Srijeda 30 Rujan 2020

Pretraga

Šta se događa 78

17 Stu 2018
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

 miro

 

 

Dali postoji drevno znanje i dali se ono danas uveliko koristi,kako od strane znanstvenika ,tako i političara,da ostvare svoje ciljeve.
Zemlja krije svoje tajne ali ne za vječno,uvijek se nađe netko tko zna protumačiti drevne zapise.
Povratak u prošlost:
Prorok Henok dva puta je uzet na nebo,dva puta je letio u svemirskome brodu.On opisuje mnogo Anđela,Arhanđela,a svoje putovanje u svemirska prostranstva opisuje kao san,vizija.Opisuje kako mu se spavača soba ispunjava,oblacima,izmaglicom,koja ga mamila a nekakav vrltoga ga podigao i odnio na nebo.


Opisuje kuču kojoj je strop zvjezdano nebo a jedan ga Anđeo odveo do kristalne palače,dje je vidio veliku slavu,vjerovatno se radilo o strojarnici,dje se nalazi ogromna energija potrebna za svemirska putovanja.
Onda je odveden do prijestolja samoga Boga,vjerovatno se opisuje komandni most sa zapovjednikom.
Da se dalje ne opisuje,idemo na ono važnije,Arkhanđel Pravu´elu dobija naređenje.izvadi knjige iz svetoga skladišta i brzopisuču trstiku i >daj Henoku< kako bi moga zapisati sve zapovijedi i učenja.
Trideset dana i noći Henok piše:
Funkcioniranje zemlje,neba,mora,prirodne sile,meterologija,sunce mjesec,tutnjava groma,astronomija itd...
Napiše 360 knjiga,Tada dobije naređenje od Boga da to znanje odnese na zemlju i ljude nauči svemu.

Znanost se dočepala Božanskog znanja,napredak tehnologije je očit a i ljudska pokvarenost.Čovjeku treba novi prorok Henok da ljude nauči,znanje bogova čovjeka je izludilo.

Miro

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno