Subota 11 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tewarijev generator

19 Tra 2019
(Reading time: 6 - 12 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Indija neće potisnuti Tewarijev besplatni generator energije

Indija smatra da je vlastiti besplatni energetski program stvar nacionalnog ponosa i spreman je riskirati antagoniziranje zemalja Petrodolara svojom podrškom na sinkroni generator bez reakcije (RLG) koji je izumio njegov vlastiti paramahamsa tewari, inženjer elektrotehnike i bivši izvršni direktor nuklearnog postrojenja. Power Corporation Indije.

Prije nekoliko godina, Tewari je također dokazao teorije unutar homopolarnog motora Brucea de Palme koji je tog pisca prvi put izložio svijetu tehnologija slobodne energije.

Očito, zemlja ne može provesti svoj vlastiti besplatni energetski program bez razmatranja svih mogućih posljedica, uključujući vojni odgovor zemalja Petrodolara, npr. Saudijska Arabija, Velika Britanija, SAD. Zato Indija usklađuje vlastiti vojni program s onim u Rusiji koja se sada, zajedno sa zemljama BRICS-a, usprotivila nacionističkoj kabali koja je nametala sve vrste sankcija kako bi ga uništila.

Savez BRICS-a je u prošlosti obećao objaviti sve potisnute tehnologije, npr. slobodna energija, za naše odgovorno korištenje. Izgleda da DRŽE DOsvojW riječI.

Savez BRICS-a je u prošlosti obećao objaviti sve potisnute tehnologije, npr. slobodna energija, za naše odgovorno korištenje. Izgleda da drže do svoje riječi

Najnovije vijesti: Over-Unity Reactionless Generator napravljen u Indiji

“Prošlo je mnogo generacija; naš stroj će biti vođen snagom koja se može dobiti u bilo kojem trenutku u svemiru. ”- Nikola Tesla

     tevari   


Paramahamsa Tewari, inženjer elektrotehnike i bivši izvršni direktor Indijske nuklearne elektrane, izumio je sinkroni generator bez reakcije (RLG). Njegova pozadina uključuje upravljanje projektima inženjeringa za izgradnju nuklearnih elektrana. Učinkovitost modela koje je izgradio, koji su također samostalno izgrađeni i testirani, iznosi čak 250%.

U studenom 2014. napravio sam jedan od mnogih posjeta laboratoriju Paramahamsa Tewari. Vidio sam osnovu za dizajn RLG-a u rujnu 2010. godine. Gospodin Tewari mi je pokazao ukručeni vodič dužine oko metra koji je slobodno rotira u sredini i spojen  je na svakom kraju malom žicom. Ispod vodiča je postavljen magnetski krug. Kad je struji dopušteno da teče kroz vodič, ono se rotira, zbog momenta induciranog na vodiču prema Flemingsovom pravilu o lijevoj ruci i standardnoj teoriji, potvrđenim eksperimentima na počecima električnog doba. Jednostavnim pregrađivanjem magnetskog kruga, ista struja nije proizvela rotaciju - okretni moment je otkazan. Kasnije sam umnožio postavke i eksperimentirao na svom radnom stolu. To je genijalno i dovodi do njegovog otkrića, izum generatora bez reakcije s uvelike poboljšanom učinkovitošću.

Ovaj eksperiment doveo je do dizajna i testiranja generatora s djelotvornošću daleko iznad bilo kojeg prethodnog dizajna. Dizajn koristi iste vrste materijala koji se koriste u strujnim generatorima, ali je magnetski krug unutar stroja konfiguriran da poništi zakretni moment pri povratku struje i snage. To se može usporediti s preraspodjelom materijala od strane braće Wright kako bi se izgradila površina s uzgonom koja je rezultirala letom s posadom u vrijeme kada su mnogi, uključujući i znanstvenike, rekli da je to nemoguće. Doista, fizičari koji se drže zastarjelog modela svojstava i strukture prostora su izjavili da je ono što je Tewari učinio nemoguće.Tijekom testiranja u studenom svjedočio sam dva testa učinkovitosti na novom modelu u Tewarijevom laboratoriju. Drugi je test bio nekoliko posto bolji od prvog i proizveo 6,6 KVA s učinkovitosti od 238%. Drugi set zavojnica statora još nije bio spojen, ali se očekuje da će povećati izlaz na 300%. To je trofazni, 248 V Hz, AC sinkroni generator koji radi na 50 Hz. Stanje tehnike, pravi RMS mjerači na ulazu i izlazu koji su mjerili KW, KVA i faktor snage potvrdili su očitanja mjerila koja smo dostavili za testove koje sam uočio u travnju 2014. godine.

Uspjeli smo posjetiti tvornicu na 130 hektara jedne od najboljih tvrtki za proizvodnju električnih strojeva u Indiji. Na ovom mjestu tvrtka proizvodi rotirajuće električne strojeve, uključujući generatore. Kada je glavni inženjer elektrotehnike prvi put vidio crteže i dizajn RLG-a, odmah je znao što znači za učinkovitost! Zbog njihovog povjerenja u dizajn i rezultata testova na manji model, tvrtka je sastavila stroj za samoodržavanje dizajniran za proizvodnju 20 KVA.Kada smo stigli u tvornicu pozdravili su nas potpredsjednik tvrtke, direktor tvornice i glavni inženjer. Zatim smo pregledali novi stroj i susreli se s timom za projektiranje koji je bio dodijeljen ovom projektu. Oni su inženjeri elektrotehnike i strojarstva koji projektiraju i izrađuju konvencionalne generatore snage do 500 KVA. Oni su vrlo entuzijastični i razumiju se u napredak. U Indiji se sada gradi drugi stroj snage 25 KVA.

    tevari2       

Vjerujem, kao i inženjeri u Indiji, da je to najveći napredak u dizajnu rotirajućih električnih strojeva od Faradayevog izuma elektromotora 1832. Ukidanje povratnog zakretnog momenta omogućuje da sva generirana energija prođe kroz stroj. Izlazna snaga određena je jačinom uzbudnih magneta i sinkrone reaktancije (otpora na 50/60 Hz) namotaja statora. Trenutni modeli mogu se kaskadirati za veći izlaz. Svaki stroj može proizvesti najmanje 2,38 puta veći ulaz i može se konfigurirati u načinu rada koji radi samostalno. Zbog koncentracije na učinkovitost i poboljšanja dizajna, stroj još nije konfiguriran na ovaj način.Tijekom posjeta testovima kao gosti, u prosincu 2012. godine bili smo gosti inženjerskog direktora velikog komunalnog poduzeća, a obišli smo proizvodni pogon koji je direktor istaknuo da je spreman za RLG sustave čim ih se prilagodi potrebnoj veličini , U ožujku 2015. vratili smo se u Indiju na razgovore o licenciranju. Trenutni planovi pozivaju na uvodne modele koji se prodaju na 10 KVA i 25 KVA. Druga tvrtka je uključena u raspravu o proizvodnji, a korporacija Karnataka Power, koja opskrbljuje Bangalore, istražuje uporabu 200 KVA jedinica u primjeni vjetroelektrana kako je opisano u izdanju Asia Timesa 7. travnja.

U izdanju časopisa The Atlantic u studenom 2013. objavljen je članak o 50 najvećih otkrića od kotača. RLG je više od proizvoda ili tehničke inovacije. To je temeljna promjena u načinu na koji se energija može generirati. Ona nadilazi inherentne neučinkovitosti AC generatora. Patenti su podneseni i RLG je spreman za licenciranje tvrtki koje proizvode rotirajuće električne strojeve. Zapravo, u tijeku su razgovori s tvrtkama na tri kontinenta.Vjerujemo da je RLG temeljno otkriće, a ne inovacija. Prvo temeljno otkriće čovječanstva bilo je iskorištavanje i kontrola vatre. Drugi je bio kotač. Treći je bio iskorištavanje i kontrola električne energije. Četvrti je  kontrola atoma. RLG može okretati kotače bez upotrebe vatre (fosilnih goriva) ili atoma (nuklearne elektrane). To je inovacija 21. stoljeća. Prve četiri ove inovacije uključivale su razumijevanje materijalnih elemenata. RLG se temelji na razumijevanju nematerijalnih svojstava prostora. Potraga Paramahamsa Tewarija za prirodu stvarnosti dovela ga je od proučavanja drevnih indijskih Veda do formulacije teorije svemirskog vrtloga. To je nova teorija koja ujedinjuje odnos između prostora, mase, inercije, svjetla i gravitacije. Počevši od načela opisanih u vedskim tekstovima, Tewari je uspio ocrtati matematički model koji objašnjava Tesline riječi kada je rekao:

"Sva osjetljiva materija dolazi od primarne supstance, ili tankoće izvan začeća, ispunjavajući sav prostor, akasu ili svjetlucavi eter, na koji djeluje prana koja daje život ili stvaralačka sila, pozivajući se na postojanje, u neprestanim ciklusima sve stvari i pojave . ”- Nikola Tesla,“ Čovjekovo najveće postignuće ”, 1907

"Univerzalna materija je stvorena iz prane jer je prana aakaash u pokretu, a aakaash je praiskonski superfluidni supstrat svemira."

Koncept da učinkovitost ne može biti veći od 100% rezultat je nepotpunog razumijevanja svojstava prostora. Drugi zakon termodinamike mora se modificirati kako bi se objasnila činjenica da prostor nije prazan, kao što se uči zadnjih 150 godina. RLG djeluje na takozvanom "over unity". Mnogi iskusni inžinjeri eletrotehnike angažirani u proizvodnji AC generatora samostalno su testirali RLG i potvrdili ocjene učinkovitosti koje sam primijetio. Vrijeme je za fizičare da se maknu s puta i modificiraju svoje teorije dok inženjeri idu u posao dizajna i proizvodnje.

 tevari 3                                                                                     Toby and Tewari

Paramahamsa Tewari rođen je 1. lipnja 1937., a diplomirao je elektrotehniku 1958. godine na Banaras Engineering Collegeu u Indiji, te je bio odgovoran u velikim inženjerskim građevinskim organizacijama, uglavnom u nuklearnim projektima Odjela za atomsku energiju u Indiji. Također je godinu dana bio angažiran u inozemstvu na Douglas Point Nuclear Project u Kanadi. Trenutno je umirovljeni izvršni direktor nuklearne elektrane, Odjel za atomsku energiju, Indija, i bivši je direktor projekta Kaiga Atomic Power Project.Osnove fizike privukle su Tewarijevu imaginaciju upravo iz ranih školskih dana. Tijekom posljednja četiri desetljeća njegove nove ideje o osnovnoj prirodi prostora, energije i materije učvrstile su se u određeni oblik iz kojeg se pojavila nova teorija (teorija svemirskog vrtloga). Teorija otkriva najosnovnije pitanje odnosa između prostora i materije, točno označavajući da je prostor temeljniji entitet od materije. Fizičko značenje mase, inercije, gravitacije, naboja i svjetla otkriva se širenjem analize u teoriji izvan svojstava materijala i u podlogu prostora, koja se ponovno razgrađuje u praznine bez polja, pokazujući time granicu kojoj fizička teorija može doseći. Pokazalo se da je stvarni svemir suprotan sadašnjim konceptima konkretne materije i praznog prostora. Knjige koje je napisao na teoriji svemirskog vrtloga su:


    The Substantial Space and Void Nature of Elementary Material Particles (1977)
    Space Vortices of Energy and Matter (1978)
    The Origin of Electron’s Mass, Charge Gravitational and Electromagnetic Fields from “Empty Space” (1982)
    Beyond Matter (1984)

Predavao je kao pozvan predavač na međunarodne konferencije u Njemačkoj, SAD-u i Italiji o novootkrivenom fenomenu prostorne generacije energije. Za praktičnu demonstraciju proizvodnje električne energije iz medijskog prostora, Tewari je izgradio generatore bez reakcija koji djeluju na prekomjerno jedinstvenu učinkovitost, pokazujući vrijeme da se fizičari pogrešno prirodu prostora već 110 godina i pokazao da je izvor energije za stvaranje osnovnih oblika energije.

Zašto neće biti suzbijanja novih energetskih tehnologija

Nije bilo dugo prije nego što su vozači vozili kočije bez konja. Ljudi koji su prešli kontinent na vlakovima napustili su željezničke pruge,te prešli na zrakoplove. Prirodni plin zamjenjuje ugljen.Željeznice rudnici uglja,rudari nemogu učinitiništa. Jeftinija i učinkovitija energija uvijek pobjeđuje skuplju energiju. Ugljen zamjenjuje drvo, a nafta zamjenjuje ugljen kao primarni izvor energije. Sve što je učinkovitije pojačava brojke na donjoj liniji knjige. Dolar izabire učinkovitost. Neučinkovitost potiskuje tržišna sila. Učinkovitost pobjeđuje na tržištu.Inženjerski direktor (inženjer elektrotehnike) u Karnataka Power Corporation (KPC) koji napaja 6 milijuna ljudi u Bangaloreu i cijela država Karnataka (10.000 megavata) mi je rekla da Tewarijev stroj nikada neće biti potisnut  , Tewarijev rad poznat je na najvišim razinama vlasti. Njegovo je ime bilo na brzom biranju na premijerovu telefonu dok je gradio nuklearnu stanicu Kaiga. Indijska korporacija Nuclear Power dozvolila mu je da dva tehničara rade na njegovom stroju dok je gradio postrojenje. Kupili su mu dijelove i čak mu dali malu prijenosnu radionicu koja je sada pored glavnog laboratorija.

Cropmton Greaves Ltd. (Indija iz GE-a) financira njegov rad, a korporativni direktori CGL-a, kao i Reliance (nafta i energija) znaju za njegov rad.Mnogi Indijci su mi također rekli da Tewarijevo djelo nikada neće biti potisnuto. To je stvar nacionalnog ponosa. Indija je spremna preuzeti svijet. Možete ga osjetiti kamo god krenuli. Shvatio sam, prve noći ovdje, dok sam posredovao u 3 sata ujutro, baveći se ozbiljnim jet lagom, to je za nešto više od 100 godina. budući da je Vivekananda došao u SAD i uveo Zapad u vedska učenja, da u svakoj zemlji svijeta, svake minute i svake sekunde dana ili noći, ljudi prakticiraju yogijske stilove meditacije.Poanta; učinkovitost uvijek pobjeđuje. Neće biti potiskivanja strojeva s većom učinkovitosti od onih na tržištu.

 

 

Najbolji način za uklanjanje emisija ugljika

     Uklonite ugljična goriva.
     SAD su potrošile trilijune dolara na fosilna goriva. Sustavi obnovljive energije nemaju troškove goriva. Komunalije koje nemaju troškove goriva mogu osigurati jeftiniju električnu energiju i to učiniti bez ispuštanja CO2
     Ništa ne traje zauvijek. Proizvodnja ugljena je već dostigla vrhunac u smislu BTU-ova po kilogramu. Vrhunska Volumetrijska proizvodnja nije daleko, vjerojatno do 2025.
     Ako ne koristimo energiju koju sada imamo za izgradnju energetskog sustava koji se ne oslanja na neobnovljivu energiju, živjet ćemo u predindustrijskom svijetu kada se isprazni fosilna goriva.
     Imamo 50-godišnji prozor za izgradnju novog energetskog sustava temeljenog na svjetskoj stopi osiromašenja fosilnih goriva. Moramo početi sada dok štitimo zdravlje i sigurnost rudara, koji će osigurati energiju potrebnu za obavljanje posla.

 

Uklanjanje emisija ugljika imperativ je i ne zahtijeva najbolji način; to je jedini način.

 

izvor;http://myeclinik.com/india-wont-suppress-tewaris-free-energy-generator/

 

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno