Petak 8 Prosinac 2023

Pretraga

Postoji li tajni svemirski program koji uključuje vanzemaljce?

13 Svi 2019
(Reading time: 4 - 7 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Američki nacionalni arhiv objavio je 13. travnja 2009. javnosti oko 250.000 stranica dokumenata iz Reaganove administracije, uključujući i njegov osobni dnevnik, prema Zakonu o slobodi informiranja.

Na kraju sastanka, predsjednik je 11. lipnja 1985. pisao o postojanju klasificiranog svemirskog programa koji može prenijeti i smjestiti stotine astronauta. Njegov dnevnik ističe da je primio nekoliko informacija o ovoj temi.Važni pokazatelji mogu proizaći iz Reaganovih registara flote strateškog zapovjedništva.Ova otkrića su također podržana informacijama koje je škotski haker Gary McKinnon objavio u tisku, koji je uspio razbiti NASA-inu i Pentagonovu bazu podataka sa svog prijenosnog računala, pronašavši niz zapanjujućih informacija o suradnji američke vlade s vanzemaljcima i vrlo naprednom tehnologijom koja je skrivena od javnosti.

 

  gary mckinnon Istaknuti haker Gary McKinnon tvrdi da ima neke zanimljive informacije o intergalaktičkoj operaciji američke ratne mornarice - u svemiru postoji tajna flota od osam do deset ratnih brodova, au svojim knjigama ima oko 25 "ne-kopnenih časnika".

          

McKinnon je rekao sucima i novinarima da je pronašao dokaze o tehnologijama vanzemaljskog podrijetla, postojanju energije koja može zaustaviti proces globalnog zagrijavanja, antigravitacijskim uređajima, i iznad svega, postojanju prave zvjezdane flote koja je sposobna voziti velike udaljenosti. kroz kozmički prostor.

Osim toga, da bi se cijenila razina tehnoloških dostignuća naprednih vanzemaljskih civilizacija, vrijedno je spomenuti da je posljednjih godina, čak i kod NASA opreme, bilo vidljivih golemih neidentificiranih objekata koji su očito imali inteligentno ponašanje.

Tako je 24. travnja 2012. NASA-in satelit posvećen stalnom proučavanju solarne aktivnosti, poznat kao SOHO (Solar & Heliospheric Observatory), napravio fotografije i video snimke - još uvijek dostupne na internetu - ogromnog objekta prisutnog u blizini Sunca, s jasnim rasporedom svemirske letjelice, iz koje ide ogroman produžetak.

20120424 0812 c2 512                                                                   CME_2012-04-24_08;12_NASA-SOHO_Artifact

    

Još jedan zadivljujući NASA video, koji je također bio prikazan u televizijskoj seriji Weird or What ?, jasno ističe čudne objekte veličine Zemlje koji se kreću blizu Sunca, jasno shvaćajući određene kutove kretanja koji označavaju inteligentno ponašanje, i ne mogu se miješati s prirodnim fenomenima kao što su asteroida ili kometa, ili s prašinom ili česticama leda.Ponekad ovi predmeti jednostavno uranjaju u masu sunca, što rezultira ogromnim plazma rafalima.Poznati astrofizičar Nassim Haramein objasnio je da je iz perspektive njegova istraživanja prostorno-vremenskih singularnosti koje se stvaraju unutar zvijezda sasvim moguće da su ti objekti zapravo ogromni međugalaktički izvanzemaljski brodovi koji koriste naše Sunce i Zvjezdana Vrata pomoču kojih mogu ići negdje drugdje u Svemir.Nassim Haramein tvrdi da bi ovi zaključci mogli biti vrlo blisko povezani, s nekim od spomenutih točaka, s nekoliko tekstova drevnih tradicija, prema kojima su posjetitelji svemira dolazili iz zvijezda i bili štovatelji Sunca, čak i nazvani "Sinovi Sunca".


Još jedno nedavno promatrano pitanje, koje nam može pomoći da shvatimo, na kojoj razini tehnoloških postignuća, čini se da su se dogodile neke vrlo napredne izvanzemaljske civilizacije, je da su izvješća o astronomskim promatranjima jasno istaknula neke ogromne zvjezdane strukture o kojima su poznati astrofizičari našli da najvjerojatnije imaju umjetnu prirodu.

Konkretnije, čudne veze između nekoliko galaksija zabilježene su i fotografirane kao neka vrsta "međugalaktičkih mostova".

Neki od njih su napravljeni u savršeno ravnoj liniji, dok su drugi u zakrivljenim stazama, pokazujući neobjašnjive simetrije.Budući da je dobro poznato da je Svemir u ekspanzijskom pokretu, a osim toga, galaksije rotiraju svakog oko svoje središnje jezgre, vrlo je teško objasniti kako su takve kozmičke strukture mogle biti formirane i održavane u prirodnom obliku.Uz desetke drugih tajnih programa Pentagona, visoko povjerljiv program Strateškog zapovjedništva. To bi uključivalo flotu brodova srednje veličine i prateće brodove s antigravitacijskom tehnologijom koja djeluje u svemiru.Dr. Richard Boylan vjeruje da su od 1980-ih SAD razvile tajnu svemirsku flotu, nazvanu “Solarni upravitelj”, koja se trenutno sastoji od osam matičnih brodova, a koji su oblikovani kao cigareta i 43 manji promatrački svemirski brod.

Dr. Booylan tvrdi da je Solar Warden pod nadležnošću Zapovjedništva američke mornaričke mreže i svemirskih operacija (NNSOC), koje ima sjedište u Dahlgrenu u Virginiji i na kojemu radi oko 300 ljudi.

Isti liječnik misli da je Solarni upravitelj pod nadzorom Starih nacija, organizacija naprednih inteligentnih civilizacija u svemiru, igrajući ulogu „globalnog policajca“ unutar našeg Sunčevog sustava.

   Solar Warden 1                                                          NASA Hacker je pronašao dokaze o svemirskim ratnim brodovima

Ali kakve bi dokaze McKinnon pronašao? Posjeti vanzemaljcima skriveni su javnosti, jer su slike o svemiru izmijenjene u NASA-inom svemirskom centru Johnson. Ovdje su, primjerice, NLO-i skinuti s fotografija.McKinnon je pronašao na NASA-inim poslužiteljima HD sliku velikog objekta nalik na cigare, koji lebdi iznad sjeverne hemisfere.Kad je hakirao poslužitelje američke vojske, McKinnon je otkrio dnevnik svih “ne-zemaljskih” časnika, dokaz da je američka vojska imala tajni bataljon u svemiru.Neki od američkih brodova nazivaju se USSS Lemay ili USSS Hillenkoetter, "USSS" koji dolazi iz "svemirskog broda Sjedinjenih Država", američkog Space Shuttlea. McKinnon je rekao: “Pronašao sam popis službenika u odjeljku“ Ne-kopneni časnici ”. To ne znači vanzemaljce, već činjenicu da se ne temelje na Zemlji. Oni su služili floti koja nije bila brodova američke mornarice, već svemirski brodovi udaljeni od našeg planeta. ”

Zbog svoje napredne tehnološke pozicije u svijetu, Sjedinjene Države su označene od strane Zvjezdane civilizacije da djeluju kao zapovjednici u osiguravanju Zemljine sigurnosti u svemiru.

Ali SAD-u nije dopušteno da se upušta u bilo kakvu vojnu akciju na bilo koju drugu državu na Zemlji, koristeći "Solar Warden". Zato ova flota djeluje ne samo na tajno zapovijedanje vlade SAD-a, već je također pod tajnim ovlastima Ujedinjenih naroda, jer je misija „samotnih čuvara“ zaštita cijele Zemlje i svih zemalja.

Važno je biti svjestan da, ako uspijemo ući u stanje svijesti koherentnih misli, počinjemo biti konzistentni sa samim Univerzumom i doživljavamo divno stanje svijesti jedinstva, koje je također poznato u duhovnim tradicijama poput samadhija ili nirvane. ,


Kad jednom stignemo u ovo stanje, gotovo sve postaje moguće.

Potencijalno, ljudsko biće ima sposobnost da kroz svoju svijest ostvari sve ono što svaka zemaljska ili vanzemaljska tehnologija ostvari: lebdenje, projekcija vremena, teleportacija, utjecaj na bilo kojoj udaljenosti događaja, itd.

Apsolutno je sve na raspolaganju ako znamo kako pristupiti i probuditi ove inherentne sposobnosti svijesti.

To je upravo ono što je mračna elita uvijek željela spriječiti. I to je upravo poruka koju nam daju korisne vanzemaljske civilizacije.

Ljudi se trebaju obrazovati u smislu da - s određene točke gledišta - na razini svijesti nismo odvojeni od izvanzemaljskih civilizacija i da se moramo orijentirati na putu Dobra.

Ove dobronamjerne vanzemaljske civilizacije mogu i žele nam pomoći u tom smjeru. Naše savjesti su zapravo ujedinjeni supstratom Kozmičke Svijesti.

Ako to razumijemo, zapravo razumijemo izvor Univerzalnog kompasa, o kojem govore sve duhovne tradicije.

Ako to ne razumijemo, onda ne možemo imati razinu civilizacija koja se može kretati brzinom koja je veća od brzine svjetlosti kroz eteričnu i astralnu dimenziju.

To je veliki skok svijesti pred kojim je čovječanstvo u ovom trenutku.


izvor
https://www.matrixdisclosure.com/solar-warden-secret-space-program-2/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno