Utorak 14 Srpanj 2020

Pretraga

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Znanstveni radovi

Šta je to NASA snimilia pored sunca,svemirski brod ili...

16 Kol 2013
(Reading time: 1 - 2 minutes)
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
 divovski_svemirski_brod_pored_sunca 

WOW!
Enterprise se pojavio kraj Sunca?
Ma koliko naslov zvučao smiješno, na videu snimljnom sa Helioviewera vidi se nešto što frapantno liči na najpopularniji TV svemirski brod
Da, znamo, zvuči potpuno sumanuto, no ova snimka s Helioviewera ne ostavlja puno mašti na volju. Kako već postoji cijeli niz snimaka iz istog izvora, NASA-ine kamere koja prati Sunčevu aktivnost na kojima se vide svemirski brodovi, ni ova ne iznenađuje.

Iznenađuje jedino oblik i veličina objekta, koji nevjerojatno liči na popularni Enterprise i zastrašujuće je velik, što nam daje puno materijala za razmišljanje - imaju li izvanzemaljci stvarno tehnologiju za proizvodnju ovakvih čudovišnih brodova i jesu li teorije zavjere u pravu?

Kad bi netko i poželio napraviti neki fake u Photoshopu, za ovako kvalitetan posao trebale bi stotine sati rada, što baš i nema previše smisla osim ako ne želite dospjeti na naslovnice svih mainstream medija na svijetu.

Sve u svemu, pogledajte i zamislite se - stiže li nam stvarno kapetan Kirk s ekipom iz budućnosti ili je Gene Roddenberry bio pomalo vidovit ili jako, jako dobro obaviješten čovjek:preneseno sa
http://metro-portal.hr/enterprise-se-pojavio-kraj-sunca/79878.
Iznenađuje, jedino, oblik i, veličina objekta, koji nevjerojatno
O autoru
Miro Sinj
Author: Miro SinjWebsite: https://fx-files.comEmail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Glavni urednik stranice!
Miro Smolčić je krenuo kao čitatelj i gotovo odmah se stavio u službu prenositelja znanja. Od samih početaka je s nama i promoviran je u glavnog urednika stranice. Posebni su mu interes drevne civilizacije na ovim postorima i njihova povezanost sa teorijom drevnih vanzemaljaca.
Nedavni članci:

Comments powered by CComment

WMD hosting

wmd dno