Nedjelja 12 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

NEOBIČAN OBLAK,ILI NLO,ILI SLUČAJNOST

25 Ožu 2014
(Reading time: 1 minute)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

miro2   

           

Kamera koju sam instalirao i koja snima 24 sata,snimila je jednu neobičnu pojavu.

Neznam šta bi to moglo biti,kapljica kiše ili nešto drugo,snimak traje oko 13 minuta a pri kraju sam ga malo ubrzao radi uštede prostora pri objavi na youtubeu.

 

Neki svjetleči objekat nešta kao svjetlosna kugla se odjdnom pojavila u oblaku i sve vrijeme snimanja je mirovala,nije riječ o suncu jer je bilo kasno poslijepodne.

Dalmacija je poznata po NLO-ima,a više puta sam vidio ali ne i snimio plamene kugle za koje neznam šta su,ateorid koji prolječe kroz atmosveru ili neka letjelica?

Imam osječaj kao da me ta kugla promatra želeči me upozoriti ili uplašiti,možda i griješim,ali da ne dužim pogledajte sami šta je to.

.

 

 

 

autor

Miro-sinj

 

 

 

 

 

 

neki,svjetleči,objekat,nešta,kao

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno