Utorak 14 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Misterij Venere

30 Pro 2018
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

venera

Misterij planeta Venera,otkrivene divovske konstrukcije na površini Venere.
Sonda Magellan je davnih 80-ih godina poslana na Veneru,dje je napravila ogromnu količinu slika,neke je NASA objavila,a na njima se vide umjetne tvorevine koje liče na gradove,koje je izgradila vanzemaljska civilizacija.
Venera je planet dje je temperatura na površini 480°C,jer ima gustu atmosveru koja zadržava toplinu.Površina joj je veličinom sastavljena od vulkana i planinskih masiva od kojih je jedan visine 11 kilometara.
Ima retrogradnu kretnju tj okreče se suprotno od drugih planeta,sunce izlazi na zapadu a zalazi na istoku.
Zbog toga dan na Veneri traje 234 zemaljska a godina traje 225 zemaljskih dana.
Sve ovo navodi,da se ponovno pročita knjiga 12 planet Zecharija Sitchina,šta je to uništilo Veneru i civilizaciju na njoj.
Moguče i da civilizacija Venere i nije umištena nego je samo preseljena u Venerine guste oblake,možda je smješno ali Nikola Tesla je znao reči da ostvaruje redovni kontakt sa Venerijancima,pa su ga prozvali pseudo znanstvenikom.
Tako je jedan lovac na NLO-e zahvaljujuči NASA-inim snimkama venere napravio svoj 3d video površine venere,i... dali je Tesla pseudo znanstvenik.


O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno