Petak 29 Svibanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

RAZMIŠLJANJA

22 Ožu 2014
(Reading time: 1 - 2 minutes)

miro2         

Svemir,tako čaroban a ujedno i tajanstven naziv nečega ogromnog i tajanstvenog a opet zanimljivog.
Prije nekih 14 godina otprilike nisam baš siguran,počela je jedna zanimljiva emisija na meni uvijek dragu temu,SVEMIR.


Davnih 70 godina tada na rtz (radio televizija zagreb) krenula je tv serija star trek,prvo doba tv tehnologije i maštanja o svemiru i događanjima po svemiru.Zamislite maštu dječaka od 8 godina koji je tada vidio,osjetio da prepada nečemu mnogo večemu nego što su događanja na ovom ljepom ali izluđenom planetu.
Zamislite razmišljanja o tome da ne pripadam na ovome malom smješnom planetu,hoču da idem gore u bezpuča svemira,nove civilizacije,to želim.
Tada nekih 80-ih godina dolazi na tržište jedan časopis(neču reči ime reklama) koji me upučuje u astralna prostranstva koja me i dan danas vode.
Kasnih 90 -ih godina počinje moja Andromeda emisija o svemiru koja je dobila ime po galaksiji Andromeda,da je ne propustim izmišljam čuda da je snimim,nisam imao računalo a ni internet,nisam je smjeo propustit,i uvijek zanimljiva.Moje radne kolege su mi znale reči da sam luđak u pozitivnom smislu,jedino ja mogu raditi u brodu,slušati emisiju o svemiru i e-mailom slati pitanja.
Međutim sve njene informacije su za sada malo zastarjele jer želim puno više i više toga što izmiče znanosti,jer današnja znanost zbog raznih utjecaja politike nesmije govoriti ili pisati nešto što je na rubu znanosti.
NLO,VANZEMALJCI,SVEMIRSKI BRODOVI,zabranjeno je za oficijalnu znanost,a šta to to onda svjetli, bljeska, radi cjeli cirkus na nebu a nije avion,helikopter,sateliti Iridium,niti orbitalna stanica,i ko zna šta još.

E pa ta radijska emisija me malo pogurala,pa sam sam počeo malo istraživati i puno toga mi je jasnije.

Andromeda HVALA


ovdje je link za sve zaljubljenike svemira


http://radio.hrt.hr/arhiva/andromeda/18/

.

 

.

 

 

autor
Miro-sinj

 

 

 

 

 

 

 

Davnih 70 dodina, tada na rtz, radio televizija, zagreb krenula, je tv serija star

 

 

O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno