju oružja za masovno uništenje, i / ili vođena naftnim interesima i imperijalnim ambicijama, vjerojatno bi prevladala za one koji nisu bili uvjereni u gore navedene izvore.


Međutim, postoje neki važni posredni dokazi koji daju Henryju tezu o Zvjezdanim vratima vjerodostojnost kao istinski fokus Bushove administracije ili barem ključnih interesnih skupina iza nje. Prvi dio indirektnih dokaza jesu svjedočanstva koja ukazuju na postojanje tajnih vladinih organizacija koje su odgovorne za suzbijanje javnog znanja o prisutnosti ET-a i koje kontroliraju sve službene interakcije s utrkama ET-a. Iz eksopolitičke perspektive, tajno potiskivanje suvremene prisutnosti ET-a podupire zaključak da postoji i aktivno potajno potiskivanje drevne nazočnosti ET-a koje također ima značajne implikacije za javnu politiku.

Drugi dio posrednih dokaza je snažna diplomatska potpora koju su Njemačka i Francuska dali Huseinovom režimu u obrani od preventivnog vojnog štrajka. Tako snažna je bila ta podrška, da ih je američki ministar obrane, Donald Rumsfeld, prezirno nazvao "Stara Europa" kao odgovor na izvjestitelja 22. siječnja 2003:


"Mislite na Europu kao na Njemačku i Francusku. Ne znam. Mislim da je to" stara Europa ". Ako danas pogledate cijelu Europu NATO-a, gravitacijski centar se pomiče na istok, a puno je novih članova, a ako samo uzmete popis svih članova NATO-a i svih onih koji su pozvani u posljednje vrijeme - što je to, 26, tako nešto? [Ali] imate pravo. Njemačka je bila problem, a Francuska je problem. " (41)


Umjesto da se povuče iz diplomatske bombe, Bushova je administracija umjesto toga nastavila ići na izvanredne dužnosti kako bi izolirala njemačke i francuske stavove o Iraku. Primjerice, uprava je ohrabrila čelnike Španjolske, Portugala, Italije, Velike Britanije, Mađarske, Poljske, Danske i Češke da napišu pismo Wall Street Journalu 30. siječnja, u kojem se navodi irački režim i njegova oružje za masovno uništenje predstavlja jasnu prijetnju svjetskoj sigurnosti. “(42) Umjesto intenzivne diplomatske rasprave o različitim političkim stajalištima o Iraku, upečatljivi jezik i stavovi izneseni u ovoj raspravi sugeriraju temeljniji sukob oko pitanja skrivenih od javni pogled. Vrlo je vjerojatno da postoji frakcijska borba između tajnih vladinih organizacija uspostavljenih za suočavanje s prisutnošću ET-a u SAD-u, s rivalskim organizacijama stvorenim u Njemačkoj, Francuskoj i Rusiji.

Treći slučaj posrednih dokaza je nastavak iskopavanja prvog glavnog grada Sumera, Uruka, od strane njemačkog arheološkog tima 2002. godine. S obzirom na istaknutost Uruka i njegovu vjerojatnost da je mjesto za sumerska Zvjezdana vrata, nastavak iskapanja postavlja pitanja. zbog čega su se nastavili u ovo vrijeme i što se traži. S obzirom na to da se političke napetosti u Iraku nisu značajno smanjile 2002. godine, budući da je to bio vjerojatan izvor budućih vojnih sukoba sa SAD-om, može se reći da postoje snažne skrivene motivacije za ono što se na površini čini kao čisto znanstveno istraživanje drevna sumerska prijestolnica.

Četvrti slučaj posrednih dokaza bio je uništenje svemirske letjelice Columbia tijekom konačnog spuštanja 1. veljače 2003. godine, na približnoj visini od 38 milja i koja je letjela brzinom od18. Mah. Jedan od astronauta bio je prvi izraelski svemir, pukovnik IIan Ramon iz Izraelskog vojnog zrakoplovstva. Col Ramon je, kako se izvješćuje, igrao ulogu u izraelskom napadu na nuklearni objekt u Iraku u Osiraku u lipnju 1981. godine, te se spekuliralo da je njegova misija uključivala prikupljanje obavještajnih podataka o Iraku tijekom orbita. Uništenje Kolumbije dogodilo se 16 minuta prije nego što su se njegovi spremnici goriva gotovo ispraznili. Vjerojatan izvor uništenja Shuttlea, s obzirom na brzinu i visinu Kolumbije, bio bi neki oblik napada neke organizacije ili države koja posjeduje vojne sposobnosti daleko iznad bilo koje terorističke skupine i doista većine nacija. Vjerojatni uzrok bi bila tajna vladina organizacija koja je željela poslati važnu poruku svojim američkim suparnicima zbog ugroženog preventivnog napada na Irak.


Kada se spoje svi primarni i posredni dokazi, ono što se pojavljuje je vrlo uvjerljiv slučaj koji podupire Henryovu tezu o borbi za moć koja ide do srca prisutnosti ET-a i kontinuiranog potajnog potiskivanja informacija povezanih s ET-om i njegovim potpunim implikacijama. Tumačenje motivacije Busheve administracije za pokretanje preventivnog rata protiv Iraka u smislu zabrinutosti izražene u Bušovom govoru o stanju Unije iz 2003. godine, ili korporativnih i carskih interesa koje su predložili njegovi kritičari, kao što su Robert Fisk i Michael Lind, mogu sve može se opisati kao dio površinskog sloja motivacija koje pokreću Bushevu administraciju. Na dubljoj razini, vjerojatno je velika zabrinutost tajnih vladinih organizacija u smislu onoga što bi se dogodilo ako bi Hussein, uz potporu njemačke i drugih europskih vlada, dobio pristup sumerskim zvjezdanim vratima ili drugim ET tehnologijama zakopanim u Uruku. ili ako Zvjezdana Vrata nekako reagiraju bez tajnih vladinih službenika koji bi nadzirali i kontrolirali Vrata. Izjava predsjednika Busha o stanju Unije naglašava potrebu za preventivnim napadom na Irak, u većini slučajeva maskira skriveni plan da se dobije pristup Zvjezdanim vratima ili drugim ET tehnologijama u Uruku i drugdje u Iraku. Takav bi pristup vjerojatno nastavio tajnu vladinu kontrolu nad globalnim resursima i informacijama u vrijeme povećane aktivnosti i utjecaja ET-a.


Zaključak: Implikacije i preporuke politike

Ako je egzopolitička perspektiva točniji opis motivacija koje potiču Bushovu administraciju u poticanju rata protiv Iraka, onda se mogu donijeti sljedeće preporuke. (43) Prvo, kvalitet dokaza koji potkrepljuju istorijsku prisutnost ET-a i tajno prikrivanje vlade ima značajan stepen kredibiliteta i uvjerljivosti. Ovo podržava stvaranje nove oblasti javne politike, egzopolitike, koja bi proučavala historijsku prisutnost ET-a u smislu njenih implikacija za suvremenu javnu politiku.

Drugo, postoji potreba da se promoviše zvanična vladina objava istorijske prisutnosti ET i / ili predstojeći povratak ovih ET; i da predstavi proces donošenja politika koji se razvio u odgovorima vlade na takve informacije.

Treće, dokazi upućuju na to da sadašnje vojne pripreme za rat protiv Iraka imaju malo veze sa oružjem za masovno uništenje, ali su osmišljene da održe američku tajnu kontrolu informacija o istorijskoj i sadašnjoj prisutnosti ET. Stoga bi takav preventivni rat trebao biti zaustavljen i trebalo bi potaknuti rezoluciju između SAD, Iraka i zainteresiranih europskih vlada.

Četvrto, dokazi upućuju na to da sukob u Iraku i uništavanje Columbia Space Shuttlea maskiraju duboku frakcijsku borbu između tajnih vladinih organizacija povezanih s različitim nacionalnim vladama koje su prvobitno stvorene da se bave prisustvom ET. Preporučuje se da se javna objava tih organizacija i njihovi napori u praćenju i odgovaranju na prisustvo ET-a javljaju i da te organizacije postanu odgovorne izabranim javnim zvaničnicima.

Konačna preporuka politike je da treba uložiti više napora u određivanje stepena do kog je kongresni i zakonodavni nadzor potreban za organizacije koje su stvorene u različitim zemljama kako bi se bavili svim aspektima prisustva ET-a, kako prošlih tako i sadašnjih, i implikacijama projicirani povratak rase ET-a povezanih s rođenjem ljudske civilizacije.

Ovaj rad ukazuje da je najbolji mehanizam za odgovor na postojanje drevne ET tehnologije u drevnoj sumerskoj prestonici Uruk i / ili drugdje, spremnost velikih svjetskih vlada i pridruženih tajnih organizacija da razmjenjuju informacije i kontrolu nad tim sredstvima ET. Preventivni rat koji je uglavnom vođen za kontrolu "Zvjezdanih Vrata" u Uruku, koji upire SAD i njene saveznike, protiv Iraka koji je prešutno podržan od ključnih evropskih zemalja, mogao bi biti katastrofalan ako zaista "prorokovani povratak" označava stvarni fizički događaj uključujući drevnu ET rasu koja je odigrala ulogu u početku ljudske civilizacije. Konkurentske tajne vladine organizacije koje se bore kroz proxy rat zbog kontrole drevne ET tehnologije kako bi se pripremile za one događaje koji odgovaraju 'prorokovanom povratku bogova', teško da bi poslali najbolji primjer zrelog čovječanstva dovoljno odgovornog da nastavi vježbati suverenitet nad resursima Zemlje. "Columbia Space Shuttle" je možda bio visoko profilirana žrtva takvog proksi rata čiji je cilj bio da pošalje poruku tajnim organizacijama u SAD-u u vezi sa preventivnim ratom protiv Iraka. Ljudski suverenitet stoga može biti ugrožen u vrijeme kada postoji mogućnost brzog napretka u evolucijskom rastu ljudske svijesti. Na čitavom čovječanstvu je da odluči kako ćemo odgovoriti na izazove koje nameću tajne organizacije koje se bore protiv povijesnih resursa Iraka kako bi unaprijedile svoje tajne agende.

------------------------------------------------------------------------------
ENDNOTES


Želeo bih da se zahvalim mom dobrom prijatelju Yazdi Kaleghiju na njegovim saznanjima o tragediji Columbia Space Shuttle i sadržaju ove Studije.
1. Za puni tekst njegove adrese od 28. januara 2003. godine, idite na http://www.whitehouse.gov/news/releases/2003/01/20030128-19.html

2. Robert Fisk, "Ovaj rat koji se nazire ne radi se o hemijskim bojama ili ljudskim pravima: radi se o nafti," Nezavisni 18. januar 2003. http://www.independent.co.uk/story.jsp?story=370328

3. Vidi Michael Lind, Made In Texas: George W. Bush i južno preuzimanje američke politike (Basic Books, 2002)

4. Za uvod u egzopolitiku, vidi Michael Salla, "Potreba za egzopolitikom: implikacije teorija vanzemaljske konspiracije za kreatore politike i globalni mir", www.exopolitics.org, 20. januar 2003.

5. Za više diskusije o Exopolitici, Michael Salla, "Potreba za egzopolitikom" www.exopolitics.org

6. 100 od ovih zvaničnika je već dalo iskaz, a još 300 ih je spremno to učinilo. Vidi Stephen Greer, Izvršni sažetak projekta objavljivanja (Crozet, VA: Projekat objavljivanja, april 2001). Website: www.disclosureproject.com

7. Zecharia Sitchin, Zemaljske hronike, Knjige 1-6 (New York: Avon Books)

8. Vidi njegovo poglavlje, "Iznenadna civilizacija", 12. Planeta: Knjiga 1 Hronike Zemlje (Avon Books, 1976) 12-51.

9. Sitchin raspravlja o ovoj planeti u 12. Planeti: Knjiga 1 hronike Zemlje (Avon, 1976).

10. Erich von Daniken, Chariots of the Gods (New York: G.P. Putnam's Sons, 1969).

11. David Hatcher Childress, Tehnologija bogova: Nevjerojatne znanosti drevnih, (Adventures Unlimited Press, 2000).

12. William Henry, jedna noga u Atlantidi. (Earthpulse Press, 1998).

13. Online verzija knjige Enoha može se naći na http://wesley.nnu.edu/noncanon/ot/pseudo/enoch.htm

14. Sitchin opisuje sumersku verziju ovog događaja u "Mutiny of the Anunnaki", 12. Planeta, 312-335.

15. Biblija: Nova međunarodna verzija (Hodder i Stoughton, 1978) Postanje, Knjiga 6, stih 4.

16. Jelaila Starr, Mi smo Nibiruanci: Povratak 12. planete (New Leaf Distributing Co., 1999). Website: http://www.nibiruancouncil.com/

17. Sheldan Nidle, Prvi kontakt (Vancouver: Blue Lodge Press, 2000). Website: www.paoweb.com

18. Henry u svojoj članci "Sadam Husein, Stepenice ka nebu i povratak planeta X" opisuje svoju tezu koja je dostupna na njegovoj web stranici www.williamhenry.net. Ovo se zasniva na njegovoj knjizi Ark od Christosa: Mitologija, simbolizam i proročanstvo povratka Planete X i doba terora, a oba su dostupna na njegovoj web stranici: www.williamhenry.net

19. Sitchin, When Time Began: Knjiga V hronika Zemlje (Avon, 1993) 113-14.

20. Nasuprot tome, Henri smatra da su Zvjezdana Vrata sahranjeni na nekom tajnom mjestu od Bablyonskog kralja, Nabukodonozora, nakon što je ponovo odveden iz Jerusalima. Sadam Husein, stepenice ka nebu i povratak planete X "koji je dostupan na njegovoj web stranici www.williamhenry.net

21. Sitchin opisuje transport Nefilima / Anunnakina, u svom poglavlju, "Nefilim: Ljudi vatrenih raketa", 12. Planeta, 128-72. Vidi takođe Childress poglavlje o "Drevnom letu i ratnom ratovanju," Vanzemaljska arheologija, 147-210.

22. Sitchin, 12. Planet, 327

23. Sitchin, 12. Planet, 327

24. Sitchin, 12. Planet, 327

25. Za opis nastavka arheoloških iskopavanja u Iraku, vidi Charles Recknagel, "Irak: Arheološka ekspedicija Mapiranje drevnog grada Uruka," Radio Slobodna Evropa, 3. maj. Http://www.rferl.org/nca/features/ 2002/05 / 03052002101632.asp

26. Sitchin opisuje ove događaje u trećem tomu svoje serije Earth Chronicles, Ratovi bogova i ljudi (Avon, 1999).

27. Za referencu na ovu regionalnu katastrofu, vidi članak glavnog arheologa sa Univerziteta u Chicagu, profesor McGuire Gibson, "Nippur - Sveti grad Enlila Vrhovnog Boga Sumera i Akkada." Prvi put objavljen u Al-Rafidan, Vol. XIV (1993) i objavljen na internet adresi http://asmar.uchicago.edu/OI/PROJ/NIP/PUB93/NSC/NSC.html

28. Takav stav opisuje niz "kanala", uključujući Sheldan Nidle, prvi kontakt; i Jelaila Star, Mi smo Niburuani. Njihovi odgovarajući sajtovi su www.paoweb.net i www.niburuancouncil.net

29. Lynn Picknett i Clive Prince, Zavera Zvjezdanih Vrata: Istina o vanzemaljskom životu i misterijama starog Egipta (Berkley Books, 1999)

30. Za istoriju astronomskih potraga za Planetom X, vidi William Graves Hoyt: Planet X i Pluton (Univerzitet Arizona Press 1980), Mark Littman: Planete iza - otkrivanje vanjskog solarnog sistema, (John Wiley 1988); i Tom van Flandern, tamna materija, nestale planete i nove komete. Razriješeni su paradoksi, osvijetljeni izvori (North Atlantic Books 1993).

31. Thomas O'Toole, "Otkriveno Misteriozno Nebesko Telo: Verovatno kao Jupiter", Vašington Post (31. decembar 1983).

32. Vidi Mark Hazlewood, Blind

izvor
https://exopolitics.org/archived/Study-Paper2.htm
------------------------------------------------------------------------------------ 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno