Četvrtak 2 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Šta se događa 79

03 Pro 2018
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

   miro

 

Kako objasniti porijeklo života na zemlji

.Dali je to Darvinova teorijao evoluciji.Ili je to kako Biblija kaže da je Bog stvorija život na zemlji.
A šta kaže znanost,znanosti još uvijek nije jasno kako je HOMO SAPIENS preko noči tj prije nekih 300 000 godina od HOMINIDA došao do mislečeg čovjeka.
Netko je prevario evoluciju te je koristio sofisticirani genetski inžinjering unaprijedio HOMO ERECTUSA mješajuči njegove gene sa naprednim izvanzemaljskim genima.
Taj netko su bili Biblijski ELOHIMI,a tako su Sumerani zvali ANUNAKIJE koji su došli sa svoga planeta NIBIRU,stvorili Adama te su zatim ljudske kčeri uzeli za žene.
Da bar postoji jedan Anunaki čiji bi Nibiruški indetitet bio neupitan pa da se uzme njegov DNK dešifrira njegov genom,pronađu se razlike,otkrije tajna dugovoječnosti izlječe se svi karcinomi i ostale bolesti.
Srečom jedan ipak postoji.
Zahvaljujuči predanom radu arheologa,takvo tjelo postoji.Anunaki postoji to su kosturni ostaci NIN.PUABI a nalaze se u Britanskom muzeju.
To je ustari kraljica Puabi i Princ Meskalainduga tj Nibiruška božica i Kralj Polubog koji su pokopani prije 4500 godina.eto na raspolaganju su dva genoma s drugog planeta jedan potpuni i drugi djelomičan sa Nibiru planeta.
Znači kada su Bogovi stvorili čovjeka:
Usavršili su za njega dublje razumjevanje i mudrost
dali su mu znanje
život vječni nisu mu dali.
Šta to bogovi drže dalje od nas.
Zašto je božica odlučila da ostane,Da bismo imali priliku pronači odgovorMiro

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno