Ponedjeljak 1 Lipanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pad NLO-a,Texas,1897

07 Tra 2019
(Reading time: 2 - 4 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

1897-Pad NLO-a Aurora, Texas

Oni koji proučavaju Misteriju NLO-a uvijek traže dokaz. I dokaz je teško pronaći. Zagonetka NLO-a razlikuje se od bilo koje druge pojave, a dokaz je neuhvatljiv. Bilo je mnogo izvješća o srušenim NLO-ima, ali većina se oslanja na posredne dokaze, a ne na čvrste, fizičke dokaze. Ponekad postoje iskazi očevidaca o fizičkim dokazima, ali dokazi su uklonjeni, izgubljeni ili ukradeni. Takav je slučaj Aurora, Texas NLO Crash od 1897. godine. Slučaj ima mnogo sličnosti s Roswellovim krahom 1947. godine.

Povijest Aurore:
Aurorina povijest: Zbog stalno mijenjanja željezničkih linija i Texasovih autocesta, čudo je da je gradić Aurora, Texas, još uvijek tamo. I ne samo to, već je to legendarna "povijesna lokacija" koju je odredila država Teksas. Zašto bi mala poljoprivredna zajednica dobila takvu razliku? Jedan razlog - vanzemaljska letjelica srušila se 1897. godine. To barem kažu stanovnici i ono što tvrde novinski izvještaji.

Veliki zrakoplov:Iako će proći pet godina prije nego što braća Wright izvedu prvi kontrolirani let zrakoplova, ova era prije leta postala bi poznata kao razdoblje "velikog zračnog broda" u Ufologiji. Dok su mnogi današnji neobjašnjivi NLO-vi dodijeljeni konvencionalnim letjelicama, taj luksuz nije postojao 1897. Sve što nije bilo ptica, balon ili balon moglo bi biti izvanzemaljsko.

Sudar:Ti rani brodovi bili su plovni objekti koji su se sporo kretali, kao i onaj koji je udario u vjetrenjaču Aurora 19. travnja. Prema legendi, letjelica je uništena,  pronađeni su posmrtni ostaci pilota vanzemaljaca. Među raspršenim krhotinama također je pronađen čudan materijal s simbolima hijeroglifskog tipa. Vanzemaljsko stvorenje pokopano je na jednom jedinom groblju u gradu. Tijelo vanzemaljca je odavno nestalo.

Boravak na površini:Vijesti o ovom događaju na daleko su se čule. Mnogi novi posjetitelji došli su do malog grada kako bi vidjeli o čemu se radi. Priče iz druge i treće ruke uskoro će se pretvoriti u izvještaje očevidaca. Tamo gdje su se pojavili podaci, isporučeni novinski računi nikoga ne pogoduju.

Pokrivenost lokalnih novina:Lokalne novine su prenosile ovu priču; Oko šest sati ujutro ranoranioci Aurore bili su zapanjeni iznenadnim pojavljivanjem zračnog broda koji je plovio oko zemlje. Putovao je prema sjeveru i mnogo bliže zemlji nego prije. Očito je da je dio strojeva bio neispravan, jer je stvarao brzinu od samo deset ili dvanaest milja na sat i postupno se spuštao prema zemlji.

UPI pokrivenost:

"Aurora, Tex - (UPI) - Grob na malom sjevernom teksaškom groblju sadrži tijelo astronauta iz 1897. koji nije bio" stanovnik ovog svijeta ", prema Međunarodnom uredu za NLO. Skupina, koja istražuje neidentificirane leteće objekte, već je pokrenula sudski postupak za ekshumaciju tijela i po potrebi će otići na sud kako bi otvorila grob, izjavio je u srijedu direktor Hayden Hewes.

Nije ovog svijeta:UPI je također pokupila priču, a legenda se proširila daleko izvan granica Teksasa. Kasnije je objavljeno nekoliko svjedočanstava o incidentu, i svi su se složili s osnovnim činjenicama. Nepoznati brod je upao u grad, pronašli su neobične ostatke, a u olupini je pronađeno biće koje nije sa ovoga svijeta. Jedna zanimljiva informacija, iako iz druge ruke, došao je od 15-godišnje djevojčice. Njezini su roditelji posjetili tu lokaciju i tvrdili da je vanzemaljski pilot "mali čovjek".

Vojna zaštita:Postoje i dokazi o prikrivanju vojske. Ubrzo nakon sudara, vojno osoblje je došlo u Auroru. Jesu li odgovorni za uklanjanje tijela vanzemaljaca? Neko je vrijeme postojao nadgrobni kamen za tijelo, ali čak je i on nestao. Sve šta je ostalo su fotografije nadgrobnog kamena. Bilo je, povremeno, lobiranja za iskopavanje groba vanzemaljaca, radi dokaza. Ali građani su to spriječili. Kakvo bi uzbuđenje prolazilo kroz krugove NLO-a ako bi tamo pronašli vanzemaljsku DNK. Možda je najbolje ostaviti grob sam, i dopustiti tajnovitosti Aurore.

 

izvor

https://nationalufocenter.com/category/best-documented/page/3/

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno