Nedjelja 12 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pad nepoznatog NLO-a u Rusiji

07 Tra 2019
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 

Svijetli NLO navodno se srušio na isto područje snažnog meteorita. Bizarni događaj snimljen je na videu, a od tada je izazvao konfuziju jer se čini da pokazuje neidentificiranu sjajnu loptu koja se ruši u Rusiji, Krasnojarsku.
Video snimka započinje prikazom dvije svijetle bijele svjetiljke uličnih svjetiljki. U gornjem lijevom kutu zaslona vidljiva je zelena kugla svjetla koja se brzo kreće prema tlu.

Očito je da je videozapis snimljen s kamere vozila. Dok se automobil nastavlja voziti naprijed na cesti koja je prekrivena snijegom, zeleno svjetlo prelazi u svijetlo bijelu boju prije nego što pređe u narančasto.

Svjetlo tada nestaje u daljini nakon što osvijetli tamno nebo.
Svjedok Pjotr Bondarev tvrdio je da je snimak snimljen u blizini mjesta udara meteora Tunguske 1908. godine, za koje se procjenjuje da je snažno kao 185 bombi iz Hirošime.Prema riječima svjedoka, bilo je oko 19:30 sati kada je nebo bljesnulo zeleno, bijelo i narančasto. Bondarev je rekao da su mnogi ljudi vidjeli istu stvar i bili vrlo uzbuđeni.U tom području nije zabilježen nikakav sudar i nema krhotina, niti naznaka sudara u zraku, ali stručnjaci održavaju otvoren pogled na mogućnosti neobičnog viđenja.

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno